Jump to content
BulForum.com

Chao

ZGAN

Recommended Posts

От скоро сам активен в този форум,не сам си говорил с него,но сам виждал интересни теми които са пуснати от него.Та чао :P,и по-добър нет :punk

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Като чета изписаното в тази тема (включително и от мен) се чудя защо не премислиш (очевидно ще липсваш на много хора) и не си останеш на ЕК, освен ако не става дума за смяна на града (държавата) ;)

Nemoga da premislq zashtoto neshtata ne zavisqt ot men ili moi blizki hora.Situaciqta e slojna.Gigabit net v nashta mahala nqma a i edva li sthe ima.Iskam da blogodarq na vsichki koito sa s men a doiri i tezi koito ne sa s men te pak sa mi po zabavni.A i 10x na tozi koito mi pisa PM da mu dam moq nick i parolata da imal poveche postove :) :) :) :) :) Az che skoro nqma da se vurna nqma v foruma a i da se varna edva li shte sam v moderatorskiqt ekip.Picha deto shte e na moito mqsto ako ima takuv sam siguren che shte e i toi tolkova kadaren kolkoto az bqh /az znam che bqh/ 3-4 godini veche go gledam toq forum i znam za vseki po neshto ne kazvam che nqma da mi lipsva zashtoto si e zaribqvka da proseldish user ot parviqt mu post do kolega moderator nqma d acitiram nikove.Neta mi e do 1 ili 2ri zavisi do togava shte se vpisvam v peizaja.

абе и аз не те познавам ама знам че си ми колега в колежа,чао ще се виждаме там без да се знаем кои кое :D

Аз не съм имал възможността да те познавам,но ти пожелавам всичко най-хубаво за напред !!!GL

Не те познавам лично, но мои приятели те познават и твърдят, че си готин пич. Желая ти всичко най-добро. И дано някой ден да се върнеш пак.

Ами сега кой ще наказва с "warM" и ще защитава шльокавицата във форума?

Хайде, приятен "бенефисТ"! :ghost :lol: Да си оправиш правописа ... и на добър час.

Kva e istoriqta mu.Kade q pi6e.

Mi ako se porazrovi6 iz foruma....imeto na temata e Kakva e istoriqta na va6iq nick ili ne6to podobno

ZGAN,dnes,24.03.2005,ostavat 7dni do kraq na Mart.Kazvat 4e 7 e vyl6ebno 4islo:)svetyt vse pak bil syzdaden za 6dni,a na sdmiq Bog si po4ival(:Qvno si ima6 dosta fenove tuk,za6to izob6to 6te si trygva6?I vse pak ti pojelavam uspeh po-natatyk,moje pyk da e za dobro :rolleyes: :rolleyes:

ZGAN , чао, майна! Пожелавам ти там, където отиваш, да жънеш големи софтуерни и хардуерни успехи, твоят хард да е винаги по-хард от другите, да буутваш само при мадами с хубави бутове, винаги да има с кого а шернеш бутилка Шери и да рутиш каквото ти пречи с най-мощния рутер на света!

Усдех и със здраве ! :punk

Ами сега кой ще наказва с "warM" и ще защитава шльокавицата във форума?

Хайде, приятен "бенефисТ":ghost  :lol: Да си оправиш правописа ... и на добър час.

Ми и аз не го познавам ZGAN, но му пожелавам успехи занапред. Тази тема се превърна в мелодраматична все едно гледам някоя драма с Том Ханкс (аз не обичам да гледам негови драми де, но това е друга тема). Като чета постовете на някои имам чувството че ще се разплачат :) . Както и да е да е. Да е живо да е здраво и лека полека :punk (тези думи са може би нещо като изпращане. Аз съм срещу тези които пишат на шльокавица. За тези които не знаят http://6lyokavitza.org/

Сайта според мен не не много изчерпателен и може би най-много страдат от това хората по форумите(отделно от тези които пишат в такива документи или пък такива които пишат и пращат поща, но там има други проблеми и то. е др тема)

Aide denqt na lujata - posleden post ot men. Vsichko hubavo beshe mi priqtno.

точно днес ли? и какво излъга? че ни желаеш всичко хубаво или че ти беше приятно или че ти е последен поста?

да си жив и здрав и от мен.

въздъхвам с облекчение, защото вече ще знам, че каквито и лични спорове да водя няма да бъде изтрита само моята част от разговора като "невписваща се в нормите". дори не помня в коя тема беше, но помня, че беше твое дело и не успя да обосновеш действията си освен с толериране на другия участник. прощавам, но не забравям всичко.

и пак да си жив и здрав, другото сам ще си го направиш :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...