Jump to content
BulForum.com

tursq programka za shutdown s timer

lil_stenly

Recommended Posts

are nqkoi da kaje 4e mnogo mi trqbva takava.da ne e s nqkvi sharenii da e s prosti4uk oblik i muni4ka ama mnogo malka.awe kajete nqkva det se ka4va spokoino na disketa . 1000000000xxxxxxxxx predvaritelno

Абе хора,аз съм много зле и нищо не разбирам и иска да питам "таймер" нещо като SLEEP на телевизора ли зачи?!?Аз винаги(откакто компютърът навлезе в моя живот :D )съм искал да си наглася машината на SLEEP,ама не от power management.Ta въпросните програмки позволяват ли да речем да си слушам музика и след 30 минути да ми се изгаси компютъра?

Абе  хора,аз съм много зле и нищо не разбирам и иска да питам "таймер" нещо като SLEEP на телевизора ли зачи?!?Аз винаги(откакто компютърът навлезе в моя живот :D )съм искал да си наглася машината на  SLEEP,ама не от power management.Ta въпросните програмки позволяват ли да речем да си слушам музика и след 30 минути да ми се изгаси компютъра?

mmm da i az namerih programka "smart shutdown" vse pak 10x na vsi4ki 4e sa potursili s men :D

МНого съм доволен!!! :D Страшно благодаря!Ама сега възниква въпросът като има "SLEEP" дали мога да си наглася компютъра и да ме събужда всяка сутрин с песен?!?Ако има такава екстра,моля кажете ми!!!Благодаря!!!

МНого съм доволен!!! :D Страшно благодаря!Ама сега възниква въпросът като има "SLEEP" дали мога да си наглася компютъра и да ме събужда всяка сутрин с песен?!?Ако има такава екстра,моля кажете ми!!!Благодаря!!!

Не съм чувал за такава опция, но е възможно да има. Аз се сещам(както винаги) за сложни варианти които и за мен са сложни докато не ги направа. :punk

Kill Winamp е идеалната програма за гасене на PC , малка , проста 452кб , има опция да ти гаси само winamp или направо да ти гаси компютъра.Нагласят се само минутите след които да ти се изключи.Можеж да го нагласиш на колкото си искаш.

EDIT: Има програми които да те будят но за тази цел PC то трябва да е включено.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...