lil_stenly Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 are nqkoi da kaje 4e mnogo mi trqbva takava.da ne e s nqkvi sharenii da e s prosti4uk oblik i muni4ka ama mnogo malka.awe kajete nqkva det se ka4va spokoino na disketa . 1000000000xxxxxxxxx predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiriuS Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Shutdown NOW 4.5 Малка и доста добра. Незнам само дали ще можеш да я натикаш в дискета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG-23 Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Clocx ще ти свърши работа. Около 750 Кб е и я има на няколко места из data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Eто тук може да ги разгледаш , все ще намериш нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Абе хора,аз съм много зле и нищо не разбирам и иска да питам "таймер" нещо като SLEEP на телевизора ли зачи?!?Аз винаги(откакто компютърът навлезе в моя живот )съм искал да си наглася машината на SLEEP,ама не от power management.Ta въпросните програмки позволяват ли да речем да си слушам музика и след 30 минути да ми се изгаси компютъра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Абе хора,аз съм много зле и нищо не разбирам и иска да питам "таймер" нещо като SLEEP на телевизора ли зачи?!?Аз винаги(откакто компютърът навлезе в моя живот )съм искал да си наглася машината на SLEEP,ама не от power management.Ta въпросните програмки позволяват ли да речем да си слушам музика и след 30 минути да ми се изгаси компютъра? <{POST_SNAPBACK}> mmm da i az namerih programka "smart shutdown" vse pak 10x na vsi4ki 4e sa potursili s men Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 МНого съм доволен!!! Страшно благодаря!Ама сега възниква въпросът като има "SLEEP" дали мога да си наглася компютъра и да ме събужда всяка сутрин с песен?!?Ако има такава екстра,моля кажете ми!!!Благодаря!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 МНого съм доволен!!! Страшно благодаря!Ама сега възниква въпросът като има "SLEEP" дали мога да си наглася компютъра и да ме събужда всяка сутрин с песен?!?Ако има такава екстра,моля кажете ми!!!Благодаря!!! <{POST_SNAPBACK}> Не съм чувал за такава опция, но е възможно да има. Аз се сещам(както винаги) за сложни варианти които и за мен са сложни докато не ги направа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Kill Winamp е идеалната програма за гасене на PC , малка , проста 452кб , има опция да ти гаси само winamp или направо да ти гаси компютъра.Нагласят се само минутите след които да ти се изключи.Можеж да го нагласиш на колкото си искаш. EDIT: Има програми които да те будят но за тази цел PC то трябва да е включено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.