NEFARIOUS Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 забелязали ли сте къде пуши Николова? В Мазетооо хахаха уважавам я николова. не се ебавам. кораво копеле е, но е супер човек <{POST_SNAPBACK}> Заедно с пицата... А, друго място, което използва е хранилището по химия - там пък с Чеканова примерно (ако си спомняш миналата година, тоше) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Чеканова отдавна ги отказа Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 мдаа, дорето не пуши. иначе в хранилището беше като на филма "хау хай" хаха яко димна завеса. а пицата ходеше да пуши при барбулова. в стаичката на физическото смърди на цигари, малее - фууу Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Пицата я видях тези дни на главната - много се е вталила тази жена! Направо не можах да повярвам на очите си! Ако не беше мазната й надменна муцуна, наистина нямаше да я позная Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 супер човеченце е имам 3 шестици и е мой човек. оича да си говори неща мноого далечни от материала. понякога ми е интересна, понякога не доволна е. досега не ме е изпитвала на урок. само миналата година когато си мислех, че всичко е ок, защото имах 3 шестици ме вдигна и ми писа двойка. оставаха 2 месеца и ми каза. "тодоре, искам всеки час да си готов и да ми разказваш урока" и така и направих. скъса ме, имах 8 оценки хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Днес май мен ще дига ( и Даниела) Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 емии може. ама с часове по 20 минути. нинаммм тя може и целия клас да изпита за 15 - хаха успех, март Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 емии може. ама с часове по 20 минути. нинаммм тя може и целия клас да изпита за 15 - хаха успех, март <{POST_SNAPBACK}> Ба* тъпата Франция и гадните й райони Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Аз пък вчера я видях в Стария Град. Пак правеха обиколка с класа по география... Беше весело... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Лол....уважам волейболния отбор ,само че големите Не съм гледал заиците ...но съдеиките по 3 балеринки в нашия клас не сте готини <{POST_SNAPBACK}> Балеринки балеринки ама на бас , че ина има по-силен сервис от теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Балеринки балеринки ама на бас , че ина има по-силен сервис от теб <{POST_SNAPBACK}> Значи се пак си имаме фенове!!!Плюс тва сме трети в града/което не е мн за хвалене ,можехме и мн по-добре/,обаче следващия път ,ако имаме поече фенове кат Стардус7 ше ги разбием Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Балеринки балеринки ама на бас , че ина има по-силен сервис от теб <{POST_SNAPBACK}> Ина неска я бих на канадска Ина не е балеринка...по-скоро е борец говора ти за Тоанет и може би Полина въпреки че не съм я гледал мн мн как играе ,,,,а тва за серизите във петък ще се състезаваме с Ина (май промис) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 На въпроса на Лъчо. Зайците сме супер откачалки. Тодорова се пука от смях с нас. Абе в делат те що няма нищо за нови PC игри. Мен тва ми пука много повече. Бих искал да има даже и нещо за hardware и software. само бисерите са яки: " моля, подчертайте с кръгче " Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Ина неска я бих на канадска Ина не е балеринка...по-скоро е борец говора ти за Тоанет и може би Полина въпреки че не съм я гледал мн мн как играе ,,,,а тва за серизите във петък ще се състезаваме с Ина (май промис) <{POST_SNAPBACK}> Хахаха ужасно ми се спи и прочетох,че Тоанет те е била на канадска Тука се пуля 5 минути,докато зацепя,че ти си играл с Ина. Тя пък как е пропуснала да те бие...другия път ще й дойдем за агитка Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 Хахаха ужасно ми се спи и прочетох,че Тоанет те е била на канадска Тука се пуля 5 минути,докато зацепя,че ти си играл с Ина. Тя пък как е пропуснала да те бие...другия път ще й дойдем за агитка <{POST_SNAPBACK}> ма моля ти се , аз съм на 5 протеинови шейка на ден + 24 часа яко фитнес,,,,дори Сиса неможе да ме бие мд ся ще ме вземат за 1.50/30 кг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 забелязали ли сте къде пуши Николова? В Мазетооо хахаха уважавам я николова. не се ебавам. кораво копеле е, но е супер човек <{POST_SNAPBACK}> преди пушеше зад физкултурния салон,ама няколко пъти като "случайно' се засичахме с нея там тя се премести в Мазето и на 3 етаж в Хранилището по химия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Абе в делта те що няма нищо за нови PC игри. Мен тва ми пука много повече. Бих искал да има даже и нещо за hardware и software. <{POST_SNAPBACK}> и повече да ти пука, тва е, вестника е на гимназиятa не PC World или PC Mania или някво такова списание. Щото ако искаш в делта те може да бутнат и страничка "лична драма" и "лекарят съветва". Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Но голата мацка е задължителна... хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Ей, хора, м/у вас има ли "замесени" в тоя вестник, щото имам предложения (не тъпи ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 май нема но кажи аз мога да използвам някоя за списанието Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Ей, хора, м/у вас има ли "замесени" в тоя вестник, щото имам предложения (не тъпи ) <{POST_SNAPBACK}> искаш да кажеш, че идеята за списанието е тъпа? гарантирам ти, че като го реализираме този мащабен проект ще си редовен читател на нашето списание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 искаш да кажеш, че идеята за списанието е тъпа? гарантирам ти, че като го реализираме този мащабен проект ще си редовен читател на нашето списание. <{POST_SNAPBACK}> Т'ва не го разбрах Човека май просто иска да даде предложение Ей, хора, м/у вас има ли "замесени" в тоя вестник, щото имам предложения (не тъпи ) <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 егати и седмицата без понеделник и петък супер яко в тоя брой ми имаше сниман гърба na втората страница маи там дето лефят нещо за рейса `_` mnoo show и с статията за оня от моя класс на последна страница присъствието на .в. клас във брой 2 е доволно Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 искаш да кажеш, че идеята за списанието е тъпа? гарантирам ти, че като го реализираме този мащабен проект ще си редовен читател на нашето списание. <{POST_SNAPBACK}> НЕ, не, имам предвид, че ако се намери някой от издателите, бих могъл да му подшушна някои предложения, които предложения от моя страна няма да са тъпи!Иначе вестникът е луд, от мн време ми се занимава с такава издателска дейност Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 може да привлечем в списанието Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.