Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

a za kenefite da gi eba mn sa gadni ama prez zimata nqma da pufta na -10 we ne 4e ne sam go pravil ama si e baq gnuso izjivqvane. po kenefite beha tragnali maina da proverqvat po eno vree. daje i karamineff & Co. sam gi vijdal da obikalqt da proverqvat ama mai im pisna deeba.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

ае маулер тая дето е на нас с черната коса младата е Василева :) 99% съм сигурен а русата не я знам как се казва не ми е преподавала

С черната коса е Светла Василева, а русата е Светла Иванова, те ми водат немския, тая с черната коса е добра, ама другата.... има хора в моя клас, които материала взет до тук го владеят по-добре от нея

aha da we sq mi stana qsno koq koq e. mersi. :) za teq dvete kurvi lo6a duma da ne se kazva, ei!

има хора в моя клас, които материала взет до тук го владеят по-добре от нея

moje be ama tq edini drugi raboti gi vladee mno po dobre.. :P pone taka sum 4uval de ;)

Aбе аз не че искам да се намесвам в разговора ви, ама да отговоря на топика: излиза че има от ЕГ-то и то доста :) и аз съм от тях!!!

И за двете знам истории. Разбира се не съм ги пробвал (аз изобщо не съм имал контакт с тях де), а и не бих, но предполагам, че са истина...

как сте младежи:) утре пак започва скул кофти но кво да се прави аз още съм болен но ще хода че класната ще вика пък и вкъщи е достас скучно , успешна седмица на всички :)

тцтц чъда си се къв е смисъла на поста ми но не мога да разбера :) но както и да е трябва да се съживи малко темата :)

е нали елка уж до края на тая седмица няма да я има. аз съм в другата група, но такива ги чувам. :)

Калкулаторка я няма до 20 вкл. което значи ,че тези които имат втори час в сряда няма да карат информатика тази седмица

олеее, днес май сме на модул. ебах мааму. тя тая седмица ли каза или другата? за леката атлетика говоря. или изобщо за модулите по принцип.

Я кажете какви са тия модули? В началото на годината разни приятели се оплакваха, ама не успяха да ми обяснят много точно, щото още не се знаеше баш как ще е.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...