GeorgiK Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Amateurs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 уф как искам да съм 8ми клас не е истина всъщносто не искам че после пак ще карам 9 и 10 но 8ми клас е най-великия клас е тва е! <{POST_SNAPBACK}> тва верно е най-култовото време! а иначе за петъците-тва от край време са най-бруталните дни. Даже Томова(една бивша по география по прякор Пинокио) беше тръгнала да обаснява що е така. Та - щото седмицата трябвало да почне леко и напрежението постепенно да се покачва докато стигне пика в петъка, когато всеки вече е готов да убива. Патка! По-логично е седмицата да почне леко, пика да е в сряда и в петъка - пак по-леко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 8i klas e super ailqk we. sq ako moje6e da me varnat pak v zai4arnika ... teq 10i klas kvo sa oplakvate i vii we. to e sa6tata rabota. samo se 4udite koi ta6ak da si pobarate. 10i daje e po qko. tva e nai qkoto vreme we. 10 i 11 e eno golqmo razcepvane samo... Даже Томова(една бивша по география по прякор Пинокио) ... taq be6e bahti tupoto par4e we. be6e mi klasna na si4koto otgore. basi nosa. toq izrastak be6e po4ti tolkova legendaren kolkoto cireq na cura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 нокиос в петък последните 2 часа литература нямат ли Д клас или се бъркам яко хора 2ра седмица не съм на скул другата ще ми дойде like hell is down on earth но както и да е здраво са ми набрали всички госпожи неам думи тряя уча от ся ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 тва верно е най-култовото време! а иначе за петъците-тва от край време са най-бруталните дни. Даже Томова(една бивша по география по прякор Пинокио) беше тръгнала да обаснява що е така. Та - щото седмицата трябвало да почне леко и напрежението постепенно да се покачва докато стигне пика в петъка, когато всеки вече е готов да убива. Патка! По-логично е седмицата да почне леко, пика да е в сряда и в петъка - пак по-леко. <{POST_SNAPBACK}> Xaxaaxxaaxax Taq Tomova mi predava6e i na men v 7-mi klas po Geografiq(taq daskalka e unikalno prosta) Zna4i parvite 2 4asa q nqma na 3-tiq vliza kazva 4e drugiq pat 6te pravim test i nie nali u4im qko i posle tq dava test na noviq material koito predstoi da vzemem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 нокиос в петък последните 2 часа литература нямат ли Д клас или се бъркам яко хора 2ра седмица не съм на скул другата ще ми дойде like hell is down on earth но както и да е здраво са ми набрали всички госпожи неам думи тряя уча от ся ужас <{POST_SNAPBACK}> ole да вярно ся видях програмата немския и бг-то са разменени 4 и 5 съм при тоя цербер николова ... ся тоя петък ша ма изпита за чичко ти росиняк как се бил издигал в парижкото общество Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 яко хора 2ра седмица не съм на скул другата ще ми дойде like hell is down on earth но както и да е здраво са ми набрали всички госпожи неам думи тряя уча от ся ужас <{POST_SNAPBACK}> хубо де, стига се оплаква, ние кво да направим . Отивай на някой ксерокс ада правиш пищови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 не се оплаквам , "пляскам" по 1 пост когато темата замре че не искам накрая да е клоснат щото понякога има интересни дискусии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 хубо де, стига се оплаква, ние кво да направим . Отивай на някой ксерокс ада правиш пищови. <{POST_SNAPBACK}> brat4ed`a ся се кефи,то няма и за кво да се оплаква. Признааам го Той си знй Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Нали в Понеделник няма да се учи ? Че чувам из махалата : "Тея Английската и в Понеделник ще учат" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Че какво му е на понеделника? Ще учите и хоро ще играете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Че какво му е на понеделника? Ще учите и хоро ще играете... <{POST_SNAPBACK}> NE nqma da se u4i !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Че какво му е на понеделника? Ще учите и хоро ще играете... <{POST_SNAPBACK}> хорото то ли ще го водиш или Чан-ли ??? После може да го обърнем на кючек ,и за да се разбием тотално после можем да гледаме някой мач на 8г (8г memmber) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Нали в Понеделник няма да се учи ? Че чувам из махалата : "Тея Английската и в Понеделник ще учат" <{POST_SNAPBACK}> В петък щяло да има ужасен потоп..Госпожата на даден клас в ЕГ Пловдив...: "В сряда учим..В четвъртък учим..В петък потопа...и в събота отучваме" btw няма да учим в понеделник! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Че какво му е на понеделника? Ще учите и хоро ще играете... <{POST_SNAPBACK}> Няма да учим.. Нещо ден на ЕС... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted April 22, 2005 Author Share Posted April 22, 2005 Понеделник е неучебен Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 25 април ще е неучебен ден за да могат учениците да се насладят подобаващо на приемането на България в Европейския съюз едит:тогава имам класна Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 25 април ще е неучебен ден за да могат учениците да се насладят подобаващо на приемането на България в Европейския съюз едит:тогава имам класна <{POST_SNAPBACK}> Супер ! Малко почивчица ще ми дойде добре (то няма да е много почивка , защото аз пък ще уча за класна работа ) бтв: как като няма да учите ще имате класна Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Ееее, поне една полза от присъединяването ни към Европейския съюз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 ха родителска във вторник мноо шоу наще ако ходят съм им казал да наливат тая по география че ни дава некви изненздващи контролни и че е мноо тъпа nadqwam se da ne hodqt че ша се ядосат и ша ми блокират социялния живот мноо тъпо е тва да има родителски кво пречи наще да й звънат на мазева веднъж годишно и така да са в течение с моито обучений Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 ха родителска във вторник мноо шоу наще ако ходят съм им казал да наливат тая по география че ни дава некви изненздващи контролни и че е мноо тъпа <{POST_SNAPBACK}> наще ако отидат .....аз няма да съм в състояние да ида Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 наще ако отидат .....аз няма да съм в състояние да ида <{POST_SNAPBACK}> къде да идеш? на родителската ? ти па ко ша търсиш там ?? само да си ускоряваш агонията едит : май хванах смисъла но ми требеше време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 hah аз на маика й казах за родителската още преди две седмици,и се надявам да е забравила вече и да не отиде Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Не сте ли загряли още, че няма никакъв смисъл от тия срещи? Нито за вас, нито за учителите, нито за родителите ви. Всичко е ала-бала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 ми си го знаем,само дет има тъпи даскалки кат Мазата ,който вкарват яко параноя на родителите и после на нас ни викат .Прост пример(кат Мазева) : Мазата: ОООООООолеее то момчето ви направило 100 отсъствия.Ма те ша го изключат. Родител: Не не може да е така!?!? Мазата:не той е точно за изключване та даже и изпити ша държи!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.