smsdeliverer Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Продавам цифрово апаратче и уеб камерка в едно. Ето линк : http://www.aiptek.com/Merchant2/merchant.m...tegory_Code=PC1 Апарата е 1.3 мегапиксела. Ползван е окло 8 месеца, но няма гаранция. Всичко друго е написано в линка. Апаратчето е пълен комплект : кутия, стойка, USB кабел и два диска със софтуер. Цената която му искам е 60 лв. Коментари тук и на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Ako re6a da go vzimam 6te ti dam nai mnogo 40 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 ima li lcd display otzad 4e ne mojax da namera v site-a moje6 li da ka4i6 snimki praveno s nego ? ako mi xaresa ka4estvoto 6te go zema Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 predi malko govorix s smsdeliver i mi prati snimki praveni s vaprosnoto aparat4e koito me pomili da ka4a FOTOAPARAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Аз бих помолил за снимки на по-отдалечени обекти, и на открито. Колко снимки могат да се направят с нови батерии, да речем Duracell ultra M3? Работи ли с акумулатори 1.2 V? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted March 19, 2005 Author Share Posted March 19, 2005 @alchemy Ще кача и снимки на открито, в понеделник. Утре ще наснимам главната и тепетата..... Апарата прави над 150 снимки с две батерийки ААА не маркови..Маркови не съм му слагал С акумулаторни батерии не съм го мъчил, но при желание, ще го оставя за тестване ден-два. оff/Съжалявам, че не съм качил повече снимки, ама нямам нито ъплоуд, нито даунлоуд на датата store3. /off Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Interesyvam se ot aparat4eto shte te pomolq da mi pratish na PM koordinati zashtoto iskam da ti se obadq i da go vidq najivo ako go haresam shte go kypq o4akvam telefonniqt ti nomer Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 имам същото апаратче, но с друга марка. ТУК има една снимка правена с него миналото лято в Созопол. На мен ми върши работа,става и за WEB камера, а също може и да записва клипчета по 2 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Aparat4eto go testvah li4no pravi mnogo hubavi snimki sajelqvam samo 4e nqma mqsto na FTP-to da ka4a nqkoi ot tqh. Otkazah se ot nego poradi edna pri4ina 4e nqma svetkavitza i ne moje da pravi noshtni snimki. A sashto taka tova aparat4e e i web kamera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.