Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

vas90 said:
Емм ние отначалото имахме допълнителни часове заедно с В клас = мачове през допълнителните на голямото игрище . Още първия ни мач беше победа с 5:0  :lol:  . А от Ж клас могат да играят Младен (един висок) , Коцето (дето играе с фланелка на Юве) и горе-долу Асен (и той е доста висок) . Другите са нещасници ...

Точно за тях говорех.

А иначе В клас после задобряха...

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
  Stardus7 said:
ооо повярвай ако тъпото чан-ли ни беше пуснала поече от 3 пъти 1-вия срок да играем футбол да се видим кой колко може ся щяхме да сме на финал.Не мисля , че сме льольовци.Ж клас имат 2-3-ма горе-долу дето играят.За З клас не мога да говоря...

Казах, че така е било в тия випуски, които аз познавам. Вие ми идвате леко далечко, за да ви знам, кой какъв е.

Death_rideR said:
ае кви са тия турнири? нашия клас никога не е участвал, аз не че нямам желание, ама нямам талант, пък и съм някъв "силов състезател", и хората се оплакват

нашия випуск праихме 8 и май 9 клас

8 мисля 4е нашия клас победиха ама имам само некви смътни спомени

(на финала бяха с к клас )

язо требе да каже тои игра тогава

нали уж и 10-ите класове щяхме да играем. чакахме лятото. Д клас май се бяха заели да организират. мисля, че е време да се хващаме и да играем. в 8-и клас ние позорно отпаднахме след 1 мач, защото загубихме и се отказахме да играем, защото ни мързеше :)

8 клас демек преди 2 годинки 'В' -клас тиумфираше буквално,защото най-лошия ни резултат беше 3:0 правете си изводите.

@noxious финала ни беше с 'а' клас ,а 'к' ги размазахме с 6 или 7 на 0

Qzoveca said:
8 клас демек преди 2 годинки 'В' -клас тиумфираше буквално,защото най-лошия  ни резултат беше 3:0 правете си изводите.

@noxious финала ни беше с 'а' клас ,а 'к' ги размазахме с 6 или 7 на 0

e vie ste nqkvi ma6ini :D

хаха митак помниш ли лятото в конюшните на царя 1 път как мислехме да правим турнир ха:) иначе евала на Е клас браво моите момчета само така :)

don_anton said:
хаха митак помниш ли лятото в конюшните на царя 1 път как мислехме да правим турнир ха:) иначе евала на Е клас браво моите момчета само така :)

10x , ся имаме мач със "З" клас и ако бием / завършим на равен се класираме ;) БТВ нали скоро трябваше да има няколко почивни дни (2-3 май) кога ще да е това :confused

vas90 said:
10x , ся имаме мач със "З" клас и ако бием / завършим на равен се класираме ;) БТВ нали скоро трябваше да има няколко почивни дни (2-3 май) кога ще да е това  :confused

Ние неска тряяше да играем с Ж ама казаха , че нямали екипи...пффф Пак пребегнахме до контрола с В и пак ги бихме...

Струва ми се, че доста е паднало нивото на обучението по Български език в ЕГП май :)

vas90 said:
10x , ся имаме мач със "З" клас и ако бием / завършим на равен се класираме ;) БТВ нали скоро трябваше да има няколко почивни дни (2-3 май) кога ще да е това  :confused

Xaxaxaxaxaxax ne badi tolkova siguren,za6toto ako napravite "X" sas "z" i te ni biqt s okolo 14-15:0 i vie 6te se borite za 7-mo mqsto :P

sincity said:
Струва ми се, че доста е паднало нивото на обучението по Български език в ЕГП май :)

Xaaxaxaxax 6toto gleda6 4e si govorim za futbol li???

Ami malko raznoobrazie da ima :P

Za svedenie dnes imaxme 5 4asa nemski a karaxme 7 :cry

Tva e "NO COMENT"

Opa sorry 4e ne izpolzvax edit-a.Zabravix

Нямах предвид футбола, а нещо друго,ама карай, няма значение!

Как така 5 часа немски бе?Тва нормално ли е? Преди ние нямахме такива касапници:)

sincity said:
Нямах предвид футбола, а нещо друго,ама карай, няма значение!

Как така 5 часа немски бе?Тва нормално ли е? Преди ние нямахме такива касапници:)

ти не прочете хубвао...7 часа !!Стайкова е 100 конски сили,,, тоя дZвер е ужасТ ....

Аз прочетох,ама не вярвам на очите си:) Верно ли 7 часа за един ден бе? Яккооооо. Горкичките.Дано поне научите нещо.

sincity said:
Аз прочетох,ама не вярвам на очите си:) Верно ли 7 часа за един ден бе? Яккооооо. Горкичките.Дано поне научите нещо.

Xaxaaxaxax :laughing: :laughing: :laughing:

Bazika6 li se nie sled 5-tiq 4as umrqxme.Vseki stoi i samo gleda 4asovnika ot4aqno,Ama........................

Ne i NE.Ako moje6e 6te6e da ni zadarji i pove4e

Edit:ama tva se pak e Staikova

"Staikova umora NQMA.Samo se poti" :lol:

puchi said:
Xaxaaxaxax  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Bazika6 li se nie sled 5-tiq 4as umrqxme.Vseki stoi i samo gleda 4asovnika ot4aqno,Ama........................

Ne i NE.Ako moje6e 6te6e da ni zadarji i pove4e

Edit:ama tva se pak e Staikova

"Staikova umora NQMA.Samo se poti"  :lol:

тя ако се потеше пак бива.....15 мии след края на часовете ни държеше и ни говореше за гарата в Лайпзих :angry: тая жена подкара ли бараката няма спиране :cry

Ta stiga sme pisali za Staikova.

Imam edin vapros:

Nqkoi bil li e pri tozi "GENII" G-ja Gadjeva-Prepodavatelka po Matemetika(4udno kak li si e vzela izpitite :lol: )

А какво да кажат завършилите, който искат да са в 8ми клас???

Като си говорим за тежък ден...ето какво се казва тежък ден - една година имахме петък с:

1. Немски (Друпи - спане)

2. Немски (Друпи - спане)

3. Български (Камбата - спане)

4. Английски (Владко - спане)

5. Английски (Владко - спане)

6. Литература (Камбата - спане)

7. Литература (Камбата - спане)

Вие знаете ли, колко е тежко това 7 часа спане в петък? Първите два часа се наспиваш и после скукате те смачква...и тъкмо, когато 5тия час си мислиш, че са минали вече поне 12 и че трябва да тръгваш...2 часа при Камбатаааааааа...смърт душко...

тони, по-брутална е срядата.

физика

физическо

английски

английски

български

български

час на класния (винаги се кара български)

don_anton said:
уф как искам да съм 8ми клас не е истина всъщносто не искам че после пак ще карам 9 и 10 но 8ми клас е най-великия клас е тва е!

така си е

супер айляк беше некви музики никви рисувания

по немски само простотий

пирянков по бг

але изобщо беше супер

...

петък

химия-мазева

история-даракиева

етика и право - кръстев

немски

немски-лилито караколева

бг

бг- николова

....

нз мо за мен по гадна програма от тва нема само при стефчо е айляк

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...