most wanted Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 да или просто да не правим нищо и да избутаме още 1-2 години кво толкоз до ся като сме нямали радио и такива глупости не виждам някой да си е тръгнал щото не му е хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Радио в "П.К. Яворов" си имат от преди 6 години просто въпрос на желание и организиция, с помоща на ръководството Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 взе да ми става мъчничко за даскало, за пловдив, дори за форума. обаче най ми е мъчно за дванадесетокласниците, които са мощно преебани и нз как ще се справят. много бачкане ви очаква. а аз ще ви чакам в УНСС София, ако си взема птрвите изпити през януари. Поздрави и успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Дееба тая година много пари за тоя бал...По 13лв на човек.Тия изедници от панаира дигнали 2но таксата ми разправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Не много... миналата година май беше 10, сега е 14... И защо балът е на 19-ти xD!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Хахаха, и следващия ден след бала на училище идват само тия, които не са ходили. Останалите - с махмурлук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Миналата година бала беше култов Мноооого яко беше. Тази година пак бих дошъл, ако можех Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Много балове ще ми станат тая година Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 6 kak e daskaloto bez astardjieva po-svetlo li e Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Как можа да го кажеш това.Почетната гражданка на Пловдив може да е всякаква ама заслужава поне малко уважение.Мен ми е интересно кой я е заместил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 аз знам че Торозка преподава в ПУ вече , Астора дали не се е бутнала и тя някъде ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tedo1912 Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 торозка няма ли я вече... иначе бала миналта година беше адски тъп...тая година няма да правя пак тази грешка да отида Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Ти си 1989 уе, няма ли да завършваш тази година? Или просто ще пропуснеш бала? Както и да е, не ми пука особено. А иначе бала си беше доста як миналата година и забавен. Ти с кой клас си бил? Изобщо за бала на Английската ли говориш или за Новотела? Щото имах познати дето идваха от залата на търговската, че било тъпня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 днеска балчи на мен ще ми е първи и надявам се не за последен Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Имаше ли присъствие на завършили? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Имаше ли присъствие на завършили? Да, имаше. Доста познати, които завършиха тази година бяха там. И селски изцепки имаше ама няма значение xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Дам и аз дочух за колосални количества алкохол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tedo1912 Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Ти си 1989 уе, няма ли да завършваш тази година? Или просто ще пропуснеш бала?Както и да е, не ми пука особено. А иначе бала си беше доста як миналата година и забавен. Ти с кой клас си бил? Изобщо за бала на Английската ли говориш или за Новотела? Щото имах познати дето идваха от залата на търговската, че било тъпня. за колдения бал в панаира иначе в новотела ще видим как е.пф,защо в 12 клас взе най-много да ми харесва в даскало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tedo1912 Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 някой има ли си на идея как ще стои въпросът с предвижването до училище след като затворят бул.България на 15-ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Движението го пренасочват по Голямоконарско пещерско и околовръстното . Надявам се поне градския транспорт да пускат... иначе пешачката не могат да те спрат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tedo1912 Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 е да,ама от кичука пешачка то стига някъде наблизо да спират автобусите Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 А някакъв срок за отваряне на отсечката?Или е абсурдно в момента да се говори за такова нещо?BTW скоро чух, че се готвят масови напускания( доброволни ) на преподаватели от ЕГ, има ли нещо вярно в това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=241005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Шшш, чакайте ве, какво затваряне, какви 5 лева, аз съм до 3-то районно и само 4-ка ми върши работа. Кво, пеша ли ще трябва да ходя!? xD http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=241005 Aaa, евала :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 От днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.