Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

една от нашия клас се разрева (може и повече да са били) и като я питахме що , ни вика "ами нали и ние ще станем 12 клас" :blink: малко се учудих ...ако трябва да бъде честен не тъжих въобще , все пак не познавах никой от тях (и четеийки това което пишете явно съм изпуснал много ,ама си представете как едно зайче ще се запознава с 12 клас :woot ) Пожелвам им много успехи

Барчед , поздравления и от мен :D

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
"ами нали и ние ще станем 12 клас"

И аз за това си помислих по едно време :cry ама нали ние ще сме 12. клас - т.е. няма да плачем, другите ще плачат за нас :wub: :lol:

Надявайте се да има, за какво да плачете. Аз бях един от малкото миналата година, които хич не реваха. И ми е жално...просто нямаше за какво... Сега по ми се реве - тия наистина ги обичах...

шшшш е извинявай или си от моя клас или курниза е бати нестабилния щото при мен стана същото ! бтв братчед честито за приемането успех :) !

Мда, точно от нашия клас е PlayMate :woot

Тц тц да напуснеш Английската...  :cry  Няма ли да ви се стори малко странно и тъжно, като станете 12. клас? Да се махнете от даскалото, където сте правили толкова глупости, да забравите някои приятни (и не чак толкова) хора... Аз не мога да си представя!..

Абе, бързо се преодолява, спокойно!Остават само хубавите спомени и приятелите, ако не емигрират:)

Къде и кога точно е балът тая година?

Желая на всички, които сега завършват успех в живота от сърце! И да си прекарате незабравимо на бала. Остава спомен за цял живот. И да снимате с камера:)След години, като се гледате на записа, е супер забавно:)

Смятам да спретна една агитка пред хотела:)

а някои случайно да има Longman Practice Tests +1 +2 (Advanced) ? ? ? айде ако някой има да се обади че ми трябват доста!!! предваритрелно благодаря :) !

ми не знам точно да ти кажа Астарджиева явно "не си пада по подробности" би трябвало да са нкви Advanced ти какви имаш ?

Стана ми ясно, ама нямам такива. Такива материали давах в даскалото обикновено и не се е налагало да ги търся от другаде.

Някой знае ли кога и къде ще е балът на абитуриентите?

и аз знам че е днес

утре са френската и иконома в новотела

по принцип не са ли англската и фрнскта заедно ???

други години е било така ...

Някой знае ли кога и къде ще е балът на абитуриентите?

Тая вечер в Новотела. Аз лично мисля да ида, въпреки че много я мразя тая сбирщина пред Новотела, ама не можах да ида на изпращането, а много ги обичам...трябва да ги уважа поне сега...

Тая вечер в Новотела. Аз лично мисля да ида, въпреки че много я мразя тая сбирщина пред Новотела, ама не можах да ида на изпращането, а много ги обичам...трябва да ги уважа поне сега...

Ей, много жалко, не мога да отида :cry Много ме е яд. Така се надявах да е както обикновено на 24ти :cry

от колко часа е?

В 8 часа трябва да влезнат. Поне такава е традицията и мисля, че и тая година ще е така...ама не идвайте, че не обичам много гъча...

аз вчера минах покрай селект (там има беше сбирката преди хотела) трябваше да изпратим една красавица, приятелката на един съсед. та видях ги наще хора :) поздравих всеки симпатичен, дори в момент на напор на чувства реших да поздрава и тия дето ме ядосват и тъкмо да поздравя васко си викам "я да го духа" аххаха! та, маулер мина без поздрави :)

аз вчера минах покрай селект (там има беше сбирката преди хотела) трябваше да изпратим една красавица, приятелката на един съсед. та видях ги наще хора :) поздравих всеки симпатичен, дори в момент на напор на чувства реших да поздрава и тия дето ме ядосват и тъкмо да поздравя васко си викам "я да го духа" аххаха! та, маулер мина без поздрави :)

Лошо, Седларов, лошо... Много злоба

кво стана с тупнира ???

ния бихме к клас с дузпи

8 клас - 7:0 ги бихме ма ся са станали по добри , или пък ния по зли ... :bgrin:

кво стана с тупнира ???

ния бихме к клас  с дузпи

8 клас - 7:0 ги бихме ма ся са станали по добри , или пък  ния по зли ... :bgrin:

Ми аз съм 8 клас , ама никога по-големи не са ни били с повече от 2 гола разлика ;) . Ти от кой клас си ? Ние понякога цъкаме с едни 10 клас ако не се лъжа , с 11 сме играли , с 9 също ... пукаме си ги редовно :zzz :ohmy: :happy:

awe утре на тая мизерия спортния празник тряя ли да се хои или може да минем метър?

прочем ако имате някви снимки от абитюренския на 12 -тите класове може да дадете линк ,а после кат се върне моя човек от слънчев бряг и се оцифери :) ше ги постна тука

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...