if_pif Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Kakvo mislite po vyprosa za ranite i dulgostro4ni vruzki na maldi godini?I kato kazvam mladini nqmam predviv 24-30! a primerno 16-17!? Kakvo mislite po vyprosa! Az li4no se zapoznax s moqta priqlna na 16, i ot togava sme zaedno! Mnogo mi ni e xubavo, no kato 4e li i dvama use6tame 4e sqka6 "izpuskame" ne6to ot jivotA! Tq e s 1 godinka po-malka ot men! Molq postove ot sorta na "znaci pi4 ne6to vyv vrykata vi kusa" i li s podobni pomisli da ne bydat poblikuvani! ! Predpolaga 4e po4ti sveki, koito e v podobna situasiq se e zamislql po vyprosa? Kaje te si puk kakvoto sabq pokaje i syrceto maiko una6ko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Нищо не ми липсва. От 3 години и нещо сме заедно, което ще рече от възраст 17 до 20 в момента. Не съм се замислял, но има достатъчно много хора, които да ме замислят по тоя въпрос. Е, да, ама аз съм си такъв. Добре си ми е и не виждам смисъл от промяна. Проблемът може да дойде от това, че много хора като мен, които намират по-стабилна връзка рано, после почват да лудуват вече като имат деца, семейство, пък тогава вече не се прави така... И все пак заради евентуални неща няма да си скапя щастието... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 su6tiq ? stoe6e i pred men predi 1.5 god.!situaciqta be6e slednata:toi na 18 az na 15(togava se zapoznahme)sled izvesno vreme rabotite stanaha taka-2 godini seriozna i ranna su6tevremenno vruzka!obi4 istinska i 4ista(dori i malko po detski) polovin godina predi da se razdelim,imah 4uvstvoto 4e naistina izpuskam NE6TO,i to golqmo,oba4e hem ne mi stiska da go zareja(strah ot neizvestnoto),hem mnoo mi se iska(a puk ima6e o6te hlqb v taq vruzka)!pomislih izvestno vreme i re6ih:6e stoq dokato naistina ne se iz4erpqt ne6tata,taka 4e da nqma za kvo da sujalqvam posle!6oto ako bqh prekusnala v moment v koito ne trqbva6e(to si e individualno i se use6ta) posle 6tqh da se 4udq :kvo li 6te6e da stene?iz4akah i po vzaimno suglasie se razdelihme,6ot ve4e interesite bqha v razli4ni posoki,a i na 2ta ni se jivee6e,taka da se kaje!s mnogo zor i muka uspqhme da si ostanem best friends i do den dne6en! sled tova kato po4nah da'jiveq'(ne sam se puskala v bezrazborni i bezsmisleni vruzki ei taka)no tva koeto mi se slu4i naistina me obori-ne6toto koeto izpuskah be6e golqmo(uspqh da ne go izpusna) no mnoo se radvam 4e 1ta vruzka mi be6e to4no takaa! ina4e ot edna strana rannite seriozni vruzki sa po-dobriq variant,6ot v taq vuzrast imenno stavat lo6ite 4erti na haraktera,ili opitni pu6ki(kakto im kazva maika mi)! no ot druga sa lo6i,6oto kato si maluk i ne znae6 za kvo staa ?,si dosta uqzvim i nesiguren,v su6oto vreme i strahliv,koeto v mnoo slu4ai vodi do tva:purva lubov,ot u4enici,taka si ostaat i se jenat i se rajdat de4urliga,no ne si jiveqt mnoo dobre! nqma nujda da kazvam 4e e individualno,no spored men 4ovek trqbava da e vidql i dvete strani na medala,za da moje da suzdade pulnocenno family edin den! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Аз съм малко против краткотрайните връзки. Всъщност не съм токова против, по-скоро не мога да разбера каква е идеята на такива връзки. Какво можеш да дадеш и да получиш от човек за две, три, четири седмици? С приятелката ми () скоро направихме 5 месеца и пак ми се струва, че е малко. Can't get enough of her! Иначе ако хората си подхождат, няма значение на колко години са, когато са заедно. Не си спомням да има норма за това с колко човека трябва да бъдеш до 18-тата си годишнина примерно Друг е въпросът едно момче или момиче на 15 доколко наясно може да бъде с чувствата си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 ходя с моята приятелка от близо 4 ГОДИНИ няма да казвам дали съм кръшкал през това време обаче се чувствам много добре! замислял съм се над този въпрос колко дълго мога да изкарам с нея, обаче не можах точно да си отговоря и за тва повече не се и опитвам! дето вика if pif - каквото сабя покаже и честа майко юнашка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Ми аз съм на 15 и съм на ясно За да ходя с моя човек година и отгоре Като изключим, че чат-пат се разделяме за по седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Любов от пръв поглед не съм срещала, но първата любов вече я срещнах... За жалост вече не сме заедно, но... Годините не са от толкова голямо значение, щом любовта е все още жива, макар и преминала през множество препятствия (като времето например). Моите родители са заедно от гимназията и сега се радвам на прекрасното си семейство. Всичко е възможно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Абе любов от пръв поглед няма.... А в краткотрайните връзки няма смисъл, а полза . На мен лично са ми омръзнали . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Абе любов от пръв поглед няма.... <{POST_SNAPBACK}> Айди бе? Това са най-приятните моменти на един младеж, а той ще ми говори, че ги нямало. А бой де . Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Stiga s taq liubiv ,mom4eto e na 16-17g.Kolkoto pove4e momi4eta tolkova po-dobre,a za liubov ima vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Срещнах я 2000-та година, на гости на кръсника ми. Първия поглед беше достатъчен и на двама ни... Тя беше много малка, разликата между нас не беше чак толкова голяма, но тя беше малка. Изкарахме едно мъчително и същевременно прекрасно лято заедно, като и двамата с мъка потушавахме искрата, припламнала помежду ни. Следващата година искрата припламна и избухна в свръхнова. Не съм обичал толкова силно, не са ме обичали толкова силно... Обстоятелствата ни разделиха. Правейки равносметка - два пъти сме ходили за по 4-5 месеца с един и същи край. Днес нещата са различни, с изключение на едно - когато, наистина, когато и да се срещнем, когато и да се засечем - искрите в очите ни са очевидни... Познайте каква цел преследвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 на мене не ми се е СЛУЧвало това ама съм бил свидетел ! това ЛЮбов от Пръв поглед си е якичко ся тия двамката дето са примера ходят от 1година и се обичак като разгонени ХЪСКИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Познайте каква цел преследвам? <{POST_SNAPBACK}> Да поискаш ръката й? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Айди бе? Това са най-приятните моменти на един младеж, а той ще ми говори, че ги нямало. А бой де Абе това не е любов бе . Теб много лесно са те излъгали...С 1 поглед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 имам въпрос хода с едно момиче от месец и половина и искам да и кажа да се оженим, но незнам как да и го кажа, защото май е рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 boro,tva seriozno li we maina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Кажи й го, те жените обичат такива работи! <{POST_SNAPBACK}> Мисля,че това трябва сам да решиш.Обичат такива работи,но има опасност и да я оплашиш. По-добре поизчакай малко,ако питаш мен. Междувременно я разпитай какво и е мнението относно женитбата,но така че да не заподозре намеренията ти,защото ще развалиш изненадата на предложението. Успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Успех и от мен Boro! Само че наистина е малко рано, затова поизчакай още известно време, а междувременно й показвай колко я обичаш, но не прекалявай. А по темата аз се запознах с моята приятелка, когато бях на 17 а тя беше на 14. Вече ходим повече от 4 години и със сигурност не искам да заменя тази връзка с многобройни кратки други такива. Но за съжаление живота скоро може би ще ни раздели , но какво да се прави. Както казват хората нищо не е вечно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 имам въпрос хода с едно момиче от месец и половина и искам да и кажа да се оженим, но незнам как да и го кажа, защото май е рано <{POST_SNAPBACK}> Бързата работа - срам за майстора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Ми аз съм на 15 и съм на ясно За да ходя с моя човек година и отгоре Като изключим, че чат-пат се разделяме за по седмица <{POST_SNAPBACK}> A,to nqkoi batko da ta hvani i 6e ti pokaje kolko si naqsno A kolkoto za liubovta ot pryv pogled i az sym na 15 ma e sme6no da tvyrdq 4e sym naqsno.Spored men "ot pryv pogled" moje6 da useti6 samo himiqta, da vidi6 strastta v o4ite,da po4uvstva6 4e iska6 da pravi6 nqkoi ne6ta s tozi 4ovek,no zavisi dali tova bi se nareklo liubov,ili silno privli4ane,strast i zavisi kakvo o4akva 4ovek ot edna vryzka.Vse pak za men ne samo fizi4eskoto privli4ane e vajno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Любов от пръв поглед няма,има привличане,това по скоро е лювоб в един образ и визията на човека.Нищо повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Любов от пръв поглед няма,има привличане,това по скоро е лювоб в един образ и визията на човека.Нищо повече <{POST_SNAPBACK}> I az za tova govoreh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Аха, ОК. Чудно ми е, как може човек, който не е изпитал нещо да каже, че не съществува? Аз, който съм изпитал любов от пръв поглед твърдя, че я има, но не всеки ще я почувства. Това е като шопа, застанал пред клетката на жирафа: "Те такова животно нема!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Za men lubovta ot prav pogled sashtestvuva.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Хубаво нещо е любовта, още по-хубаво е любовта от пръв поглед. Само че като теглиш една черта и видиш какво си изгубил през това време ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.