Jump to content
BulForum.com

Към човека на Новата епоха

atala

Recommended Posts

Приятели!! :D

На 21.03.05г. на пролетното равноденствие, хиляди хора по цял свят се събират за обща молитва и медитация. Тази година нашите сърца ще разцъфтят отново и отново в копнеж за хармония между човешкото и божествената природа-Земята майка.

Като част от градината на този свят присъедини и ти твоите мисли и чувства към тази молитва, медитация или танц за Земята и любовната връзка между Земята и Човека.

Домакинът ;)

офтопик: Абе хора какво ви става от два дена все такива теми пускате :cry :wacko: :wir

Каква е точно целта на тази тема ако не е тайна :confused

Пролет, какво искаш. Природата разцъфва за живот, след зимната летаргия. Намирам сходство със случващото се тук :))

Приятели!! :D 

На 21.03.05г. на пролетното равноденствие, хиляди хора по цял свят се събират за обща молитва и медитация. Тази година нашите сърца ще разцъфтят отново и отново в копнеж за хармония между човешкото и божествената природа-Земята майка.

Като част от градината на този свят присъедини и ти твоите мисли и чувства към тази молитва, медитация или танц за Земята и любовната връзка между Земята и Човека.

Домакинът ;)

"Боже колко мъка има на този свят!" - Моканина, лето хилядо и некое си....

"Боже колко луди има на този свят!" - Рафаело, лето две хилядо и пето....

Каква била целта??? :laughing1: Целта е ясна - Любов ВСЕМИРНА...

atala...а бе мъж..ти да не си дъновист??? :D

Ето ви една мантричка(само за посветени ;) )-шегичка...:

"...May the Energy of the divine Self inspire me and the Light of the soul direct.May i be led from darkness to Light,from the unreal to the Real,from death to Immortality..."

От вас се иска единствено да пращате/излъчвате любов,това поне не ви е трудно,надявам се... :D

Бъдете щастливи...

ahhahaha

to tuka wsiakakwi temi ima :D

ммммммм, даааа, "УУУУСААААА".

усещам тежест в лявата ръка, постепенно всеки мускул от тялото ми се отпуска, приемам енергията на бай кочо сектанта.

какво общо има човека от новата епоха с пролетта? т'ва да не ви е духовния водач? голям смях беше поста на Deftur.

мацки, вие сте луди копелета.

А аз не разбирам защо коментираш в теми,в които явно не си компетентен....Не мислиш ли,че е чиста загуба на "ценното" ти човешко време...Стой си там,където ти е удобно!

:D

Тук не ти е много комфортно,усещам....их и пак съм грижовна...е,не мога да се контролирам значи....

Аз за себе си да кажа...Луда съм...и кво??? :devil

Искам да кажа нещо на всички будисти, будистки и будистчета.

АБЕ ХОРА СТИГА СТЕ СЕ НАПЪВАЛИ, невиждате ли колко е акъла на 90% от юзърите. Не се хабете тука хората с акъл влизат само по задължение или да видят до къде е стигнало изпростяването.

Но не си мислете, че ви подкрепям, виждате ми се много зарибени, повече от колкото трябва (бел. моя) и аз чета книги за будизма и т.н. и съм приел доста от начина на живот посочен там-неям месо и... но не съм фанатично настроен като вас, да обеждавам всички, колко е прекрасен света и колоко много трябва да се обичаме. Е не е така, светът е една помийна яма, а ние сме най-големите л***а, никаква любов към Човека, Той не я заслужава, заслужава само презрение и отвращение. Така че всеки да си живее или живурка както иска и всеки сам да си избира пътя, аз моя съм го избрал и се опитвам да го следвам, и много се дразня като видя изказвания целящи да обедят няой в нещо.

Хайде мирвам и не си хабете клавиатурите.

П.П. Ако някой се е засегнал от горенаписаното... много му здраве.

Aquila,не се опитвам да убеждавам който и да е в каквото и да е...всеки е свободен да избира...съжалявам ако постингите ми са натякващи нещо...не това е целта ми :D

Аз съм тук за да давам...от там нататък който иска да вземе....да вземе...това е...Не се възприемам за "глас божи"...!!!

Но пък изказвания,които се опитват да компроментират човека поставил темата,още повече от хора,които нямат идея за какво се говори изобщо в нея...е недопустимо за мен...може би се вземам лека насериозно...но само леко....когато думичките кацнат на езичето ми...просто е...карам ги да излетят отново.... :D

atala,ял си от кофти гъбите май,ааа???Прекалено е това,аре четете за различни култури,вярвания и прочие,но заебете масовите медитации,молитви,любови и прочие.Тва ми звучи като онея странните хипита,които се появяват в Триград.Смахната история.А всичко тва за хармония с приордата-нее е възможно,просто празни приказки на надрусани хора.То е яко,щото като се надрусат и си вярват.Мир братя и сестри,нека любовта ви даде криле. :blink:

П.С.Абе AuReOluS,що не ме почепиш 5-10 бири/може и друг алкохол/,а ако искаш и някакви други вещества,пък тогава ми обясни твоите будистки възгледи.И ти се оливаш малко с цялата любов,която струи от теб.Не го показвай във всеки пост,щото аз лично вече виждам голи хипита от 70-те,които танцуват голи окичени с хиляди цветя/халюцинирам демек/,а тва е лошо,много лошо.Хау!

link

Ами виждам, че има "интерес" затова може да хвърлите един поглед и тук... , а колкото до Триград няма нищо лошо да си сред природата с положителни хора, вместо сиви и намусени чичета по цял ден ;)

link

Ами виждам, че има "интерес" затова може да хвърлите един поглед и тук... , а колкото до Триград няма нищо лошо да си сред природата с положителни  хора, вместо сиви и намусени чичета по цял ден ;)

Аз предпочетам да съм сам сред природата, хората само ми развалят кефа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...