vlado Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 MiniCD MP3 Player работи с 8см CD, WMA, MP3, CD-DA, FM Тунер, вградено зарядно за батерии, презареждаеми батерии 2хААА (8часа с едно зареждане), анти-шок 960сек (16 минути), Еквалайзер (Нормал, Рок, Поп, Джаз, Класика), Volume Control, поддръжка на CD-TEXT, дисплей, жично дистанционно управление, 32kbps - 320kbps честота на MP3, тегло 100гр, слушалки. MP3 плеъра е нов на 2 месеца е има още 10 месеца гаранция ! Пълна окомплектовка Подробна спецификация тук: http://www.rimax.net/products.asp?id=56 Цена: 100лв !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Interesyvam se ot mini disk-a iskam samo da popitam na izplashtane moje li na 2 vnoski po 50lv. Moje i na PM da mi pishesh da se razberem neshto ako jelaesh. A moje i da mi pratish na PM nqkakav tel. nomer da ti zvanna i da se razberem neshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 Interesyvam se ot mini disk-a iskam samo da popitam na izplashtane moje li na 2 vnoski po 50lv. Moje i na PM da mi pishesh da se razberem neshto ako jelaesh.A moje i da mi pratish na PM nqkakav tel. nomer da ti zvanna i da se razberem neshto <{POST_SNAPBACK}> nqma kak da e na izplashtane Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 60 лв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 MP3 плеъера е продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.