Jump to content
BulForum.com

Най-добрата фирма за доставка на манджи

vulgaro

Recommended Posts

тоя Муци Доставката ми се вижда доста добър вариант :excl: не е изобщо скъпо, ако готвят и добре - грешка няма да имат :excl: :)

В това Муци Доставката грамажа нещо много малък ми се вижда. Една супа 330г, една порция готвено 330г.. Тва автоматично значи че трябва да си поръчаш по 2 порции на човек.

Аз лично Ви препоръчвам ТУК, ащото съм ги ползвал,докато учех в С-я !

Какъв е сайта на тая фирма която отговаря за доставките в София? Защото на този тук пише че "ЗАПОЧВА ДЕЙНОСТ НА 22 - ри МАРТ 2005", но това явно е за Пловдив.

a tva novoto mr.pizza do palmite nqkoi pora4val li e ?

абе не е много зле ,ама личи ,че са новаци - вътре кипи от нерви и скандали между шефове и персонал,луда работа!Иначе е вкусно.

Пицария "Верди" (91-71) или www.mr-pizza-bg.com (тайландска кухня-много по-чисто от ония мордари китайците).Десертите са им много яки,лютите ястия са огън :ghost задължително има ориз,като цяло е вкусно.Телефона е 63-75-75

Пwww.mr-pizza-bg.com (тайландска кухня-много по-чисто от ония мордари китайците).Десертите са им много яки,лютите ястия са огън  :ghost задължително има ориз,като цяло е вкусно.Телефона е 63-75-75

Това къде се намира?

На мен ми харесва как готвят в закусвални "Адиса",но не им знам телефона за доставки!Иначе закусвалните са до спирката на Централна гара и до хотел"Марица".И цените са приемливи! :D

В това Муци Доставката грамажа нещо много малък ми се вижда. Една супа 330г, една порция готвено 330г.. Тва автоматично значи че трябва да си поръчаш по 2 порции на човек.

Какъв е сайта на тая фирма която отговаря за доставките в София? Защото на този тук пише че "ЗАПОЧВА ДЕЙНОСТ НА 22 - ри МАРТ 2005", но това явно е за Пловдив.

Защо мислиш че 330гр е малко? В никой нормален ресторант няма да видиш порция по-голяма от 300-350 гр. максимум! Тези по 600 се водят "за двама"

Абе кълвачи яли ли сте някога в ресторант , защото стандартния порцион е

300 гр и винаги е бил такъв.Тва 4е баба ти ти сипва 500 гр боб не означава

че това е стандарт. Някои хора еи така си пишат в тия форуми штото изглежда

си нямат работа. Нормално е в един ресторант първо да консумираш

1.Салат примерно около 200гр

2.Естествено с аперативче

3.Тогава можеш да хапнеш основното ястие

4.Да забиеш една бири4ка с някво мезенце(вино)

И как мислиш трябва ли ти основно повече от 300гр?

Май като гледам това муцинци е само за Пловдив. Перфектен вариант докато си на бачкане да не ядеш гадни сандвичи с неясен произход от някоя каравана :blink: друго си е манджорното . И дано доставчика да бъде хубаво МУЦИ /дама имам предвит/ , че хем окото пълно хем тумбака..... :wub:

едит"""

Ей това "ЗАПЕКАНКИ" в сайта е голям лаф :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

300гр е супер малко. ония ден забих една пица сигурно беше 1кг, след това хапнах една мелба която беше 300гр и след тва се наядох. така че не ми философствайте колко много било 300гр :bgrin:

Абе тва работно време"От понеделник до петък,от 8 до 18" и за доставките ли важи?! :confused Щото ако е така,мене лично не ме устроива! :blink: А предполагам не само мене! :huh:

300гр е супер малко. ония ден забих една пица сигурно беше 1кг, след това хапнах една мелба която беше 300гр и след тва се наядох. така че не ми философствайте колко много било 300гр :bgrin:

Тебе кой те брои за човек единичка? Ти си поне като за двама като мен... 300гр е идеалка за моите стандарти...само дето ям по-често...

www.mr-pizza-bg.com (тайландска кухня-много по-чисто от ония мордари китайците).  :ghost  Десертите са им много яки,лютите ястия са огън   :ghost  задължително има ориз,като цяло е вкусно.Телефона е 63-75-75
Това къде се намира?

На улица "Цар Иван Александър" - 1 пресечка на Гладстон,дясно от синдикалния дом(да предположим,че стоиш на входа)

Айде и тука почна да се заяждаш. :sick Човека ти казва, че нормалната порция за основно ястие е толкова. Ако става въпрос малко хора могат да се нахранят с 300гр., ама на теб ти се казва че това е една порция в ресторант, а не колко ще ти стигне да си напълниш търбуха. Чети внимателно какво ти казват ;)

andreto

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...