GUI Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 А някой знае ли дали в сряда ше учим??? <{POST_SNAPBACK}> Добър въпрос Та за друго ми е мисълта: Хора, регистрирайте се на www.els-plovdiv.com и автоматично сте регистрирани на www.els-plovdiv.com/forum. Аз викам дайте там да пишем, защото засега форумът е много заспал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 А някой знае ли дали в сряда ше учим??? <{POST_SNAPBACK}> Почти сигурно е че няма да се учи-11май(сряда) се води 24май по стар стил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 със сигурност няма да се учи на 11., то е национален празник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 100% в сряда няма да се учи , ама може да ни карат да ходим до даскалото за няк'ви спортни празници ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 10"Е" 3:0 10"Б" хет-трик на Любо. благодаря за сряда - неучебен ден - ще се боядисват пейките. чакаме следващия противник за Сряда Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 10"Е" 3:0 10"Б"хет-трик на Любо. благодаря за сряда - неучебен ден - ще се боядисват пейките. чакаме следващия противник за Сряда <{POST_SNAPBACK}> Але але але але, шампиони смеее! Обаче не може да не споменем чудесната игра на офанзивния халф Груувър, защитата , вратаря - същински Буфон и другия халф- Драйман Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 вратарят спаси 4 дузпи. двамата защитници бяха като "една добре смазана машина", другият нападател вкара и той два гола, но те бяха отменени от съдията (който между другото е педерас) а бай ви грувър подаде и за 5-те гола. но той е скромен. мартооооооууу, не излизай от форма, финалът е Четвъртък Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Финала добре, ама преди това в Сряда А или И клас кво ще ги напрваим. Горките Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 в сряда "А" клас а иначе онея бяха смешпни Б клас де те 1 свестен удар немаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Хора, регистрирайте се на www.els-plovdiv.com и автоматично сте регистрирани на www.els-plovdiv.com/forum. Аз викам дайте там да пишем, защото засега форумът е много заспал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 е как бе, много доброи бяха, ама ние сме по-добри. тони, с личоо ли сме бе? с колко са били? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 нз с колко са били каза че са били а тва да пишем във форума на ег-то няма смисъл човек то ще си остане умрял не може само 30-40 човека форума да не е умрял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 ама може да ни карат да ходим до даскалото за няк'ви спортни празници ... <{POST_SNAPBACK}> тъпо ще да е тва! Хора, регистрирайте се на www.els-plovdiv.com и автоматично сте регистрирани на www.els-plovdiv.com/forum. Аз викам дайте там да пишем, защото засега форумът е много заспал. <{POST_SNAPBACK}> хубо де разбрахме, ама оня форум хич не е за тва, което тука правим, пък и ще се позагуби смисълът! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 неска беше отменен мача м/у 'в' и 'к' на 20 изпращаме 23 и 24 не учим на 28 от учваме ама ша е само присъствен ден от 9 часа требе да сме там тоя месец мноо айляк както и избягах няколко дена хич не осетих как почти минаха 2 седмици edit: don_anton 10х за уточнението само за 30ти чувам за сефте ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 не учим 20 23 24 25 30 мисля може и да греша за 30 но мисля че и тогава няма да учим на вратата на даскало имаше списък с неучебните дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 не учим 20 23 24 25 30 мисля може и да греша за 30 но мисля че и тогава няма да учим на вратата на даскало имаше списък с неучебните дни <{POST_SNAPBACK}> Da na 30-i nqma da se u4i.Nie (ot 8-mite klasove) 6te imame pismen izpit Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Юни месец също се събират доста почивни дни-седмокласниците имат изпити,ще има и избори...да не говорим че на практика се учи до 15 юни-след това ие бъде айляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 eй избутахме я почти годината още 1 месец+ 2 седмици + 4 дена ся почват класните ейде подеделник- математика в скоби :ПОЕМИ СИ ОТ ЗАДЕ и помнете "бързата кучка планина повдига " учителите не ги ли пускат да гласуват ? има ли значка дали в даскалото се гласува ако е неучебен ден ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Юни месец също се събират доста почивни дни-седмокласниците имат изпити,ще има и избори...да не говорим че на практика се учи до 15 юни-след това ие бъде айляк <{POST_SNAPBACK}> избори английската рядко я засягат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 хахаха. избори. кой гласува в ЕГ. хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 пффф темата нещо замря я кажете нещо ала бала оплачете се от някоj излейте си душата или нещо подобно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 пффф темата нещо замря я кажете нещо ала бала оплачете се от някоj излейте си душата или нещо подобно ? <{POST_SNAPBACK}> Hm,айде нещо за една"любима"учитлка-класната, демек Светлана Димитрова, която под прикритие е известна още като Руска...Та ,нали знете какъв ден беше за Русия понеделник...хмммда...та, нашият клас нямаше как да не го отбележи...разровихме се из библиотеките, изровихме стари руски дневници /разбирай на половината на годините на Руска(знам,че вече доста са поостарели,ама...)/...и проверихме правилният правопис на "С ден победа" /на руски ест/,не стига и това,ами и беше написано с разкраченият, г/д четлив ,красив грознопис на нашата уважавана/ или не мн,нз/ съученичка,с благозвучното име Александра.И не стига и сичките тея усилия,ми точно в 7и 42 ин дъ моънин' ние сме мирно строени, очакващи с нетърпение да дойди онова малкото ,кадничкото ,с червената косица, и поне по лицето му да проличи някаква гримаса от целия положен труд...Ето,чуват се дребните стъпчици на двете най-добри приятелки от половин век насам,разбирай Тормозка Тормозова и всеизвестната вече Руска,...часът е вече 7 и 43 ,всички сме притаили дъх...вратата се отваря...червеничкото влиза и дори не поглежда към зелената дъска,омацана с тебешир само заради нея,и със строг глас"Какво сте направили пак??Кой счупи прозореца/и тук идва момента да отбележа ,че прозорец беше счупен за 4ти път/Again??Canko, what's this?? Who did it this time??...Спестявам малко подробности...та...следва момента ,в който най-сетне малкото поглежда със зверското си погледче към the greenboard,и вече мислим, че поне трябва да се промени нещо, някакъв признак на усещане да покаже/Данчо да се жени/..да да.И тя процеди със зъби с руския си акцент:"Е,вии тук поне подарък да ми бяхте направили!!!"ААА???КАКВО???Всички гледат шокирано към малкото човече в средата на стаята и очакват някакво обяснение...нима целият този труд беше напразен...очите на това невинно дете Александа/която поради липсата на 6тици се наложи да пусне краче на един учител,койти всички познавате,но няма да издавам/хихихи/бяха изпълнени с неописуемо удивление....А реакцията от страна на сещате се кой:"Поне един телевизор да ми бяхте сложили тук!!!"уау,какви очаквания ,какво нещо ,ами да,как сме могли да забравим телевизора,какво уважение, уж умни деца ,уж сичко...Как може такова нещо..не сме взели телевизор///но нашите експресно бързи мозъчета веднага се усетиха...Бяхме готови на всичко ,ту меик ИТ смайл,соу, след няколко минути в стаята на 8ми е клас имаше телевизор,цветен при това, със сигурност по-нов от якенцето на Светлето Димитрова...Еййй,това нещо,такъв песимизъм значи"ТОй дали щъ работи"...да,малко трудно ,също като да питаме класната за нещо и тя седи ,гледа в една точка,казва не може,не обяснява защо,важното е да е правилно,няма такова нещо като друг възможен отговор...та,дори това не успя да убие борбения ни дух...Скоро,тивито работеше страхотно и гледахме цял час парадаНо естествено нямаше как да не се обади/вече няма да споменавам кой/ и да каже"А,защо не е на руски?"...Няма значение,ние вече бяхме постигнали целта си...по напуканите устни на учителката ни/която всички мн ама много уважаваме/имаше леко подобие на повдигане на мускулите нагоре към сухите вече бузки на нашата обична класна Благодаря на тези ,които прочетоха моето произведение, вдъхновено от обемната домашна,която ни даде преди 2 седмици и още довършвам, Часът е 00:16 ,лека нощ ПП.След няколко чса имаме класно по мат,но какво значение има за нашто полиглотче,ми давай си ни домашнички и тфа е,и после питай"това стига ли ви,май е малко",уф,почнах да се увличам,надявам се поне да съ допринеслаза темата да живне,айде,със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 абе руска рулира в 8 клас при нея ми беше супер весело пък и се преписва що годе лесно а и стаята ме кефи много другите са малки некви гадно наща е дъ бест веее абе шоу си беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 стаята в дъното на коридора ли ? супер яко е там и ние бяхме в такава в второ общежитие има супер мноо място отзад - тамън за хек-че и джамовете са на дългата стена и влиза мах светлина пък си е някво такова закътано .... изобщо най яката стая .............................................................. толкова яко си беше 8 клас -малко предмети яка стая , бъгава госпожа по немски ,която нищо не изискваше пирянков по български тоя господин рулираше български не научих но поне знам колко е пъката на шварценегер и колко филма има ... и сякви простотий от пода на : не трябва да пъркаш в чантата на момиче ако не си спал с него мноо яко беше ...никво сравнение на не може да има м/у него и николова правиш 40 лицеви и си качваш една единица от оценката Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 стаята в дъното на коридора ли ?супер яко е там и ние бяхме в такава в второ общежитие има супер мноо място отзад - тамън за хек-че и джамовете са на дългата стена и влиза мах светлина пък си е някво такова закътано .... изобщо най яката стая .............................................................. толкова яко си беше 8 клас -малко предмети яка стая , бъгава госпожа по немски ,която нищо не изискваше пирянков по български тоя господин рулираше български не научих но поне знам колко е пъката на шварценегер и колко филма има ... и сякви простотий от пода на : не трябва да пъркаш в чантата на момиче ако не си спал с него мноо яко беше ...никво сравнение на не може да има м/у него и николова правиш 40 лицеви и си качваш една единица от оценката <{POST_SNAPBACK}> Точно тая стаята (последната в коридора - до прозореца) . Яка е , ама ... 1. Руската ни взе хека даже не сме чупили прозорец с него 2. Много лесно се чупят гадните прозорци вече изпраскахме 5 ... като единия е залепен с тиксо и все още не е разбрано за счупването му 3. Много е горещо П.С единия прозорец (от големите) го праснахме с топката (кожена , оригинална , тежка ) . И обяснението за счупването беше : "Еми госопожо ... такова ... Ъъъ аз като си слагах раницата и не видях и го ударих и той се счупи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.