groover Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 ехх, мите, мите приятно ми е тодор 10 Е дааам, така е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 hah kak sa seti 4e sam az ei ma sam prost az sam dal link... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Svetlana Dimitrova/izvestna pod kodovo ime RUSKA,edno takova malko,gadni4ko s 4ervena kosa/-8e,e sq kajete koi e precakaniq.btw:Az sym Aneliq,pr. mi e. P.S.Ee,to imalo mnogo ot EG-to,trqbva da se vidim nqkoga <{POST_SNAPBACK}> groover говорат ни против бившата класна лоша работа лошаааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 groover говорат ни против бившата класна лоша работа лошаааа <{POST_SNAPBACK}> Ама тя наистина е малко кофти ... Всеки ден вече зе да ми сипва , а най се дразни когато подсказвам на тея на дъската (все ми вика , че ще пише двойка , защото подсказвам , ама засега още само си говори ) А и е заучила няколко фрази , който повтаря всеки ден ! ''what are you doing I wonder'' , ''Mind it , you are not sure'' , ''I'm not asking you Vasil '' и култувото : ''I'll call your parents'' ... иначе е свястна , а и е строга ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 е "уот аре ю доинг и уондър" е култуво иначе е точна кефи ме 8 клас беше шоу при нея бтв очаквайте след 1 месец някуде да ви накара да си купите едни помагала розови такива леко голям формат за изпита тя ги е писала заедно с Торозка и още некоя но не помна коя ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Познавам хубаеи хора от класа ти xmas.gifА аз съм Магито от 8з.Приятно ми е; ) Ха дай да се запознаем P.S. Todorova е най-яката класна (беше - в 8. клас) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Мдааа...и против моята бивша класна се говори Ама аз нямам нищо против Наистина си е малко заблудена, ама какво пък? Поне става голямо шоу Сега не съм я виждал вече трета година да си поговорим, ама като я мяркам от време на време да влиза в главната сграда...еми...същата си е Тая жена е като пирамидите, ей Или по-скоро за нея важи малко обърнат девиза на София... - "Старее но не расте" Абе каквото и да си говорим 8-ми клас си беше рахат при госпожа ви Руска , аз искам пак там ама немааааа А и съм научил не малко Английски при нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Ласков 8г...известен с бележника си 8е ??? нямате ли един Иван в класа бе хора ??Само не му помна фамилията Ти пък като кажеш така се едно само 6-ци изкарваш Айде кажи на хората истината за твоя бележник,че им загубих бройката на оценките къде написах че изкарвам 6-ци не мога да разбера казах че бележника ми е много популярен ,те хората си направиха извода Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Ласков 8г...известен с бележника си 8е ??? нямате ли един Иван в класа бе хора ??Само не му помна фамилията <{POST_SNAPBACK}> Ти пък като кажеш така се едно само 6-ци изкарваш Айде кажи на хората истината за твоя бележник,че им загубих бройката на оценките Хехехе,абе ти не си писал шестици ама който не те знае може така да си помисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Ласков 8г...известен с бележника си 8е ??? нямате ли един Иван в класа бе хора ??Само не му помна фамилията <{POST_SNAPBACK}> Imame dvama se6tam se za koi govori6 (''Malko'' debeli4uk i drynka postoqno za WarCraft i nqkvi takiva gluposti ?) Shto si izvesten s belejnika si we Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 10 D klas sam. Koito e bil ili o6te e D klass znae za kav maza4ok staa vapros <{POST_SNAPBACK}> O,da povqrvai mi,usetil sum go.Sunavam go tozi izraz-Mind your pronunciation,please Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anile8 Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 DA JIVEQT PIROMANITE!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Ласков 8г...известен с бележника си 8е ??? нямате ли един Иван в класа бе хора ??Само не му помна фамилията къде написах че изкарвам 6-ци не мога да разбера казах че бележника ми е много популярен ,те хората си направиха извода <{POST_SNAPBACK}> Iska da kaje,4e ima samo dvoiki.Izvesten si Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Imame dvama se6tam se za koi govori6 (''Malko'' debeli4uk i drynka postoqno za WarCraft i nqkvi takiva gluposti ?) Shto si izvesten s belejnika si we <{POST_SNAPBACK}> да за същия Иван става въпрос......малко надува главата с тоя уаркрафт Илия от класа на лудото_мими е същия....обединят ли се бягай надалеч... ооо тоя моя бележник не може да се опише трябва дасе види Iska da kaje,4e ima samo dvoiki.Izvesten si не точно но да има доста 2-ки....пуст Deutsch.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 e то има ли някой който да е учи немски и да няма 2ка/ки мухахах а в подготвителен клас още поече иначе 8ми клас немците учиха здраво за разлика от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Ахахахахаха, Ласков, съседе, кво праиш? Ако не се сещеш, аз сам Митака, две къщи по-наляво живия... Тоя проблем с бележника се решава, единия начин е да си купиш още един и да внесеш поправки, а другият, който аз избрах, е да не го носиш в училище Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ибах два дена ме нямаше и пак отворихте тема за даскалото...че и 2 страници изписахте...странното е, че така тема е отваряна дотук многократно и винаги затваряна. Не го обичат това нашето даскало и толкова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ахахахахаха, Ласков, съседе, кво праиш? Ако не се сещеш, аз сам Митака, две къщи по-наляво живия... Тоя проблем с бележника се решава, единия начин е да си купиш още един и да внесеш поправки, а другият, който аз избрах, е да не го носиш в училище <{POST_SNAPBACK}> hah setih se da 6te ti poslu6am suveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ибах два дена ме нямаше и пак отворихте тема за даскалото...че и 2 страници изписахте...странното е, че така тема е отваряна дотук многократно и винаги затваряна. Не го обичат това нашето даскало и толкова... <{POST_SNAPBACK}> аз пък се чудех кога ще му дойде реда и на нашто даскало като се има предвид че вече има теми за всяко едно училище(с малки изклч.) спама настрана, хубаво е да се знаем кои сме. аз съм 12 К ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Т.е. се знаем братчедко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 не точно но да има доста 2-ки....пуст Deutsch.... <{POST_SNAPBACK}> Хохо щом си с Deutsch ще усетиш догодина Рениту Мазева.тая е толкова в коша че просто нямам думи и навсичкото отгоре ми е класна.неможеш да си представиш за какъв "убийствено " тъп час на класа става при нея .цели 40 мин. седиш и тя ти дрънка простотии ,просто не се издържа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ласков 8г...известен с бележника си 8е ??? нямате ли един Иван в класа бе хора ??Само не му помна фамилията imame i to dvama .Idiniq-Rusenov,a drugiq Spasov,ti koi/q si? Edit:Em to 4oveka sa go krystili Rusinov,da sa 4udi6 prosto P.S.Syjalqvam za gre6kata,ma toi pi4a i bez tova samo v bulfleet cyka Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 за Русенов говоря тая тема земем да я прекръстим на "има ли заичета от английската" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ima li hora ot 9 klas,a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Хохо щом си с Deutsch ще усетиш догодина Рениту Мазева.тая е толкова в коша че просто нямам думи и навсичкото отгоре ми е класна.неможеш да си представиш за какъв "убийствено " тъп час на класа става при нея .цели 40 мин. седиш и тя ти дрънка простотии ,просто не се издържа <{POST_SNAPBACK}> мамичката и, курвенска. толкова съм и насъбрал на мазева. и преди се чудех защо навсякъде чета "мазева е мъж", "фак мазева" и подобни. тая пълен шаш. съучениче се е навило да я трепе (тоньо, ти) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.