ludoto_mimi Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Be6e si qko,osobeno Typan4ev:)btw,GEORGIK,ti be6e li tam fe.....da ni tegli6 edna maina,haahahahaha <{POST_SNAPBACK}> Мда,тва с Тъпанчев беше наистина яко и добре че дойде неговия ред,че 3 часа висене горе и бях почнала да заспивам,а и си беше студено ЕДИТ:Яяя Death_rideR ама тва си бил ти Поздравления и на теб и на даскала Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Гледай бе чадо, писал съм вече, че се оспах и като станах в 10 се захванах да бачкам и не ми се занимаваше да отивам. Иначе леко ме е яд...щото ми се искаше да видя разни приятели, а и Явката е свирил...мислех, че не дават на дъртаци, ама явно минава номерът тук-таме...извинявам се, ще мина друг път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 Мда,тва с Тъпанчев беше наистина яко и добре че дойде неговия ред,че 3 часа висене горе и бях почнала да заспивам,а и си бепе студено <{POST_SNAPBACK}> Благодаря Радвам се, че съм ви харесал (т.е. не само аз ми и тоя дето беше даскала) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Аз май съм изпуснал най-интересното щото се чупих към 12:30.Искахме да ходим на кино , а най-ранната прожекция на тоя филм дето искахме да го гледаме се оказа ,че е в 14:15...е поне от тва което видях на тоя ден на таланта останах много доволен.Мноо се изкефих на 2-те момичета , които изпяха една от любимите ми песни - All saints - Never Ever. Брао народе!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Аз май съм изпуснал най-интересното щото се чупих към 12:30.Искахме да ходим на кино , а най-ранната прожекция на тоя филм дето искахме да го глодаме се оказа ,че е в 14:15...е поне от тва което видях на тоя ден на таланта останах много доволен.Мноо се изкефих на 2-те момичета , които изпяха една от любимите ми песни - All saints - Never Ever.Брао народе!!! <{POST_SNAPBACK}> "момичетата" са 4 години по-големи от теб и да които не остана до края много изпусна.....въпреки че като изпяха "лиричната" песен и Уеко се поопразни имаше някви мръхли до нас (100% бяха 6-7 клас нз от къде се пръкнаха) дето само мърдаха и то точно по време на брейка (пичовете бяха много добри ) Снежанке споко не съм глух.Знам ,че са 12-ти клас , обаче какво да кажа?Жени ли?Или девойки? интересно как само 3-ма човека ми викат снежанка и се опитват да го разпространят ДА точно девойки трябваше да кажеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Снежанке споко не съм глух.Знам ,че са 12-ти клас , обаче какво да кажа?Жени ли?Или девойки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 9Е ис ди бест! все пак им носих столчето и без мен и моите другари като реквизитори нямаше да се получи. хаха! аз си тръгнах рано. хубаво беше. не видях много защото бях зад кулисите. такива ми ти работки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 Groover, ти изтърва и другото яко. Преди да почне цялата тая хава, набарахме в реквизита рзни мечове, щитове, копия, брадви... стана яко меле , а кви снимки си направихме, като ги кача ще ви дам линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Това меле с копията, алебардите и разни пътни знаци ставаше всяка година. Плюс това, че млатехме и с китари, басове, стойка за фус и каквото там друго намерим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDNighT Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 vsi4ki pri zafirova sa precakani kvo da vi kaja bqh minalata godina pri neq i posle sam hodil prez den na carkva da ne q povikat da ni bade klasna nqma drugo takowa 4udowi6te kvoto 6tete govorete ama tq e unikalno gadna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 vsi4ki pri zafirova sa precakani kvo da vi kaja bqh minalata godina pri neq i posle sam hodil prez den na carkva da ne q povikat da ni bade klasna nqma drugo takowa 4udowi6te kvoto 6tete govorete ama tq e unikalno gadna <{POST_SNAPBACK}> Напълно съгласен!Като проверяваме домашната и не знаем някоя дума , която НЕ сме я учили , вместо да ни каже какво значи , казва "Gut.Weiter" след тва изръсва "Ученици що не учити думи" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadenfroh Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 4esto tfa zafirova egati kravata...prosto ne mi se komentira sq.. koito sa bili pri neq znaqt za kfo stava vupros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 4esto tfa zafirova egati kravata...prosto ne mi se komentira sq..koito sa bili pri neq znaqt za kfo stava vupros <{POST_SNAPBACK}> Малии,в кой клас преподааа тази.Айди молете се да не ни са падне някоя година,че ся в осми си е супер ,осоено при Руска,хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Малии,в кой клас преподааа тази.Айди молете се да не ни са падне някоя година,че ся в осми си е супер ,осоено при Руска,хахаха <{POST_SNAPBACK}> На "а" клас е Зафирова.Едни приятелки са при нея и само се оплакват,че била много тъпа и им правела такива номера с думите Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 айде ся....вие не сте видяли Стайкова....(зафорова ни проподаваше един ден и мога да кажа че е една голяма Стойка ,но т'ва е всичко ...) Как минава един час в 8г.... има 2 варианте 1.38 мин проверяваме домашно после 2мин и цялото междучасие взимаме урок или 2. 40 мин ни вика колко сме прости ,как и е било хубвао да преподава 2-ри език на наглийските паралелки и сега щяла да бере плодовете на своя труд и колко са УМНИ английските паралелки....ние сме 2-ра ръка хора ...бла бла бла и стигнем до шаблоните изрази "учете ,за да си позволявате после скъпи удоволствия" и почне да дава за пример дъщеря си...колко многоя е била...как и хвърлила компютъра...и нз още какви простий..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 айде ся....вие не сте видяли Стайкова....(зафорова ни проподаваше един ден и мога да кажа че е една голяма Стойка ,но т'ва е всичко ...) Как минава един час в 8г.... има 2 варианте1.38 мин проверяваме домашно после 2мин и цялото междучасие взимаме урок или 2. 40 мин ни вика колко сме прости ,как и е било хубвао да преподава 2-ри език на наглийските паралелки и сега щяла да бере плодовете на своя труд и колко са УМНИ английските паралелки....ние сме 2-ра ръка хора ...бла бла бла и стигнем до шаблоните изрази "учете ,за да си позволявате после скъпи удоволствия" и почне да дава за пример дъщеря си...колко многоя е била...как и хвърлила компютъра...и нз още какви простий..... <{POST_SNAPBACK}> TVA E 100% ISTINA Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldman Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Na Her Staikova malkata dy6terq mi be6e v klasa, kvo da vi kaja, li4e6e si ot samolet, 4e vky6ti tq ima edin despoti4en zvqr s 9 glavi, vsqka ot koito s razdvoen ezik i s verigi i 6ipove oblepena....... Ama kvo da prai6, 4ovek ne si izbira roditelite, ina4e dy6terq i e gotina,ama...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Не завиждам на тези,които са при Стайкова.Супер злобна е и веднъж намрази ли те и няма оправия (знам го от личен опит).Добре че се махна та да не и гледам физиономията по цял ден по коридорите.А ако догодина се върне пак,доста хора угасваме със сигурност М/у другото някой може ли да каже нещо за Сулева,наистина ли е такъв изрод,какъвто разправят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Сульо Е изрод...вярвай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Не завиждам на тези,които са при Стайкова.Супер злобна е и веднъж намрази ли те и няма оправия (знам го от личен опит).Добре че се махна та да не и гледам физиономията по цял ден по коридорите.А ако догодина се върне пак,доста хора угасваме със сигурност М/у другото някой може ли да каже нещо за Сулева,наистина ли е такъв изрод,какъвто разправят! <{POST_SNAPBACK}> аз вече съм намразен (от деня в които и казах терорист(беше НАПЪЛНО НА ШЕГА)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 аз вече съм намразен (от деня в които и казах терорист(беше НАПЪЛНО НА ШЕГА)) <{POST_SNAPBACK}> Еми,съжалявам да ти го кажа,обаче гориш 100%.Стискай зъби да мине тая година и се моли догодина да не е тя,май ще я вращат пак на английските паралелки 12 клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Еми,съжалявам да ти го кажа,обаче гориш 100%.Стискай зъби да мине тая година и се моли догодина да не е тя,май ще я вращат пак на английските паралелки 12 клас <{POST_SNAPBACK}> A DANO . 6TE SE MOLQ ZA TVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldman Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Vij sq, Sulito razkazva uvlekatelno i ne e problem da q slu6a6, ne e 4ak tolko sku4no ( v sravnenie s po princip, ne 4e e stra6na zabava ), lo6oto e , 4e tq nqma da moje da predava celite uroci, edno i vtoro, 4e kazva ne6ta, deto gi nqma v u4ebnika, podrobnosti razni i tem podobni, na nqkoi ot koito mnogo dyrji, demek, okazva se, 4e u4ebnika ne stiga, koeto ne e mnogo normalno za gimnazialnoto obu4enie. Osven tva iziskvaniqta i kriteriite i sa..... za hora, deto istoriqta im e strast. Drugoto mnogo vajno e, 4e idva moment ( te sa vsy6tnost nqkolko momenta - I-vo BG carstvo, II-ro BG carstvo... ), kogato tq prai kontrolna vyrhu material, deto e taka ob6iren, 4e za da go pro4ete6 vednyj sa neobhodimi nqkolko dni i dobiva6 nqkva tam ob6ta predstava i sled tva otiva6 i tq ti dava na kontrolnata 1 to4ka, maina, 1 to4ka ot 13 uroka s po 4-5 to4ki, t.e. nqma 6ans da si smu4e6 ot prystite, 6tot ti znae6 gore-dolu ideqta, ama v taq to4ka ima tolkova malko kazano, 4e ti trqa da go napi6e6 vsi4koto, koeto nqma kak da stane, prosto 6tot s edno pro4itane ( a za da ne e edno, trqa da po4ne6 ot prednata sedmica da se gotvi6... ) ima golqma veroqtnost izob6to da ne znae6, 4e ima takava to4ka ili pyk ako znae6, da ne znae6 v koi urok e, kamo li kvo sydyrja... I zagorqva6 zdravo, izkarva6 slabo ( na ustno e po-dobre, de, ama i tam ne e lesno ) i nakraq kato po4ne da te izpitva za oformqne na kvoto si iska, dupe da ti e qko. Gadnoto e , 4e tq iska to4no opredeleno ne6to da i kaje6, koeto tq s4ita za nai-vajnoto po vyprosa i moje taka da stane, 4e ti da i kaje6 nqkolko raboti, deto gi pi6e v u4ebnika, ama kato ne kaje6 ne6to specilano, koeto moje i da go nqma v u4ebnika, vse edno ne si kazal ni6to. Golqm nein laf e " dve dumi4ki iskam, deca, dve dumi4ki!... " Ta taka.... ne e lesno pri baba Sula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Не завиждам на тези,които са при Стайкова.Супер злобна е и веднъж намрази ли те и няма оправия (знам го от личен опит).Добре че се махна та да не и гледам физиономията по цял ден по коридорите.А ако догодина се върне пак,доста хора угасваме със сигурност М/у другото някой може ли да каже нещо за Сулева,наистина ли е такъв изрод,какъвто разправят! <{POST_SNAPBACK}> ИзСулева, тая партизанка е опасна. Само вкарва излишно напрежение и двойки. Единственото е, че наистина знае много по истЕрия, ама тва само. не е като да ти води Мина Маринова историята например. Мързеше я да мига, мамка му, и се преписваше без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted April 2, 2005 Author Share Posted April 2, 2005 За мен може да се намери спасение. Сега историята ми я води Даракева и тя казва, че обикновено си запазвала в 12ти клас да води най-дивия клас. За сега имаме най-големи шансове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.