stefan_t_st Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Имам проблем с отварянето на Named Selection Sets панела. Изписва ми грешка при script-а. В диалоговия прозорец ми изписва следното: Unknown systen exception. Използвам Windows Xp. По мое лично мнение проблемите могат да бъдат следните: прецакан е диска от който инсталвам програмата или нещо програмата е бъгава по Windows XP. Ако някой знае решение на проблема ми plss help. И още нещо относно разликите м/у 5-цата и 6-цата. Тъй като съм си намерил книги за 5-цата ако инстална 6-цата,при положение, че не се справя с проблема си, дали мога да ги ползвам, т.е. има ли някаква огромна разлика м/у двете или проста са добавени някои други ефекти. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Пет-а версия мисля, че правеше проблем с XP. Пробвай с ъпдейт до 5.1 или направо 6. Наскоро се появи и 7-ма версия, но е адски тежка. Очаква се и 7.1 който да подобри нещата.За книгите нямай грижи. Основата в която и да е версия си остава непроменена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Пет-а версия мисля, че правеше проблем с XP. Пробвай с ъпдейт до 5.1 или направо 6. Наскоро се появи и 7-ма версия, но е адски тежка. Очаква се и 7.1 който да подобри нещата.За книгите нямай грижи. Основата в която и да е версия си остава непроменена. <{POST_SNAPBACK}> Пробвах с update-а, но пак не става. А относно приликата м/у 5 и 7 имаше сравнително бая разлики (сам се уверих ). Но ми разправяха,че м/у 5 и 6 не са били особенно много и за това питам дали е така. Ако е така наистина ще минавам на 6-цата няма как Но все пак ако има управия кажете как да се справя с проблема, ако пък няма пак кажете да не се нервирам излишно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Има разлики доста, но съм сигурен, че няма да ползваш и 10% от тях . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Има разлики доста, но съм сигурен, че няма да ползваш и 10% от тях . <{POST_SNAPBACK}> Последен въпрос относно разликите. Дали ще ми свършат работа книгите за 5-цата ако ползвам 6-цата? Или може би по-правилно е да попитам дали има разлика в имената, функциите и т.н. на инструментите. И дали на външен вид са същите и от тук дали ще е възможно да използвам илюстрациите дадени за помощ в книгата? Остава си молбата за помощ относно проблема, който съм описал по-горе, ако някой знае някакво решение моля помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Както казах, книгата се ползва без никакъв проблем. Нищо не е сменено, просто са добавени някой нови неща, които са за професионални цели и вярвам, че не са споменати в книгата. Естествено има някой неща които ги няма, но това да не те притеснява, има си хора които четът и от книга за МАКС 4, а работят на 6 или 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Както казах, книгата се ползва без никакъв проблем. Нищо не е сменено, просто са добавени някой нови неща, които са за професионални цели и вярвам, че не са споменати в книгата. Естествено има някой неща които ги няма, но това да не те притеснява, има си хора които четът и от книга за МАКС 4, а работят на 6 или 7. <{POST_SNAPBACK}> 10х Тва ме успокои. Виках си да не сам се прецакал с тая 5-ца дето ги взех тея книги. Просто ми хареса повече съдържанието. Шашнах се като се прецака програмата.Ама щом 6-цата ще мога да я уча и с тея книги всичко е ОК. Благодаря отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.