don_anton Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 ем вие като сте нахални кво играете фубол в стаята (хаха все едно съм неква лелка) не чъпете стаята бе тва е най-якото нещо в гимназията !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Сега като говорите за 8 клас стаите се сетих една история от подготвителния. Играехме баскет по физическо(предпоследен час) и по едно време единия реши че трябва да вкарва топката като се цели отзад на коша, Съответно хвърля, удар, пцсссссс, тупф на земята. Топката изпращя в единия от руждивите болтове дето държат ринга. После връщаме с ние в стаята да караме последен час български при оная смрад Бакалова. Носим и топката. То пък беше 8. март и момиченцата от нашия клас купили цветенца за другаркта и ги бучнали в некви бутиличици в края на кабинета. Ние обаче загряли от злополучния баскет и решаваме че трябва да цъкаме с пукнатата баскетболна топка футбол зад чиновете.(става въпрос за стаята на 8к-първата вдясно, там има доволно място). И на мен така ми дойде по едно време, шут, бам право в стената, разпилях всичките цветя и бутилки и вода се разплиска. Изродско, после подаряваха на Бакалата счупени цветя залепени с тиксо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Аз пък си спомням как Груувър и Драйман веднъж решиха да елиминират една буболечка лазеща по прозореца (най-крайната стая) и така я избабаниха с учебници и тетрадки със спирало от пресована стомана , че тази мухичка/пчеличка намери смъртта си, но и прозореца след тва беше пукнат. ДОбре че Руска си пада малко блейка Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 А вие виждали ли сте "огнището"? В нашата (И) стая до вратата един приятел всеки ден ровеше и накрая изрови бая голяма дупка, в която зимата си палехме огън да се топлим. Тончева разбира се беше навита... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 ДОбре че Руска си пада малко блейка <{POST_SNAPBACK}> Да ! И за нашия пукнат прозорец не може да се усети половин година вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 А вие виждали ли сте "огнището"? В нашата (И) стая до вратата един приятел всеки ден ровеше и накрая изрови бая голяма дупка, в която зимата си палехме огън да се топлим. Тончева разбира се беше навита... <{POST_SNAPBACK}> kat stana vypros za razseqnost se setih kak torozka 1 mesec ne zabelqza 4e sme s4upili daskata i ,i to dobre 4e be6e to4no predi izpita ,ta minahme ina4e nzz . daje 4uh 4e zabelqzala 4ak na sledva6tata godina ... taq jena edin pyt bez malko da si navre rykata s tebe6ira v dupkata i pan ne q vidq .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Руската ме отчайва ... набеляза си ме и само ми сипва : "How can you use such a word order " , "you are not working in class" , "Аз нИ зная вечИ" , "Щи говора със родИЧилиЧи ти" . Блах ... от 5-6 контролни имам само 6 и тя точно сега почна да ми сипва ... + това днеска я питам "Госпожо моля повторете в коя стая ще е първа група за изпита" ... руска : "Аааа аз няма да поварям по 100 пъти .... какво е тва ? ВиИ стИ уникални , аз досИга такъв клас нИ съм имала " Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 е стига бе, клас като нашия не беше виждала едни и същи лафове, братле Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 ВиИ стИ уникални , аз досИга такъв клас нИ съм имала " <{POST_SNAPBACK}> ейй тва го бях забравил кефи ме като си го смопня верно не си е променила лафовете но кой ли учител го прави днес бтв ме поздрави до сега рядко го правеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 еййй днес като гледах 12 клас за последно ми стана некво такова абе ше ми липсват все пак 2 год. ги гледах почти всеки ден а и като гледам на тях ще им липсва нашето прекарасно скул утре ше ходите ли бтв ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 като сменим смяните гледай ко стаа само 10 клас по коридорите и двора ша стане мноо пусто утре от 9:30 нали ? в новия брой на весника четохте ли за момчето и момичето дето ги изнасилили мангали ...егати и статията стана ми супер гадно ...иначе тоя брой е по добре от стария и лудото интервиу с Гущера бтв. той ми даде автограф върхо снимката "...с уважение Гущерски " мноо шоу малко тъпо ша стене като са махнат 12клас има супер луди индивиди от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 утре от 9:30 нали ? Тъй ли? Който знае, да каже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Да хора от 9 и 30 утре, самото изпращане ще почне от 10.00(ама точно ) и аз понеже съм К клас последен номер ще излезна някъде последен Оглеждайте се за един тип с син панталон и кецове АДИО - тва съм аз,ако някой съфорумец има желание - да се обади, а иначе на оная страница във вестника където пише кой къде е приет съм и аз долу, най-вдясно. На последната страница до бисерите със сивия суитшърт пак съм аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 az kato bqh 8 klas pri ruska i edin den taka se slu4i ,4e karnizyt padna napolovina.i nie ot 4udene kakvo da pravim izkarahme tejkata artileriq-pochnahme da go lepim s dyvka.edin dyv4e,drug lepi i t.n.moje o6te da go dyrji?!?!?koi znae:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 шшшш е извинявай или си от моя клас или курниза е бати нестабилния щото при мен стана същото ! бтв братчед честито за приемането успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 ami mai sym ot tvoq klas don_anton i leko sme sysedi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 айде изпратихме ги като пътувах към главната в рейса ми беше едно такова - се едно аз си тръгвам от даскалото Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 ахъм сега разбрах дам и на мен ми беше гадно за тях представям си на тях кво им е било ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Тц тц да напуснеш Английската... Няма ли да ви се стори малко странно и тъжно, като станете 12. клас? Да се махнете от даскалото, където сте правили толкова глупости, да забравите някои приятни (и не чак толкова) хора... едит: година след поста - напуснах я! Фрийдъм! Густу ми стана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Съжалявам, че не можах да дойда. Принципно мразя такива мероприятия, но това ми беше любимият випуск. Сега ще трябва да ходя на гнусния гъч на бала да ги видя...да не казвам и че съм поканен, ама няма да влизам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 бтв братчед честито за приемането успех ! <{POST_SNAPBACK}> благодаря брато. Ей голямо шоу беше днеска Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 , но това ми беше любимият випуск. <{POST_SNAPBACK}> и на мен от както съм в гимназията са си заминали 03, 04 и 05 като съпоставям и с другите 06 08 и 09 (07го изклиучвам щото съм пристрастен) 05 бяха луд випуск ся без тях ша стане малко скука (powtarqm se ) ставаме най-големите в смяната си :ph34r: едит : 06 и 04 не ги знам всъщност не съм бил стях в една смяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Аз съм 04... 02 ги знам малко. 03 ги знам много и бяха готини. Ние бяхме същата работа общо взето. От 05 имам най-много приятели и най си ги обичам. 06 се ядват, ама не много. Нататък е пълна боза по моите наблюдения и по това, което съм говорил с даскалите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 oт 05 имам най-много приятели и най си ги обичам. 06 се ядват, ама не много. Нататък е пълна боза по моите наблюдения и по това, което съм говорил с даскалите... <{POST_SNAPBACK}> да тва мнение за 07 всчики го споделят, пълно е с келеши Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 dnes izpra6taneto be6e tolkova tyjno.4estno ne sym si mislila,4e tezi hora 6te mi lipsvat:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.