Jump to content
BulForum.com

Проблем с 3ds max 5

stefan_t_st

Recommended Posts

Имам проблем с отварянето на Named Selection Sets панела. Изписва ми грешка при script-а. В диалоговия прозорец ми изписва следното: Unknown systen exception.

Използвам Windows Xp.

По мое лично мнение проблемите могат да бъдат следните: прецакан е диска от който инсталвам програмата или нещо програмата е бъгава по Windows XP.

Ако някой знае решение на проблема ми plss help.

И още нещо относно разликите м/у 5-цата и 6-цата.

Тъй като съм си намерил книги за 5-цата ако инстална 6-цата,при положение, че не се справя с проблема си, дали мога да ги ползвам, т.е. има ли някаква огромна разлика м/у двете или проста са добавени някои други ефекти.

Благодаря предварително.

Пет-а версия мисля, че правеше проблем с XP. Пробвай с ъпдейт до 5.1 или направо 6. Наскоро се появи и 7-ма версия, но е адски тежка. Очаква се и 7.1 който да подобри нещата.За книгите нямай грижи. Основата в която и да е версия си остава непроменена.

Пет-а версия мисля, че правеше проблем с XP. Пробвай с ъпдейт до 5.1 или направо 6. Наскоро се появи и 7-ма версия, но е адски тежка. Очаква се и 7.1 който да подобри нещата.За книгите нямай грижи. Основата в която и да е версия си остава непроменена.

Пробвах с update-а, но пак не става. А относно приликата м/у 5 и 7 имаше сравнително бая разлики (сам се уверих :) ).

Но ми разправяха,че м/у 5 и 6 не са били особенно много и за това питам дали е така. Ако е така наистина ще минавам на 6-цата няма как :)

Но все пак ако има управия кажете как да се справя с проблема, ако пък няма пак кажете да не се нервирам излишно :D

Има разлики доста, но съм сигурен, че няма да ползваш и 10% от тях :).

Има разлики доста, но съм сигурен, че няма да ползваш и 10% от тях :).

Последен въпрос относно разликите. Дали ще ми свършат работа книгите за 5-цата ако ползвам 6-цата? Или може би по-правилно е да попитам дали има разлика в имената, функциите и т.н. на инструментите. И дали на външен вид са същите и от тук дали ще е възможно да използвам илюстрациите дадени за помощ в книгата?

Остава си молбата за помощ относно проблема, който съм описал по-горе, ако някой знае някакво решение моля помогнете.

Както казах, книгата се ползва без никакъв проблем. Нищо не е сменено, просто са добавени някой нови неща, които са за професионални цели и вярвам, че не са споменати в книгата. Естествено има някой неща които ги няма, но това да не те притеснява, има си хора които четът и от книга за МАКС 4, а работят на 6 или 7.

Както казах, книгата се ползва без никакъв проблем. Нищо не е сменено, просто са добавени някой нови неща, които са за професионални цели и вярвам, че не са споменати в книгата. Естествено има някой неща които ги няма, но това да не те притеснява, има си хора които четът и от книга за МАКС 4, а работят на 6 или 7.

10х Тва ме успокои. Виках си да не сам се прецакал с тая 5-ца дето ги взех тея книги. Просто ми хареса повече съдържанието. Шашнах се като се прецака програмата.Ама щом 6-цата ще мога да я уча и с тея книги всичко е ОК.

Благодаря отново :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...