GeorgiK Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Май нещо като да не ме разбра. Казах, че явно не сте разбрали, че няма смисъл от тия срещи. Ако наистина сте разбрали, хич нямаше да си пращате родителите. Моите родители специално отказваха да ги информирам дори, когато има такова нещо, щото е пълна безсмислица, а от друга страна това с даскалото си е моя работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Родителксите срещи верно са доволно глупава работа. Даскалите само се перчат колко зле е нашия клас (например) и после на тея срещи А, ама те са много добри деца, много силен клас бла-бла. Плюс тва ако някой родител има нещо спешно винаги може да се обади на съответната класна или да говори с някой даскал за детето си, така че смисълът на тея род. срещи намалява още повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Нашите пък въобще не искат да ходат Когато могат да отидат, но с малко закъснение почват да ме питат: "Ще се каже ли нещо важно?", "Ще трябва ли да ходим отделно?" Просто са разбрали,че няма никакъв смислъл от тези родителски срещи Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 мноо шоу ... мазата казала че съм имал потенциял майка вика че само се разкарвала ... дано другата година вече се откаже да ходи Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Пак добре, че нямаш потенциал, че тогава става страшно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 тая мазева пак ма искарала ебати дебила.нит сам човека с най-много отсъствия(извинени и неизвинени) и пак намилала на майка че сам бягал редовно от училище!неината мама! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Т`ва ЕГ .. много яко .. собенно женстака част ... яко rullirat :-)))) Няма спор Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Т`ва ЕГ .. много яко .. собенно женстака част ... яко rullirat :-)))) Няма спор <{POST_SNAPBACK}> are you kiddin'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Т`ва ЕГ .. много яко .. собенно женстака част ... яко rullirat :-)))) Няма спор <{POST_SNAPBACK}> га и къде пък си видял яки женски в нашто ??? кажи че и аз да вида ... тая мазева пак ма искарала ебати дебила.нит сам човека с най-много отсъствия(извинени и неизвинени) и пак намилала на майка че сам бягал редовно от училище!неината мама! амс то тя винаги прави мизерии тая звънала у иво когато направи 40 извинени и казала че от такива хора се качва общия брой отсъствия на класса след екскурзията в коприфчица се изреди да вида сички родители на момчетата ... и на секи вика "ми то май е имало алкохол..." баща ми бая се ядоса че за тва са го разкарвали като той и без тва разбра че съм бил пян като гъз ... мноо я псува тая той и аз тва не отиде ся на срещата че мноо я мрази Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Т`ва ЕГ .. много яко .. собенно женстака част ... яко rullirat :-)))) Няма спор <{POST_SNAPBACK}> Яки мадами има, ама не са особено много. Виж Благоев е друга хава - там е жив бардак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 .....след екскурзията в коприфчица се изреди да вида сички родители на момчетата ... и на секи вика "ми то май е имало алкохол..." баща ми бая се ядоса че за тва са го разкарвали като той и без тва разбра че съм бил пян като гъз ... мноо я псува тая той и аз тва не отиде ся на срещата че мноо я мрази <{POST_SNAPBACK}> hahah тая Копривчица беше пълен лом ,помня аз ама съм от Д клас и Мазева нищо не мой ми каи ,освен че малко солеше след тва в даскало ,ама поне не изпитваше ина че да ви каа че аз съм с 154 извинени отсъствия ,4 2/3 не извинени ,ама не се забелязва щот половината клас сме с толкова прочем с гордост искам да кажа че ракорда за най-мн отсъствия направени в един клас ,за един ден се държи от нас Д клас аа да мойте родители и те се отказаха да ходат на родителски срещи вече ,иначе по сички предмети (освен по немски -Караколева е заблудена че знаем) ни солят кат за световно ,даже един ден в автобуса чух две девоики да си говорят че те били най-ужасния клас ,с изключение на Д (сиреч ние) ,незнаете само каква гордост ме обзе и ай да завърша с една добра новина - Понеделник пак няя да се учи ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 е чупете се целия клас от история и после да не сте рекордьори наистина ли ще повиши оценките на тия дето са го правили? мазева е тъпо прасе. за понеделника знам, но по какъв повод е това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 ауе ние сме бягали групово само по информатика ,отсъствията ги напраихме един петък или четвъртак ,имало само 8 души в клас ,аз бях едно такова не добре едит : ауе в понеделник е велик ден уе , ше има масово ЧУКАНЕ с яйца де Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 и другия петък не се учи такаче имаме почивни дни доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Яки мадами има, ама не са особено много. Виж Благоев е друга хава - там е жив бардак. <{POST_SNAPBACK}> Къф Благоев!?Виж във Френската Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Скръбна вест: ЕГП никога не се е славила с готини мадами Е,има и малко изключения. Аз съм бивш и при мен имаше 10-15 готини в целия випуск. В Благоев имаше сигурно 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Ама да знаете, колко ме интересува, с какво се слави това или онова даскало... Точно колкото да си го преместя от единия крачол в другия... В това училище принципно е нормално момичетата да са с по-застопорени крака...повечкото или са вманиячени в ученето или имат достатъчно акъл да се пазят от мизерабли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Ама да знаете, колко ме интересува, с какво се слави това или онова даскало... Точно колкото да си го преместя от единия крачол в другия... В това училище принципно е нормално момичетата да са с по-застопорени крака...повечкото или са вманиячени в ученето или имат достатъчно акъл да се пазят от мизерабли. <{POST_SNAPBACK}> Kато не те интересува,недей поства,кво толкова? Хем не те интересува, а пък хем си казваш мнението???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Внасям уточнение за тези които не знаят или пък знаят, но не защо 2.05 не се учи щото е вторият ден на Великден 6.05 не се учи щото е Гергьовден с други думи: тридневна седмица и тридневен уикенд! Айляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Kато не те интересува,недей поства,кво толкова? Хем не те интересува, а пък хем си казваш мнението???? <{POST_SNAPBACK}> Не бе просто се ядосах на хорското мнение... Нещо явно не мога да приема, че наистина всички харесват ебливите, омазани, лесни и за мен напълно безинтересни момичета, за които стана дума... Но...прав ви път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Скръбна вест:ЕГП никога не се е славила с готини мадами Е,има и малко изключения. Аз съм бивш и при мен имаше 10-15 готини в целия випуск. В Благоев имаше сигурно 50 <{POST_SNAPBACK}> много филми гледаш...нз как ги избираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 много филми гледаш... <{POST_SNAPBACK}> И като гледам не са много качествени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Mi i az sum ot EG "Plovdiv" , v smisal tam u4a ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Mi i az sum ot EG "Plovdiv" , v smisal tam u4a ! <{POST_SNAPBACK}> аз си помислих че си фен на волейболния отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Нещо против волейболния отбор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.