Jump to content
BulForum.com

Lubov ot pruv pogled, samo 4e ...

Recommended Posts

:P Kakvo mislite po vyprosa za ranite i dulgostro4ni vruzki na maldi godini?I kato kazvam mladini nqmam predviv 24-30! a primerno 16-17!? Kakvo mislite po vyprosa! Az li4no se zapoznax s moqta priqlna na 16, i ot togava sme zaedno! Mnogo mi ni e xubavo, no kato 4e li i dvama use6tame 4e sqka6 "izpuskame" ne6to ot jivotA! Tq e s 1 godinka po-malka ot men! Molq postove ot sorta na :devil "znaci pi4 ne6to vyv vrykata vi kusa" :devil i li s podobni pomisli :devil da ne bydat poblikuvani! :angry1 ! Predpolaga 4e po4ti sveki, koito e v podobna situasiq se e zamislql po vyprosa? Kaje te si puk kakvoto sabq pokaje i syrceto maiko una6ko! :love :D

Нищо не ми липсва. От 3 години и нещо сме заедно, което ще рече от възраст 17 до 20 в момента. Не съм се замислял, но има достатъчно много хора, които да ме замислят по тоя въпрос. Е, да, ама аз съм си такъв. Добре си ми е и не виждам смисъл от промяна. Проблемът може да дойде от това, че много хора като мен, които намират по-стабилна връзка рано, после почват да лудуват вече като имат деца, семейство, пък тогава вече не се прави така... И все пак заради евентуални неща няма да си скапя щастието...

su6tiq ? stoe6e i pred men predi 1.5 god.!situaciqta be6e slednata:toi na 18 az na 15(togava se zapoznahme)sled izvesno vreme rabotite stanaha taka-2 godini seriozna i ranna su6tevremenno vruzka!obi4 istinska i 4ista(dori i malko po detski) :D polovin godina predi da se razdelim,imah 4uvstvoto 4e naistina izpuskam NE6TO,i to golqmo,oba4e hem ne mi stiska da go zareja(strah ot neizvestnoto),hem mnoo mi se iska(a puk ima6e o6te hlqb v taq vruzka)!pomislih izvestno vreme i re6ih:6e stoq dokato naistina ne se iz4erpqt ne6tata,taka 4e da nqma za kvo da sujalqvam posle!6oto ako bqh prekusnala v moment v koito ne trqbva6e(to si e individualno i se use6ta) posle 6tqh da se 4udq :kvo li 6te6e da stene?iz4akah i po vzaimno suglasie se razdelihme,6ot ve4e interesite bqha v razli4ni posoki,a i na 2ta ni se jivee6e,taka da se kaje!s mnogo zor i muka uspqhme da si ostanem best friends i do den dne6en!

sled tova kato po4nah da'jiveq'(ne sam se puskala v bezrazborni i bezsmisleni vruzki ei taka)no tva koeto mi se slu4i naistina me obori-ne6toto koeto izpuskah be6e golqmo(uspqh da ne go izpusna) :D no mnoo se radvam 4e 1ta vruzka mi be6e to4no takaa!

ina4e ot edna strana rannite seriozni vruzki sa po-dobriq variant,6ot v taq vuzrast imenno stavat lo6ite 4erti na haraktera,ili opitni pu6ki(kakto im kazva maika mi)!

no ot druga sa lo6i,6oto kato si maluk i ne znae6 za kvo staa ?,si dosta uqzvim i nesiguren,v su6oto vreme i strahliv,koeto v mnoo slu4ai vodi do tva:purva lubov,ot u4enici,taka si ostaat i se jenat i se rajdat de4urliga,no ne si jiveqt mnoo dobre!

nqma nujda da kazvam 4e e individualno,no spored men 4ovek trqbava da e vidql i dvete strani na medala,za da moje da suzdade pulnocenno family edin den! :D

Аз съм малко против краткотрайните връзки. Всъщност не съм токова против, по-скоро не мога да разбера каква е идеята на такива връзки. Какво можеш да дадеш и да получиш от човек за две, три, четири седмици? С приятелката ми (:wub:) скоро направихме 5 месеца и пак ми се струва, че е малко. Can't get enough of her!

Иначе ако хората си подхождат, няма значение на колко години са, когато са заедно. Не си спомням да има норма за това с колко човека трябва да бъдеш до 18-тата си годишнина примерно :)

Друг е въпросът едно момче или момиче на 15 доколко наясно може да бъде с чувствата си.

ходя с моята приятелка от близо 4 ГОДИНИ :excl: няма да казвам дали съм кръшкал през това време :shy: :shy: :shy: обаче се чувствам много добре! замислял съм се над този въпрос колко дълго мога да изкарам с нея, обаче не можах точно да си отговоря и за тва повече не се и опитвам! дето вика if pif - каквото сабя покаже и честа майко юнашка :P :excl:

Ми аз съм на 15 и съм на ясно :D

За да ходя с моя човек година и отгоре :D

Като изключим, че чат-пат се разделяме за по седмица :D

Любов от пръв поглед не съм срещала, но първата любов вече я срещнах... За жалост вече не сме заедно, но... Годините не са от толкова голямо значение, щом любовта е все още жива, макар и преминала през множество препятствия (като времето например). Моите родители са заедно от гимназията и сега се радвам на прекрасното си семейство. :) Всичко е възможно!

Срещнах я 2000-та година, на гости на кръсника ми. Първия поглед беше достатъчен и на двама ни... Тя беше много малка, разликата между нас не беше чак толкова голяма, но тя беше малка. Изкарахме едно мъчително и същевременно прекрасно лято заедно, като и двамата с мъка потушавахме искрата, припламнала помежду ни. Следващата година искрата припламна и избухна в свръхнова. Не съм обичал толкова силно, не са ме обичали толкова силно... Обстоятелствата ни разделиха.

Правейки равносметка - два пъти сме ходили за по 4-5 месеца с един и същи край. Днес нещата са различни, с изключение на едно - когато, наистина, когато и да се срещнем, когато и да се засечем - искрите в очите ни са очевидни... Познайте каква цел преследвам?

на мене не ми се е СЛУЧвало това ама съм бил свидетел ! това ЛЮбов от Пръв поглед си е якичко :) ся тия двамката дето са примера ходят от 1година и се обичак като разгонени ХЪСКИ :)

Айди бе? Това са най-приятните моменти на един младеж, а той ще ми говори, че ги нямало. А бой де

Абе това не е любов бе :) . Теб много лесно са те излъгали...С 1 поглед :P

имам въпрос хода с едно момиче от месец и половина и искам да и кажа да се оженим, но незнам как да и го кажа, защото май е рано:)

Кажи й го, те жените обичат такива работи!

Мисля,че това трябва сам да решиш.Обичат такива работи,но има опасност и да я оплашиш.

По-добре поизчакай малко,ако питаш мен.

Междувременно я разпитай какво и е мнението относно женитбата,но така че да не заподозре намеренията ти,защото ще развалиш изненадата на предложението.

Успех!!! :D

Успех и от мен Boro! Само че наистина е малко рано, затова поизчакай още известно време, а междувременно й показвай колко я обичаш, но не прекалявай.

А по темата аз се запознах с моята приятелка, когато бях на 17 а тя беше на 14. Вече ходим повече от 4 години и със сигурност не искам да заменя тази връзка с многобройни кратки други такива. Но за съжаление живота скоро може би ще ни раздели :cry , но какво да се прави. Както казват хората нищо не е вечно!

имам въпрос хода с едно момиче от месец и половина и искам да и кажа да се оженим, но незнам как да и го кажа, защото май е рано:)

Бързата работа - срам за майстора! :P

Ми аз съм на 15 и съм на ясно  :D

За да ходя с моя човек година и отгоре  :D

Като изключим, че чат-пат се разделяме за по седмица  :D

A,to nqkoi batko da ta hvani i 6e ti pokaje kolko si naqsno

A kolkoto za liubovta ot pryv pogled i az sym na 15 ma e sme6no da tvyrdq 4e sym naqsno.Spored men "ot pryv pogled" moje6 da useti6 samo himiqta, da vidi6 strastta v o4ite,da po4uvstva6 4e iska6 da pravi6 nqkoi ne6ta s tozi 4ovek,no zavisi dali tova bi se nareklo liubov,ili silno privli4ane,strast i zavisi kakvo o4akva 4ovek ot edna vryzka.Vse pak za men ne samo fizi4eskoto privli4ane e vajno. :rolleyes:

Любов от пръв поглед няма,има привличане,това по скоро е лювоб в един образ и визията на човека.Нищо повече

Аха, ОК. Чудно ми е, как може човек, който не е изпитал нещо да каже, че не съществува? Аз, който съм изпитал любов от пръв поглед твърдя, че я има, но не всеки ще я почувства.

Това е като шопа, застанал пред клетката на жирафа: "Те такова животно нема!"

Za men lubovta ot prav pogled sashtestvuva..........

Хубаво нещо е любовта, още по-хубаво е любовта от пръв поглед. Само че като теглиш една черта и видиш какво си изгубил през това време ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...