Johnnie_Walker Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Днес за 100-н път виждам съобщението: "Attention! Your computer has been attacked from the Internet." И то най-много от еврокомски IP-та Добре че имам хубав Firewall. От час вече 217.75.128.66 се спуква да ме сканира и атакува. Паранойа вече ме хваща. Моля хакерите да спрат с тези глупости има и по добри начини да използват уменията си. Хаиде Peace на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Днес за 100-н път виждам съобщението: "Attention! Your computer has been attacked from the Internet." И то най-много от еврокомски IP-та Добре че имам хубав Firewall. От час вече 217.75.128.66 се спуква да ме сканира и атакува. Паранойа вече ме хваща. Моля хакерите да спрат с тези глупости има и по добри начини да използват уменията си. Хаиде Peace на всички <{POST_SNAPBACK}> http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=4226 И аз съм на същия хал... So So Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 По-спокойно. Всички имат такива проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Не мога да рабера от какво чак толкова се притесняваш?! Това съобщение ще ти излезе дори и някой да те ПИНГ-не... което си е напълно безвредно. Аз също съм се забавлявал да скенирам из мрежите на Евроком когати нямам какво да правя.... но едно скениране НИЩО не може да ти направи. Така че стига с параноите Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Не мога да рабера от какво чак толкова се притесняваш?! Това съобщение ще ти излезе дори и някой да те ПИНГ-не... <{POST_SNAPBACK}> верно е така!! и аз имам познати които са голяма параноя като им излезе тва и стават кукуруку Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 преди 2 дена преинсталирах лундоуса заради атака Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 A какво се случва когато установиш че в репорта на антивирусната програма пише че не е блокирала някое IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 217.75.128.66 не е еврокомско IP...А това са си пълни паранои....и мен са ме сканирали пингвали и най-различни работи от това не могат да те хакнат ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.