noxious Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 понеделник учим ли ? разбрах че срядата щял да бъде празник на даскалото ... и пак айляк не знам за вас но на мен тва даскало вече хептем ми писна време е за ваканция ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 понеделник учим. кажете за турнира по футбол за 10-и клас. в понеделник ще се играе ли? на какъв принцип ще се играе. май ние ще изиграем по 1 мач и тва е ще играем срещу "Б". ако има някой от "Б" да ми се обади да му строша тиквата Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 б-клас ще ги лешираме както и всични немци мухахаааА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 понеделник учим. кажете за турнира по футбол за 10-и клас. в понеделник ще се играе ли? на какъв принцип ще се играе. май ние ще изиграем по 1 мач и тва е ще играем срещу "Б". ако има някой от "Б" да ми се обади да му строша тиквата <{POST_SNAPBACK}> Само "Е" клас Кажете само кога ше играете и ше ви доведа няколко фенове бтв,груувър,ти като кво играеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Груувър май ще го салдисаме ХАЛФ А Б клас ще ги газим като куцо пиле домат. Аз разбрах, че ще действам защита - балтий, секири, сичко прайм. ЕДИТ: и мажоретки си намерихме малък брой Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 б-клас ще ги лешираме както и всични немци мухахаааА <{POST_SNAPBACK}> ае да ви видя срещо шампиона nämlich "w" klasse Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 ние немски не чаткаме - хахаха важното е, че май за сега нямаме спечелен мач срещу друг клас. дано греша но идеята е да мачкаме наред - хахах мдааа, десен халф но да не разкривам тактиката, щото май аз ще я правя . само едно ще кажа. ЛЮБУ ще ни е централен нападател - той ще маже - хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 верно не разбираме немски такаче давай на бг. а иначе и да паднем и да бием ... абе както и да е иска ми се да бием но как да бием играем футбол 1-2 пъти в годината но както и да е ще мажем понеделник припеър фор уор Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 ние немски не чаткаме - хахаха важното е, че май за сега нямаме спечелен мач срещу друг клас. дано греша но идеята е да мачкаме наред - хахах мдааа, десен халф но да не разкривам тактиката, щото май аз ще я правя . само едно ще кажа. ЛЮБУ ще ни е централен нападател - той ще маже - хахах <{POST_SNAPBACK}> Споко ....8г (демек ние) нямам нито един спечел мач от 10.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Абе в 10б може да има някой-друг баскетболист - Недо примерно, ама мисля, че не ги бива в таквиз футболни хави А иначе просто трябва да мажем и да срещнем на финала Д клас и да вземем реванш. Нещо като Челси-Ливърпул. Цял сезон се бъзикат, ама в най-важния за тях мач (за Ливърпул) ги биха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Д клас май са добри имат и хора дето тренират пък и другите са се играчи не помня ко стана 8 клас че не бяхме с тях на финал може да не са участвали иначе понеделника ли почва турнира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Груувър май ще го салдисаме ХАЛФ А Б клас ще ги газим като куцо пиле домат. Аз разбрах, че ще действам защита - балтий, секири, сичко прайм. ЕДИТ: и мажоретки си намерихме малък брой <{POST_SNAPBACK}> Едно време, батко ви като играеше, да видиш, колко агитка се събираше... Между другото срамота е...научете се как се ползва буквата "Й", че ми писна от неграмотници... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Едно време, батко ви като играеше, да видиш, колко агитка се събираше...Между другото срамота е...научете се как се ползва буквата "Й", че ми писна от неграмотници... <{POST_SNAPBACK}> На теб викаш всичко точно в този пост ти е правилно? Няма се заяждам, ама заради една грешка - "балтии" се правиш на интересен. Тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Не се правя на интерес друже, от доста време ми е на сърце да напсувам някого за грешките с това "Й" и ти си го отнесе... Както искаш го приемай, ама просто сега изпуши бушона...ама и какво да кажеш...имен ден имам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Не се правя на интерес друже, от доста време ми е на сърце да напсувам някого за грешките с това "Й" и ти си го отнесе... Както искаш го приемай, ама просто сега изпуши бушона...ама и какво да кажеш...имен ден имам... <{POST_SNAPBACK}> Offtopic- Абе все едно не стават грешки от бързане..... Ей на, гледам, че не си отделил друже сЪС запетайки. Това означава ли, че си прост и не може да пишеш? Съмнявам се, все пак от англиЙската си ПП. Честит Имен Ден - и всичко най-хубаво ти желая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Е, всичко най и на теб...какво да те правя...трябва да се поддържаме другарчетата от тъпото даскало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Д клас не струват! ще мачкаме наред. от тях искам реванш. ясно е вече Е клас финалисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Д клас не струват! ще мачкаме наред. от тях искам реванш. ясно е вече Е клас финалисти. <{POST_SNAPBACK}> Купата сребърна ли ще е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 lud si li ve ? д клас не са за подценяване като ги почнеш - вело(тоя е много дървен) , симо, юрито,косьо ...се машини последния тренира в марицата и тва са само тия дето им знам именат5а ма има и други (май леко се повтарям , потретвам ама бутай ) .... къде е разпределението по групи някй има ли повече инфо ??? .... бтв. мноо сте се зарибили по тоя турнир ай пожелавам ви късмет ще ви е от полза groover, NEFARIOUS, don_anton от един клас ли сте ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 личи си, че сме от един клас, нали косьо е педерас. казвам го с чиста съвест. хич не ме ебе, че тренират. просто ще ги скъсаме. не съм се зарибил, просто се лигавя, защото си знам, че нищо няма да направим ,но що пък да не опитаме. хайде момчета да се стягаме от три дена всяка сутрин тичам, правя по 150 лицеви 1000 коремни. абе здрав съъм има ли изобщо групи? не е ли на "принципа на директните елиминации" като коментатор по БНР го каза - хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 абе моя отбор на каменица МАЖЕЕЕЕ аз съм вратар такаче ше ви БОДЕМ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 май и Г клас ще играят тея вече ще ги ЛЕШИРАМ с удоволствие и то гУлемУ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Абе кво да ви кажа, аз съм защита, през мен минават само с по 1 крак или не минават....... А Косьо каквато е фиданка Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 И ето хвърчило за Косьо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 А някой знае ли дали в сряда ше учим??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.