vulgaro Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Често ми се налага да си поръчвам храна за вкъщи! Дайте адреси! Аз лично Ви препоръчвам ТУК, ащото съм ги ползвал,докато учех в С-я ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 тоя Муци Доставката ми се вижда доста добър вариант не е изобщо скъпо, ако готвят и добре - грешка няма да имат Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Ами виж тук цената на доставката е същата но има доста по богат избор http://www.pizzaverdi.com/show.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Ами виж тук цената на доставката е същата но има доста по богат избор http://www.pizzaverdi.com/show.php <{POST_SNAPBACK}> приятилю може ли да ми кажеш колко кинти взимат за доставка Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Ами взимат 1,50 лв при поръчка над 10 лв е безплатно а вмомента има и някакви промоции http://www.pizzaverdi.com/show_basket.php http://www.pizzaverdi.com/promotion.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 В това Муци Доставката грамажа нещо много малък ми се вижда. Една супа 330г, една порция готвено 330г.. Тва автоматично значи че трябва да си поръчаш по 2 порции на човек. Аз лично Ви препоръчвам ТУК, ащото съм ги ползвал,докато учех в С-я ! <{POST_SNAPBACK}> Какъв е сайта на тая фирма която отговаря за доставките в София? Защото на този тук пише че "ЗАПОЧВА ДЕЙНОСТ НА 22 - ри МАРТ 2005", но това явно е за Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 a tva novoto mr.pizza do palmite nqkoi pora4val li e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulgaro Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 a tva novoto mr.pizza do palmite nqkoi pora4val li e ? <{POST_SNAPBACK}> абе не е много зле ,ама личи ,че са новаци - вътре кипи от нерви и скандали между шефове и персонал,луда работа!Иначе е вкусно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Пицария "Верди" (91-71) или www.mr-pizza-bg.com (тайландска кухня-много по-чисто от ония мордари китайците).Десертите са им много яки,лютите ястия са огън задължително има ориз,като цяло е вкусно.Телефона е 63-75-75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Пwww.mr-pizza-bg.com (тайландска кухня-много по-чисто от ония мордари китайците).Десертите са им много яки,лютите ястия са огън задължително има ориз,като цяло е вкусно.Телефона е 63-75-75 Това къде се намира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulgaro Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 някой знае ли сайта на "Кастело"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 На мен ми харесва как готвят в закусвални "Адиса",но не им знам телефона за доставки!Иначе закусвалните са до спирката на Централна гара и до хотел"Марица".И цените са приемливи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 az li4no sam za Verdito prosto me kefqt tqhnite pici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 В това Муци Доставката грамажа нещо много малък ми се вижда. Една супа 330г, една порция готвено 330г.. Тва автоматично значи че трябва да си поръчаш по 2 порции на човек.Какъв е сайта на тая фирма която отговаря за доставките в София? Защото на този тук пише че "ЗАПОЧВА ДЕЙНОСТ НА 22 - ри МАРТ 2005", но това явно е за Пловдив. <{POST_SNAPBACK}> Защо мислиш че 330гр е малко? В никой нормален ресторант няма да видиш порция по-голяма от 300-350 гр. максимум! Тези по 600 се водят "за двама" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_AUDI_A3_TURBO_ Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 4estoooooooooooooooo idi v klasik ili tiq zavedeniq okolo klasik det sa sre6tu kamenicata ppuk posle mi govori kolko grama sa mandjite 330g e ni6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaz Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Абе кълвачи яли ли сте някога в ресторант , защото стандартния порцион е 300 гр и винаги е бил такъв.Тва 4е баба ти ти сипва 500 гр боб не означава че това е стандарт. Някои хора еи така си пишат в тия форуми штото изглежда си нямат работа. Нормално е в един ресторант първо да консумираш 1.Салат примерно около 200гр 2.Естествено с аперативче 3.Тогава можеш да хапнеш основното ястие 4.Да забиеш една бири4ка с някво мезенце(вино) И как мислиш трябва ли ти основно повече от 300гр? Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Май като гледам това муцинци е само за Пловдив. Перфектен вариант докато си на бачкане да не ядеш гадни сандвичи с неясен произход от някоя каравана друго си е манджорното . И дано доставчика да бъде хубаво МУЦИ /дама имам предвит/ , че хем окото пълно хем тумбака..... едит""" Ей това "ЗАПЕКАНКИ" в сайта е голям лаф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 300гр е супер малко. ония ден забих една пица сигурно беше 1кг, след това хапнах една мелба която беше 300гр и след тва се наядох. така че не ми философствайте колко много било 300гр Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Абе тва работно време"От понеделник до петък,от 8 до 18" и за доставките ли важи?! Щото ако е така,мене лично не ме устроива! А предполагам не само мене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 300гр е супер малко. ония ден забих една пица сигурно беше 1кг, след това хапнах една мелба която беше 300гр и след тва се наядох. така че не ми философствайте колко много било 300гр <{POST_SNAPBACK}> Тебе кой те брои за човек единичка? Ти си поне като за двама като мен... 300гр е идеалка за моите стандарти...само дето ям по-често... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 www.mr-pizza-bg.com (тайландска кухня-много по-чисто от ония мордари китайците). Десертите са им много яки,лютите ястия са огън задължително има ориз,като цяло е вкусно.Телефона е 63-75-75Това къде се намира? На улица "Цар Иван Александър" - 1 пресечка на Гладстон,дясно от синдикалния дом(да предположим,че стоиш на входа) Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 "Верди" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 300гр е супер малко. ония ден забих една пица сигурно беше 1кг, след това хапнах една мелба която беше 300гр и след тва се наядох. така че не ми философствайте колко много било 300гр <{POST_SNAPBACK}> Айде и тука почна да се заяждаш. Човека ти казва, че нормалната порция за основно ястие е толкова. Ако става въпрос малко хора могат да се нахранят с 300гр., ама на теб ти се казва че това е една порция в ресторант, а не колко ще ти стигне да си напълниш търбуха. Чети внимателно какво ти казват Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 andreto Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 andreto <{POST_SNAPBACK}> te pravat li dostavki po domovete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.