Jump to content
BulForum.com

Chao

ZGAN

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Еее .. как може един от най-печените пичове да се махат от форума. Един от тези, на които не им пука какво казват - стига да им е на сърце. Чао, и дано не сбогом. Чакаме те :)

въпреки че не те познавам и нямам никакви впечатления от тебе ,било то добри или лоши ,от етичното в мен се обади и ти казвам най-сърдечно чао :P

Пак ще се върнеш някой ден...аз ти казвам! :DОсвен ако не заминаваш в чужбина ;)

До тогава чао! :D

Мрън,той взе червеното хапче :D

Ся ако трябва да съм сериозен: отскоро съм във форума,но останах с впечатлението че си един от най-печените модове. Всичко най-хубаво и дано се върнеш някой ден.

Ane me sme se zasi4ali s teb ama mi se struva6 pe4en See Ya!!!

Чао ZGAN.Не се познаваме ама ми се стори готин тип.Дано да размислиш и да се върнеш отново.Очакваме те

Аз пък не съм получавал wArn ОТ ZGAN мойте са от taz(Който избра турското пред българското) И ОТ kilerincho(той пък каквото и да избере винаги е в тъча-патологичен случай) -тъй че на добър Път брато -сега ни поема life feel И купона ще е 24 ЧАСОВ

ne e 4esno,6o gospod pribira 1vo dobrite? :cry

4ao i zdrave :D

ахахах абе той пича не умира(май) ... само сменя доставчика!

ПС: админите какво мислат за предложението ми?

ne e 4esno,6o gospod pribira 1vo dobrite? :cry

4ao i zdrave :D

div align="right"><{POST_SNAPBACK}>

Е стига де рано му е на човечеца Господ да го прибира ти нищо не каза(написа)...Ае Зган жив,здрав,прав,корав както аз обичам да пожелавам и те чакаме пак да се завърнеш...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...