Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

А някой знае ли дали в сряда ше учим???

Добър въпрос :rolleyes:

Та за друго ми е мисълта:

Хора, регистрирайте се на www.els-plovdiv.com и автоматично сте регистрирани на www.els-plovdiv.com/forum. Аз викам дайте там да пишем, защото засега форумът е много заспал.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

100% в сряда няма да се учи ;) , ама може да ни карат да ходим до даскалото за няк'ви спортни празници ...

10"Е" 3:0 10"Б"

хет-трик на Любо.

благодаря :)

за сряда - неучебен ден - ще се боядисват пейките.

чакаме следващия противник за Сряда :P

10"Е" 3:0 10"Б"

хет-трик на Любо.

благодаря :)

за сряда - неучебен ден - ще се боядисват пейките.

чакаме следващия противник за Сряда :P

Але але але але, шампиони смеее!

Обаче не може да не споменем чудесната игра на офанзивния халф Груувър, защитата ;) , вратаря - същински Буфон и другия халф- Драйман

вратарят спаси 4 дузпи. двамата защитници бяха като "една добре смазана машина", другият нападател вкара и той два гола, но те бяха отменени от съдията (който между другото е педерас) а бай ви грувър подаде и за 5-те гола. но той е скромен.

мартооооооууу, не излизай от форма, финалът е Четвъртък :P

Хора, регистрирайте се на www.els-plovdiv.com и автоматично сте регистрирани на www.els-plovdiv.com/forum. Аз викам дайте там да пишем, защото засега форумът е много заспал.

е как бе, много доброи бяха, ама ние сме по-добри.

тони, с личоо ли сме бе? :) с колко са били?

нз с колко са били каза че са били а тва да пишем във форума на ег-то няма смисъл човек то ще си остане умрял не може само 30-40 човека форума да не е умрял

ама може да ни карат да ходим до даскалото за няк'ви спортни празници ...

тъпо ще да е тва!

хубо де разбрахме, ама оня форум хич не е за тва, което тука правим, пък и ще се позагуби смисълът!

неска беше отменен мача

м/у 'в' и 'к'

на 20 изпращаме

23 и 24 не учим

на 28 от учваме ама ша е само присъствен ден от 9 часа требе да сме там

тоя месец мноо айляк

както и избягах няколко дена хич не осетих как почти минаха 2 седмици

edit: don_anton 10х за уточнението

само за 30ти чувам за сефте ...

не учим 20 23 24 25 30 :) мисля :)

може и да греша за 30 но мисля че и тогава няма да учим на вратата на даскало имаше списък с неучебните дни

не учим 20 23 24 25 30 :) мисля :)

може и да греша за 30 но мисля че и тогава няма да учим на вратата на даскало имаше списък с неучебните дни

Da na 30-i nqma da se u4i.Nie (ot 8-mite klasove) 6te imame pismen izpit

Юни месец също се събират доста почивни дни-седмокласниците имат изпити,ще има и избори...да не говорим че на практика се учи до 15 юни-след това ие бъде айляк :punk

eй избутахме я почти годината

още 1 месец+ 2 седмици + 4 дена

ся почват класните

ейде подеделник- математика в скоби :ПОЕМИ СИ ОТ ЗАДЕ

и помнете "бързата кучка планина повдига "

учителите не ги ли пускат да гласуват ? има ли значка дали в даскалото се гласува ако е неучебен ден ?

Юни месец също се събират доста почивни дни-седмокласниците имат изпити,ще има и избори...да не говорим че на практика се учи до 15 юни-след това ие бъде айляк :punk

избори английската рядко я засягат.

хахаха. избори. кой гласува в ЕГ. хахаха

пффф темата нещо замря я кажете нещо ала бала оплачете се от някоj излейте си душата или нещо подобно ?

Hm,айде нещо за една"любима"учитлка-класната, демек Светлана Димитрова, която под прикритие е известна още като Руска...Та ,нали знете какъв ден беше за Русия понеделник...хмммда...та, нашият клас нямаше как да не го отбележи...разровихме се из библиотеките, изровихме стари руски дневници /разбирай на половината на годините на Руска(знам,че вече доста са поостарели,ама...)/...и проверихме правилният правопис на "С ден победа" /на руски ест/,не стига и това,ами и беше написано с разкраченият, г/д четлив ,красив грознопис на нашата уважавана/ или не мн,нз/ съученичка,с благозвучното име Александра.И не стига и сичките тея усилия,ми точно в 7и 42 ин дъ моънин' ние сме мирно строени, очакващи с нетърпение да дойди онова малкото ,кадничкото ,с червената косица, и поне по лицето му да проличи някаква гримаса от целия положен труд...Ето,чуват се дребните стъпчици на двете най-добри приятелки от половин век насам,разбирай Тормозка Тормозова и всеизвестната вече Руска,...часът е вече 7 и 43 ,всички сме притаили дъх...вратата се отваря...червеничкото влиза и дори не поглежда към зелената дъска,омацана с тебешир само заради нея,и със строг глас"Какво сте направили пак??Кой счупи прозореца/и тук идва момента да отбележа ,че прозорец беше счупен за 4ти път/Again??Canko, what's this?? Who did it this time??...Спестявам малко подробности...та...следва момента ,в който най-сетне малкото поглежда със зверското си погледче към the greenboard,и вече мислим, че поне трябва да се промени нещо, някакъв признак на усещане да покаже/Данчо да се жени/..да да.И тя процеди със зъби с руския си акцент:"Е,вии тук поне подарък да ми бяхте направили!!!"ААА???КАКВО???Всички гледат шокирано към малкото човече в средата на стаята и очакват някакво обяснение...нима целият този труд беше напразен...очите на това невинно дете Александа/която поради липсата на 6тици се наложи да пусне краче на един учител,койти всички познавате,но няма да издавам/хихихи/бяха изпълнени с неописуемо удивление....А реакцията от страна на сещате се кой:"Поне един телевизор да ми бяхте сложили тук!!!"уау,какви очаквания ,какво нещо ,ами да,как сме могли да забравим телевизора,какво уважение, уж умни деца ,уж сичко...Как може такова нещо..не сме взели телевизор///но нашите експресно бързи мозъчета веднага се усетиха...Бяхме готови на всичко ,ту меик ИТ смайл,соу, след няколко минути в стаята на 8ми е клас имаше телевизор,цветен при това, със сигурност по-нов от якенцето на Светлето Димитрова...Еййй,това нещо,такъв песимизъм значи"ТОй дали щъ работи"...да,малко трудно ,също като да питаме класната за нещо и тя седи ,гледа в една точка,казва не може,не обяснява защо,важното е да е правилно,няма такова нещо като друг възможен отговор...та,дори това не успя да убие борбения ни дух...Скоро,тивито работеше страхотно и гледахме цял час парада:)Но естествено нямаше как да не се обади/вече няма да споменавам кой/ и да каже"А,защо не е на руски?"...Няма значение,ние вече бяхме постигнали целта си...по напуканите устни на учителката ни/която всички мн ама много уважаваме/имаше леко подобие на повдигане на мускулите нагоре към сухите вече бузки на нашата обична класна

Благодаря на тези ,които прочетоха моето произведение, вдъхновено от обемната домашна,която ни даде преди 2 седмици и още довършвам,

Часът е 00:16 ,лека нощ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ПП.След няколко чса имаме класно по мат,но какво значение има за нашто полиглотче,ми давай си ни домашнички и тфа е,и после питай"това стига ли ви,май е малко",уф,почнах да се увличам,надявам се поне да съ допринеслаза темата да живне,айде,със здраве

абе руска рулира в 8 клас при нея ми беше супер весело пък и се преписва що годе лесно а и стаята ме кефи много другите са малки некви гадно наща е дъ бест веее :) абе шоу си беше

стаята в дъното на коридора ли ?

супер яко е там и ние бяхме в такава в второ общежитие

има супер мноо място отзад - тамън за хек-че

и джамовете са на дългата стена и влиза мах светлина

пък си е някво такова закътано

.... изобщо най яката стая

..............................................................

толкова яко си беше 8 клас -малко предмети

яка стая , бъгава госпожа по немски ,която нищо не изискваше

пирянков по български

тоя господин рулираше

български не научих но поне знам колко е пъката на шварценегер и колко филма има ... и сякви простотий от пода на : не трябва да пъркаш в чантата на момиче ако не си спал с него :D

мноо яко беше ...никво сравнение на не може да има м/у него и николова

правиш 40 лицеви и си качваш една единица от оценката

стаята в дъното на коридора ли ?

супер яко е там и ние бяхме в такава в второ общежитие

има супер мноо място отзад - тамън за хек-че

и джамовете са на дългата стена и влиза мах светлина

пък си е някво такова закътано

.... изобщо най яката стая

..............................................................

толкова яко си беше 8 клас -малко предмети

яка стая , бъгава госпожа по немски ,която нищо не изискваше

пирянков по български

тоя господин рулираше

български не научих но поне знам колко е пъката на шварценегер и колко филма има ... и сякви простотий от пода на : не трябва да пъркаш в чантата на момиче ако не си спал с него :D

мноо яко беше ...никво сравнение на не може да има м/у него и николова

правиш 40 лицеви и си качваш една единица от оценката

Точно тая стаята (последната в коридора - до прозореца) . Яка е , ама ...

1. Руската ни взе хека :( даже не сме чупили прозорец с него :angry1

2. Много лесно се чупят гадните прозорци :( вече изпраскахме 5 ... като единия е залепен с тиксо и все още не е разбрано за счупването му :lol:

3. Много е горещо :dry:

П.С единия прозорец (от големите) го праснахме с топката (кожена , оригинална , тежка B) ) . И обяснението за счупването беше :

"Еми госопожо ... такова ... Ъъъ аз като си слагах раницата и не видях и го ударих и той се счупи :blink: :blush:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...