Jump to content
BulForum.com

nai-dolnoprobnoto mqsto

The_Bad_Twin

Recommended Posts

mdam Vodolaza e nomer 1,no v taq maala ima i o6e e dno mnoo kultovo ama nikoi ne go e kazal,6o taka?

KOKALA we hora,ne ste li hoili tam???

Аз пък си мисля , че ще оглавя класацията за дупка на дупките с моя фаворит - ДУШКАТА :excl намира се на ул. п. стоев в кичука и на вратата върху шпертплат е изписано с химикал следното дълбокомислено слово: В ДУШКАТА ИМА ВСИЧКО ЗА ГУШКАТА :lol: :lol: :wacko: няма да говоря за обстановка и т.н. :P BON APETI :)

Също мога да спомена и едно подобно на Водолаза, казва се Ореха. Намира се близо до френската гимназия. От Ефир и Джоаната по бул. Победа в посока Мега Марина. И там е долнопробничко.... :laughing:

Napulno sum suglasen!Az sum ot frenskata i sum ispil ne e edna ili 2 rakii tam,a vuprosnoto zavedenie "Aperitiv",za koeto spomenax se namira to4no sre6tu "Orexa" ot drugata strana na ulicata.

P.S.Stiga s toq vodolaz de!Ne moje da nqma i drugi dolnoprobni mesta v celiq grad!

P.S.S.Pi6ete i adresite za gi namiram po-lesno :D :beerchug

Още като прочетох темата и се сетих за Водолаза :woot

За такива заведения се сещам.. близо до нас има една брутална кръчма

'Синия Кос'- на последна спирка на 10-ката, като влезнеш мое да ти умре кончето вътре-яко пиянки и нищо друго, и има една друга кръчма точно до него, дели ги един магазин за хранителни стоки- още по-зле :woot

А сетих се и за 'Пивница Тракия' някъде по уличките на 'Санто' там е просто суперско... :D

Че кво му е гадното на Водолаза? Щото не сте били в едно село(бяхме на екскурзия и минахме от там, но не му помня името) по пътя за Стара Загора. То май го няма на картата! Там нямаше магазин, но имаше една кръчма с многообещаващото име "Пивница" Вътре имаше: 3 маси; около 20 стола(тип макарички); Тезгях с две полици отгоре; по полиците имаше 1 холидейче, един сок Калифорния и велпапе с менюто - Ракия, Вино, Пелин, Газирана Вода!!! Това беше всичко!!! Явно Калифорнията и Холидейчето са били нещо ново и са били на промоция :) Това става през 1997г.

А за Пловдив Найлона ме кефи максимално, въпреки че не е за всеки! :)

ХаХаХаХа ей луди спомени нахлуха в главата ми но аз гласувам за най-лудото заведение в КИЧУКА - ФОРТУНАТА хахахха или имаше едно време "При Кета"

за обстановка и прочие....... no comment

Pri san40 ...v ki4uka ..moje da e gadno ...oba4e men si me kefi

Пич недей така бе тва в момента е най-дивата кръчма в целия Кичук бре особено, като тръгне да сервира бай Санчо с малкия Санчо хахахха смяххххх

ААА 'При Санчо' пак е класика :>>

Аз пък си мисля , че ще оглавя класацията за дупка на дупките с моя фаворит - ДУШКАТА :excl  намира се на ул. п. стоев в кичука и на вратата върху шпертплат е изписано с химикал следното дълбокомислено слово: В ДУШКАТА ИМА ВСИЧКО ЗА ГУШКАТА :lol:  :lol:  :wacko:  няма да говоря за обстановка и т.н. :P   BON APETI  :)

Четох темата по-рано но никой не бе споменал за най-култовото кръчме , е вече не е така :) При Душката ! Enjoy ! Само за търсачи на силни усещания :)

А "При САНЧО" е ЕЛИТНО :)

Аз пък си мисля , че ще оглавя класацията за дупка на дупките с моя фаворит - ДУШКАТА :excl  намира се на ул. п. стоев в кичука и на вратата върху шпертплат е изписано с химикал следното дълбокомислено слово: В ДУШКАТА ИМА ВСИЧКО ЗА ГУШКАТА :lol:  :lol:  :wacko:  няма да говоря за обстановка и т.н. :P  BON APETI  :)

Eee ,най-после се сетихте и за Душката :D :punk :D Местенцето е култово.Аз съм го посещавал малко пъти ,но живея недалеч от мястото и какви легенди се носят самооо.... :P

Eee ,най-после се сетихте и за Душката :D  :punk  :D Местенцето е култово.Аз съм го посещавал малко пъти ,но живея недалеч от мястото и какви легенди се носят самооо.... :P

Еми 30 ст. ракийката 30ст. салатката не легенди ами и митове има за ДУШКАТА

Влизаш с 5 лв. и ако имаш късмет може и да излезеш ... сам :)

Наистина нищо не може да се сравнява с Водолаза, но мога да предложа още една такава кръчма:

Лозината. Намира се между военна болница и ВСИ. За съжаление я ремонтираха, но обслужването и клиентелата си остават на ниво.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...