Jump to content
BulForum.com

Продавам цифрово апаратче 1.3Мp

Recommended Posts

Продавам цифрово апаратче и уеб камерка в едно.

Ето линк : http://www.aiptek.com/Merchant2/merchant.m...tegory_Code=PC1

Апарата е 1.3 мегапиксела. Ползван е окло 8 месеца, но няма гаранция. Всичко друго е написано в линка.

Апаратчето е пълен комплект : кутия, стойка, USB кабел и два диска със софтуер.

Цената която му искам е 60 лв.

Коментари тук и на ЛС.

Аз бих помолил за снимки на по-отдалечени обекти, и на открито.

Колко снимки могат да се направят с нови батерии, да речем Duracell ultra M3?

Работи ли с акумулатори 1.2 V?

@alchemy Ще кача и снимки на открито, в понеделник. Утре ще наснимам главната и тепетата.....

Апарата прави над 150 снимки с две батерийки ААА не маркови..Маркови не съм му слагал :) С акумулаторни батерии не съм го мъчил, но при желание, ще го оставя за тестване ден-два.

оff/Съжалявам, че не съм качил повече снимки, ама нямам нито ъплоуд, нито даунлоуд на датата store3.

/off

Interesyvam se ot aparat4eto shte te pomolq da mi pratish na PM koordinati zashtoto iskam da ti se obadq i da go vidq najivo ako go haresam shte go kypq o4akvam telefonniqt ti nomer

имам същото апаратче, но с друга марка. ТУК има една снимка правена с него миналото лято в Созопол. На мен ми върши работа,става и за WEB камера, а също може и да записва клипчета по 2 мин.

Aparat4eto go testvah li4no pravi mnogo hubavi snimki sajelqvam samo 4e nqma mqsto na FTP-to da ka4a nqkoi ot tqh. Otkazah se ot nego poradi edna pri4ina 4e nqma svetkavitza i ne moje da pravi noshtni snimki. A sashto taka tova aparat4e e i web kamera.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...