t_tunchev Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Spodeliaite kakvo mislete za tazi neveroiatna poredica,do kude ste stignali ,prevurtililiste ia.Awe napravo kazvaite vsi4ko tuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Играта е страхотна музиката и звуците са на наистина добро ниво а това е най важно за този сорт игри все пак вдъхват страх точно звуците а не графиката в момента съм на 3-то ниво от silent hill 3 а първите две части съм ги превъртял . След това идва ред на silent hill the room Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 ama i grafikata e mnogo dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Да така е не го оспорвам просто си мисля че звука е по важен за този род игри и за това наблегнах на него .Лошото е ,че загадките хич ги няма поне досега някак си са много плоски и се свеждат до това да намериш даден предмет и да го използваш нищо повече но освен това нямам никакви други забележки Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Това е една от най яките игри които съм играл, голям фен съм на поредицата. Само Silent Hill2 не съм изиграл до край. Мисля че и графиката играе много важна роля за цялостния вид на играта. Тези тъмни и мрачни тонове и нюанси деистват кофти на психиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Iskam da pitam niakoi,koito e stignal po-napred ot 2 nivo na sillent hill 4,4e na edno miasto zapetsnah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Iskam da pitam niakoi,koito e stignal po-napred ot 2 nivo na sillent hill 4,4e na edno miasto zapetsnah. <{POST_SNAPBACK}> Кажи каде то4но де? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 na 2 nivo na edin pi4 mu davam da izpie edno mliako i posle toi mi dava edna lopatka,ama neznam za kakvo slugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 na 2 nivo na edin pi4 mu davam da izpie edno mliako i posle toi mi dava edna lopatka,ama neznam za kakvo slugi. <{POST_SNAPBACK}> Зна4и тва беше в една гора, ако не се лъжа имаше някъде едно странно дърво или храст беше дето се спираш на него да го разгледаш, и там даваш use на лопатата. Мисля че беше по пътя за езерото Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Зна4и тва беше в една гора, ако не се лъжа имаше някъде едно странно дърво или храст беше дето се спираш на него да го разгледаш, и там даваш use на лопатата. Мисля че беше по пътя за езерото <{POST_SNAPBACK}> Mersi mnogo!!!Minah i vtoroto nivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 фен съм на поредицата,превъртял съм всички,silent hill първата част я играх още преди 6 години за playstation 1 ,тва е най добрата horror игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Чували ли сте нещо за 5-та част? Аз бях видял някъде че ще излиза през 2006-та за Play Station 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Най-доброто качество на тази поредица е атмосферата. Тежка, мрачна, с усещане забезнадеждност, самота, страх...И определено за това най-голяма заслуга имат звуковите ефекти и психопатската музика! Като добавим и чудовищата, невиждани и в най-извратените филми на ужасите...няма какво да говоря повече...Silent Hill e култ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Нещо се бъркате!!!! Silent Hill не е игра! Това е учебник за правене на игри! За мое огромно съжаление мога да играя само Сайлънт Хил 2, защото машината ми е слабичка за другите, но ми беше напълно достатъчно да осъзная коя е играта на игрите! Честно ви казвам никога не съм предполагал, че някоя игра може да ми повлияе така! Въпреки, че последно играх преди 1/2 година - още ми държи влага! PSYCHOSIS, прав си точно тези чувства породи и в мен играта! Но породи и още нещо - някакъв странен тип параноя: имам чувството, че след като играя на играта и нещо лошо се случва около мен Направо изперках покрай тая игра На мен любимите ми моменти от Silent Hill 2 са първите бараки, болницата и хотела!!! Просто настръхвам като се сетя Искам пак да я играя ама тая пуста параноя не ми дава! /edit: If you really want to see Mary, you should just die. But you might be heading to a different place than Mary, James. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Чували ли сте нещо за 5-та част? Аз бях видял някъде че ще излиза през 2006-та за Play Station 3. <{POST_SNAPBACK}> да точно така ще излезе и за X-box 2 за сега не се знае дали ще има PC версия остава само да се надяваме едит : между другото ще има и филм http://www.imdb.com/title/tt0384537/ ако успеят да пренесът атмосферата от играта на кино лента си мисля че по вестниците ще пишат за хора получили инфаркт в кино салоните по целия свят само да не направят някоя боза че тогава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 да точно така ще излезе и за X-box 2 за сега не се знае дали ще има PC версия остава само да се надяваме едит : между другото ще има и филм http://www.imdb.com/title/tt0384537/ ако успеят да пренесът атмосферата от играта на кино лента си мисля че по вестниците ще пишат за хора получили инфаркт в кино салоните по целия свят само да не направят някоя боза че тогава ... <{POST_SNAPBACK}> Dori i polovinata ot atmosferata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 dokolkoto znam shte pravqt filma po tretata chast na Silent Hill... i za moe golqmo sajalenie nai-veroqtno shte napravqt nqkoq boza v stil Resident Evil... bez loshi chuvstva kam tozi film no prosto ne e nishto zapomnqshto se... jalko che ne sa izbrali da presazdadat vtoikata...kato istoriq tq e nai-dobra za men... we'll see....when it's done.... Edit:inache nai-golqmata mi tragediq e che kartata mi Xabre 400 poddarja samo napolovina DirectX 8...tai che poveche ot Silent Hill 1,2 ne moga i da sanuvam ...oshte pomnq kakav zor beshe da podkaram edinicata na kompa...s nqkakav skapan emulator..parvo nqmashe zvuk,posle kartina...ihhh spomeni...obicha tazi poredica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Превъртал съм ги и 4-те части. Втората е жива трагедия - останалите три части къртят мивки Като логически задачи обаче единствено първата част е на ниво. Като цяло - култова поредица, която засега успява да изкопчи все нови и нови неща и да бъде интересна, а не като някои други поредици /soul reaver например/ да става все по-голяма боза и да почива на стари успехи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Превъртал съм ги и 4-те части. Втората е жива трагедия - останалите три части къртят мивки Като логически задачи обаче единствено първата част е на ниво. Като цяло - култова поредица, която засега успява да изкопчи все нови и нови неща и да бъде интересна, а не като някои други поредици /soul reaver например/ да става все по-голяма боза и да почива на стари успехи. <{POST_SNAPBACK}> za vtorata chast ne sam mnogo saglasen...pone za men tq e s sujet davasht mnogo svoboda na vaobrajenieto...kakva e Maria,otkade e doshla i drugi ot sorta...e ima i ne malka doza romantika za takiva kato men.... kakto i da e moe si mnenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 Ama kato istoriia nai-dobri sa spored men purvata i 4etvurtata 4ast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Как можеш да се наречеш фен на Silent Hill и да кажеш че втората част е най-слабата.Това е един от най-добрите ако не и най добрия SH.Историята е невероятна атмосферата е смразяваща.Тръпки ме побиват само като се сетя.Тъмен коридор...звуците те карат да се оглеждаш.Подсъзнанието започва да ти прави номера и надвива рационалното мислене.Ужасяващите твари които изпълзяват бавно от тъмнината и в края на коридора...е не очаквах да видя малко момиче .Точно това прави SH нещо повече от игра- неповторимия сюжет.Дори след като си завършил играта в главата ти изплуват много въпроси.Много съжалявам,че не съм играл първия SH,но чета само хубави работи за него.SH 3 също беше смразяващ.SH4 беше с невероятна история и въпреки многото негативни мнения за него играта според мен е достойна част от поредицата.Ако направят филма като играта(изключително Врудно и малко вероятно)това ще е най-добрия филм на ужасите,но имам лошо предчуствие и предполагам ще е поредната комерсиална боза.И както казаха вече други Silent Hill не е игра..това е култ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 поклон пред хората от конами,създали 3те ми най любими игри-сериите метал гиър,сайлънт хил и про еволюшън.жалко че в Бг има малко фенове на метал гиър,аз съм играл само първите 2 от 3те игри от поредицата и за мен тва са вечни класики.особено metal gear solid 1-вата част.избрана е за играта с най добър сюжет за всички времена и най рекордни продажби в САЩ и Япония Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 поклон пред хората от конами,създали 3те ми най любими игри-сериите метал гиър,сайлънт хил и про еволюшън.жалко че в Бг има малко фенове на метал гиър,аз съм играл само първите 2 от 3те игри от поредицата и за мен тва са вечни класики.особено metal gear solid 1-вата част.избрана е за играта с най добър сюжет за всички времена и най рекордни продажби в САЩ и Япония <{POST_SNAPBACK}> offtopic:metal gear 2 също беше доста слаба игра сравнена с първата част. Дано третата част успее да замаже положението. Иначе навремето като имах конзола за мен четирите най-добри игри бяха final fantasy 7, metal gear, tomb rider 2 и silent hill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 offtopic: слаба като сюжет.но с много новости в геймплей-а.подобрен изкуствен интелект,възможност за стелба от първо лице.гадното е че частта с Райден е по дълга от тази с Солид Снейк 3-тия метъл гиър е доста различен и май главен герой е "The Big Boss" от който са клонирани Солид и Ликуид.и се развива в джунглата Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Есно въпросче към хората които са играли Silent hill the room , та значи въпроса ми е в silent hill 3 имаше опция да си направя управлението 3d което ще рече че можеше да се оглеждам с мишката (дано сте ме разбрали какво искам да кажа ) е да но такава опция в Silent hill the room не можах да намеря и е доста досадно когато искам да завия на ляво или на дясно не мога просто да насоча мишката на там и да дам напред а трябва да използвам бутоните за движение доста е досадно .Единствено във стаята мога да го правя но не ми е достатъчно та въпроса е найстина ли няма такава опция и ако има кажете ми къде е защото е доста изнервящо така а искам да я изиграя . ПП Silent hill 3 беше много добра не може да се сравни с втората част но все пак ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.