Stardus7 Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Емм ние отначалото имахме допълнителни часове заедно с В клас = мачове през допълнителните на голямото игрище . Още първия ни мач беше победа с 5:0 . А от Ж клас могат да играят Младен (един висок) , Коцето (дето играе с фланелка на Юве) и горе-долу Асен (и той е доста висок) . Другите са нещасници ... <{POST_SNAPBACK}> Точно за тях говорех. А иначе В клас после задобряха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 ооо повярвай ако тъпото чан-ли ни беше пуснала поече от 3 пъти 1-вия срок да играем футбол да се видим кой колко може ся щяхме да сме на финал.Не мисля , че сме льольовци.Ж клас имат 2-3-ма горе-долу дето играят.За З клас не мога да говоря... <{POST_SNAPBACK}> Казах, че така е било в тия випуски, които аз познавам. Вие ми идвате леко далечко, за да ви знам, кой какъв е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 ае кви са тия турнири? нашия клас никога не е участвал, аз не че нямам желание, ама нямам талант, пък и съм някъв "силов състезател", и хората се оплакват <{POST_SNAPBACK}> нашия випуск праихме 8 и май 9 клас 8 мисля 4е нашия клас победиха ама имам само некви смътни спомени (на финала бяха с к клас ) язо требе да каже тои игра тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 нали уж и 10-ите класове щяхме да играем. чакахме лятото. Д клас май се бяха заели да организират. мисля, че е време да се хващаме и да играем. в 8-и клас ние позорно отпаднахме след 1 мач, защото загубихме и се отказахме да играем, защото ни мързеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 8 клас демек преди 2 годинки 'В' -клас тиумфираше буквално,защото най-лошия ни резултат беше 3:0 правете си изводите. @noxious финала ни беше с 'а' клас ,а 'к' ги размазахме с 6 или 7 на 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 da le verno az si misleh 4e беше с к щото тоя ма4 ва гледах 7:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 8 клас демек преди 2 годинки 'В' -клас тиумфираше буквално,защото най-лошия ни резултат беше 3:0 правете си изводите.@noxious финала ни беше с 'а' клас ,а 'к' ги размазахме с 6 или 7 на 0 <{POST_SNAPBACK}> e vie ste nqkvi ma6ini Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 хаха митак помниш ли лятото в конюшните на царя 1 път как мислехме да правим турнир ха иначе евала на Е клас браво моите момчета само така Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 хаха митак помниш ли лятото в конюшните на царя 1 път как мислехме да правим турнир ха иначе евала на Е клас браво моите момчета само така <{POST_SNAPBACK}> 10x , ся имаме мач със "З" клас и ако бием / завършим на равен се класираме БТВ нали скоро трябваше да има няколко почивни дни (2-3 май) кога ще да е това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 10x , ся имаме мач със "З" клас и ако бием / завършим на равен се класираме БТВ нали скоро трябваше да има няколко почивни дни (2-3 май) кога ще да е това <{POST_SNAPBACK}> Ние неска тряяше да играем с Ж ама казаха , че нямали екипи...пффф Пак пребегнахме до контрола с В и пак ги бихме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Струва ми се, че доста е паднало нивото на обучението по Български език в ЕГП май Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 10x , ся имаме мач със "З" клас и ако бием / завършим на равен се класираме БТВ нали скоро трябваше да има няколко почивни дни (2-3 май) кога ще да е това <{POST_SNAPBACK}> Xaxaxaxaxaxax ne badi tolkova siguren,za6toto ako napravite "X" sas "z" i te ni biqt s okolo 14-15:0 i vie 6te se borite za 7-mo mqsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Струва ми се, че доста е паднало нивото на обучението по Български език в ЕГП май <{POST_SNAPBACK}> Xaaxaxaxax 6toto gleda6 4e si govorim za futbol li??? Ami malko raznoobrazie da ima Za svedenie dnes imaxme 5 4asa nemski a karaxme 7 Tva e "NO COMENT" Opa sorry 4e ne izpolzvax edit-a.Zabravix Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Нямах предвид футбола, а нещо друго,ама карай, няма значение! Как така 5 часа немски бе?Тва нормално ли е? Преди ние нямахме такива касапници Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Нямах предвид футбола, а нещо друго,ама карай, няма значение!Как така 5 часа немски бе?Тва нормално ли е? Преди ние нямахме такива касапници <{POST_SNAPBACK}> ти не прочете хубвао...7 часа !!Стайкова е 100 конски сили,,, тоя дZвер е ужасТ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Аз прочетох,ама не вярвам на очите си Верно ли 7 часа за един ден бе? Яккооооо. Горкичките.Дано поне научите нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Аз прочетох,ама не вярвам на очите си Верно ли 7 часа за един ден бе? Яккооооо. Горкичките.Дано поне научите нещо. <{POST_SNAPBACK}> Xaxaaxaxax Bazika6 li se nie sled 5-tiq 4as umrqxme.Vseki stoi i samo gleda 4asovnika ot4aqno,Ama........................ Ne i NE.Ako moje6e 6te6e da ni zadarji i pove4e Edit:ama tva se pak e Staikova "Staikova umora NQMA.Samo se poti" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Xaxaaxaxax Bazika6 li se nie sled 5-tiq 4as umrqxme.Vseki stoi i samo gleda 4asovnika ot4aqno,Ama........................ Ne i NE.Ako moje6e 6te6e da ni zadarji i pove4e Edit:ama tva se pak e Staikova "Staikova umora NQMA.Samo se poti" <{POST_SNAPBACK}> тя ако се потеше пак бива.....15 мии след края на часовете ни държеше и ни говореше за гарата в Лайпзих тая жена подкара ли бараката няма спиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Ta stiga sme pisali za Staikova. Imam edin vapros: Nqkoi bil li e pri tozi "GENII" G-ja Gadjeva-Prepodavatelka po Matemetika(4udno kak li si e vzela izpitite ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 Явно още не знаете за синдрома на след-петия-час, при нас като дойде тоя момент и става тва за което си имаме разправии с Караминев Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 уф как искам да съм 8ми клас не е истина всъщносто не искам че после пак ще карам 9 и 10 но 8ми клас е най-великия клас е тва е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 А какво да кажат завършилите, който искат да са в 8ми клас??? Като си говорим за тежък ден...ето какво се казва тежък ден - една година имахме петък с: 1. Немски (Друпи - спане) 2. Немски (Друпи - спане) 3. Български (Камбата - спане) 4. Английски (Владко - спане) 5. Английски (Владко - спане) 6. Литература (Камбата - спане) 7. Литература (Камбата - спане) Вие знаете ли, колко е тежко това 7 часа спане в петък? Първите два часа се наспиваш и после скукате те смачква...и тъкмо, когато 5тия час си мислиш, че са минали вече поне 12 и че трябва да тръгваш...2 часа при Камбатаааааааа...смърт душко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 ние петък имаме : 1 Физическо 2 География 3 Английски 4 Английски 5 Физика 6 Биология 7 Химия доста кофти Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 тони, по-брутална е срядата. физика физическо английски английски български български час на класния (винаги се кара български) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 уф как искам да съм 8ми клас не е истина всъщносто не искам че после пак ще карам 9 и 10 но 8ми клас е най-великия клас е тва е! <{POST_SNAPBACK}> така си е супер айляк беше некви музики никви рисувания по немски само простотий пирянков по бг але изобщо беше супер ... петък химия-мазева история-даракиева етика и право - кръстев немски немски-лилито караколева бг бг- николова .... нз мо за мен по гадна програма от тва нема само при стефчо е айляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.