Jump to content
BulForum.com

Анкета за БТК

Nevita

Recommended Posts

Търся хора от 25 до 55 год.,които имат стационарен телефон , за да учатват в анкета за БТК , ще отнеме не повече от 30 мин. , мястото е до Кукления театър в Еврейски клуб Шаома, а времето вторник 22.03.2005 (от 9.30 до 19.00). Ако някой има желание и възможност да дойде да ми прати PM. Ще има подаръци за всички анкетирани, и ще се забавлявате със сигурност

PS: От толкова време протестираме срещу БТК, говорим и се оплакваме , ето сега БТК ни пита какво мислим за нея и сега е момента да си кажим мнението в тази анкета.

А ако си фен на БТК можеш да им покажеш, кое точно те удовлетворява и кое не

Търся  хора от 25 до 55 год.,които имат стационарен телефон , за да учатват в анкета за БТК , ще отнеме не повече от 30 мин. , мястото е до Кукления театър, а времето вторник (от 9.30 до 19.00). Ако някой има желание и възможност да дойде да ми прати PM. Ще има подаръци за всички анкетирани, и ще се забавлявате със сигурност

Ние ще анкетираме или ще бъдем анкетирани?

А заплащане има ли? :)

А какво? Балончета с надпис БТК? Все пак кажи от какво естество са, та ако някой реши да ходи да знае за какво ще му отиде деня.

Хем от 9:30ч до 19ч, хем 30мин..нещо не ми се връзват изчисленията :)

Разясни още!

аве пич тя има в предвит от 9:30 до 19ч. е работното време ! :)

то е много близко до ума ама няма кой да го изпомзва !

А ти хубава ли си  :wub:

//off topic

:bgrin:

@poznai - познай :wacko:

Хайде елате наистина ще ви е интересно да видите и да участвате в маркетингово проучване, и да знаете ,че нещо зависи от вашето мнение

Чакаме ви

Невена

А ако си фен на БТК можеш да им покажеш, кое точно те удовлетворява и кое не

Ашкулсум! То ако от фенове се събират мнения... :wir

За БТК-то няма какво хубаво да се каже.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...