Jump to content
BulForum.com

Chao

ZGAN

Recommended Posts

Kraq na mesec mart si spiram interneta na evrocom po prichini koito nqma da komentiram.Poneje se imam za kulturen inteligenten i vazpitan chovek reshih che shte e dobre da Vi kaja chao.Priqtno "prekarvane" ot tuka na setne v forumite na wareza.S nqkoi ot vas sam imal super prejivqvaniq s drugi ne treti vinagi sam preziral i nenavijdal ma kvo da se pravi.E az ne se oplakvam ot vidqnoto i nauchenoto tuka.Grijete se za tozi forum shtoto to si e za vas.

...i ne zabravqite ZGAN.

P.S Predlagam da mi napravite benefist !

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Еееееееееееееееееее, чак тъжничко ми стана, а като си помисля, че в началото не те харесвах(ама ти сигурно си знаеш защо-ако помниш-много ме беше ядосал :) ). Ами от сега ще ти пожелая много хубави моменти в други интернет пространства. Без значение, че съм юзър №намси кой си....

Всичко хубаво Сгани... :)

Не те познавам,но съм те виждал.Казват че си и точен тип.Жалко не ни напускаш.Take care man! :punk

Дам...

Интересно беше обяснението защо ти е такъв ника. Чао

Пък, токувиж си си прекарал ГиГабит и пак може да се вяскаш из форума. ;)

Сбогом,сбогом,сбогом казах....щом така си решила ти-добрееее :cry

Чао ZGAN и благодаря за всичко(включително и за warn-a :) ),дано този ,който заеме мястото ти да е толерантен поне наполовина като теб :)

чао, пич! и аз не те харесвах, особено след ъорн-а. не знам дали съм си променил мнението, но все пак изкарах една година и повече с теб в този форум. да си жив и здрав и farewell...

Ами за да има бенефис, трябва и ZGAN да го има. Ако той даде някакви данни кога е фрий, може да измислим нещо, я събиране за по бира, я стриптизьорки...;)

Бях си изградил добро мнение за теб, докато не чух колко ти се кефят всички на масовките. Разбрах, че си свястен очвек. Айде и успеха и късмета да са заедно с теб за нататък.

Еххх колко теми си ми затварял и как съм се вбесявал.... ма айде простено ти е... Ма аз имам връзка и към Visio, та ако си решил да минаваш към тях... оттърване няма от тебе..

еми чао ZGAN , не те познавам и малко ти се бях ядосал за един warn като новобранец, ама нали дсички трябва да се учим отнякъде :D АААЙ , УСПЕХ :excl:

Ами какво бих могъл да кажа, ZGAN, не те познавам лично, но от досега ми с теб в този форум бих могъл да се съглася с останалите, че съм изградил в себе си мнение, че си много готин пич. Дано там където отиваш да се чувстваш още по-добре, може отново да си мод, може отново да се навъртиш около форума някой ден, нищо не се знае :D

Чао.

Като гледам бая хора са казали, че изначално не са те харесвали...хм...нищо чудно. И ази отначало ти се дразнех...или по-скоро не ти се дразнех, ами ми беше смешен. Ако помниш имаше издънки от сорта на това как се пишело zGaN или ей такива подобни. После отнесох заслужен warn, щото се псувахме... И в крахна сметка изобщо нямам лоши чувства към теб. Наистина искрено ти пожелавам всякакви хубави работи нататък и прощавай, ако има за какво...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...