Nevita Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Търся хора от 25 до 55 год.,които имат стационарен телефон , за да учатват в анкета за БТК , ще отнеме не повече от 30 мин. , мястото е до Кукления театър в Еврейски клуб Шаома, а времето вторник 22.03.2005 (от 9.30 до 19.00). Ако някой има желание и възможност да дойде да ми прати PM. Ще има подаръци за всички анкетирани, и ще се забавлявате със сигурност PS: От толкова време протестираме срещу БТК, говорим и се оплакваме , ето сега БТК ни пита какво мислим за нея и сега е момента да си кажим мнението в тази анкета. А ако си фен на БТК можеш да им покажеш, кое точно те удовлетворява и кое не Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Търся хора от 25 до 55 год.,които имат стационарен телефон , за да учатват в анкета за БТК , ще отнеме не повече от 30 мин. , мястото е до Кукления театър, а времето вторник (от 9.30 до 19.00). Ако някой има желание и възможност да дойде да ми прати PM. Ще има подаръци за всички анкетирани, и ще се забавлявате със сигурност <{POST_SNAPBACK}> Ние ще анкетираме или ще бъдем анкетирани? А заплащане има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Ние ще анкетираме или ще бъдем анкетирани?А заплащане има ли? <{POST_SNAPBACK}> 6te badite anketirani za 30 min , 6te ima podaraci ,nqma da sa pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 А какво? Балончета с надпис БТК? Все пак кажи от какво естество са, та ако някой реши да ходи да знае за какво ще му отиде деня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Хем от 9:30ч до 19ч, хем 30мин..нещо не ми се връзват изчисленията Разясни още! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Хем от 9:30ч до 19ч, хем 30мин..нещо не ми се връзват изчисленията Разясни още! <{POST_SNAPBACK}> аве пич тя има в предвит от 9:30 до 19ч. е работното време ! то е много близко до ума ама няма кой да го изпомзва ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Хем от 9:30ч до 19ч, хем 30мин..нещо не ми се връзват изчисленията Разясни още! <{POST_SNAPBACK}> da anketata otnema 30 min , a rabotnoto vreme v koeto moje da idvate e ot 9.30 do 19.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 А ти хубава ли си Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 А ти хубава ли си //off topic <{POST_SNAPBACK}> @poznai - познай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Iazak! Iztarval sam sroka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted March 19, 2005 Author Share Posted March 19, 2005 Хайде елате наистина ще ви е интересно да видите и да участвате в маркетингово проучване, и да знаете ,че нещо зависи от вашето мнение Чакаме ви Невена Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorokal Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Ако бях видял по рано темата можеше да дойда. Сори Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 А ако си фен на БТК можеш да им покажеш, кое точно те удовлетворява и кое не Ашкулсум! То ако от фенове се събират мнения... За БТК-то няма какво хубаво да се каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.