VKK Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 По темата . А защо не обединена Европа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohu Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ква Македония бе хора. Българите от западна България да прочетът малко история да се осъзнаят щото вече глупавия им инат почна да ме дразни. Колко заблуден трябва да си за да не можеш да разбереш че си българин??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 По темата . А защо не обединена Европа ? <{POST_SNAPBACK}> Обединена Европа,да!!Но не и за Македония!! Поне в близките 100 години!Докато научат историята!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Колко българи са умряли за тая неблагодарна Македония ... ЖАЛКО. Не ме е яд толкова, че те се отцепват от България нека си живеят заблудено яд ме е на измислената им История...Александър Македонски е Македонец ха ха ха вижте се само нямате си национални герои и започвате да си присвоявате от чужди страни. ПС: Скоро време очаквам Васил Левски и Христо Ботев да се окажат македонци! ПС2: Btw Ахил е македонец. Това знаехте ли го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigner Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Македония = Западна България От както видях таза опаковка(преди година сигорно) не съм ял друг хляб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Македонците не са българи, колкото ромите не са цигани И тва където ми го показваш за Александър, на сайта на филма, това е вярно колкото и историята по Троя. Ако видиш по историите на Александър и на Троянската война във филмите, колко неща са урязани и колко са измислини, ама не си достатърно умен да обмислиш тези неща. Или това, че думата "ХАН" била турка хахахах Хан - прабългарски, тюркски владетел. Не ТУРСКИ, а ТЮРКСКИ. Погледни малко в историята да видиш от къде идват прабългарите и тюрките. Когато не си достатъчно компетентен, недей да дрънкаш простотии. А от къде идват "македонците" Сигурно ги е водил А.Македонски от някъде си им е казал "ей тук ша живуркаме" Или не по точно те "македонците" са израстнали от земята, като гъби и решили да си направят държава. Не съм против тези българи от Западна България, просто ми е смешно колко са назад с материала и като немогат да си обяснят нещо, просто си поправят историята, така, че да се напасват нещата Иначе кво дакажем по въпроса и те са готини хорица, все пак всички сме българи просто едните не се осъзнават Западна България доста добре звучи, ама да се занимаваме с още едни изпаднали, то малко са ни циганите та и с тази неосъзната "нация" да се управяме. Да си живеят там и да се оправят, както могат оффтопик: bambus има едно бутонче, казва се ЕДИТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mUvLa Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 no comment The roots of the Macedonians are in ancient Macedonia in Europe since 8th century BC, while the roots of the Bulgarians are in the Turko-Morgilic Bulgars who came to Europe from Asia in the 7th century AD. While the Bulgars are intruders in the Balkans, the Macedonians had preserved their name through the centuries and evidence shows that they have always associated themselves with the ancient Macedonians. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexitko Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 To se vijda 4e neste dodtaty4no zreli za da raberete nqkoi ne6ta no kakto i da e dal sam vi dodtaty4no info za da razberete nqli ne6ta a sled kato vie ne iskate i iskate da si ostanete typi va6 problem no sve pak tova e slobodna dyrjava, moje da mislite koi kak si iska, ot men tolkova no poredno dokazatelstvo za bylgarska prostotiq. P.S imam mnogo priqteli bylgari koito si me priemat takyv kakyv to sam i nqmam nujda da se obqsnqvam na hora kato vas. poneje kazvate 4e moita istoriq kuca i nesam dostaty4no obrazovan uspeh na vas i va6ta istoriq. samo se nadqvam da dostignete moito nivo... kakvo sam minal i kakvo imam. USPEH <{POST_SNAPBACK}> имаш само голи чукари и камъни в главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexitko Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 no comment The roots of the Macedonians are in ancient Macedonia in Europe since 8th century BC, while the roots of the Bulgarians are in the Turko-Morgilic Bulgars who came to Europe from Asia in the 7th century AD. While the Bulgars are intruders in the Balkans, the Macedonians had preserved their name through the centuries and evidence shows that they have always associated themselves with the ancient Macedonians. <{POST_SNAPBACK}> корените на македонците са в древна Македония в Европа от 8 - ият век пр.н.е., докато корените на българите са в TURKO - MORGILIC BULGARS кой дойде при Европа от Азия в 7 - ият век от н.е.. Докато BULGARS са натрапници в балканите, македонците запазиха тяхното име през вековете и свидетелството показва, че те винаги се свързаха с древните македонци. Пиши на кирилицата, която сме Ви дали ТЪПАН Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Вижте какво,спор няма.Македонец=Българин.Но не и обратното.Когато политиците им го осъзнаят,тогава може да поговорим нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Вижте какво,спор няма.Македонец=Българин.Но не и обратното.Когато политиците им го осъзнаят,тогава може да поговорим нормално <{POST_SNAPBACK}> Признавам, че пропуснах 1 стр., но просто ми писна да чета едно и също.А DMX да те питам какви са тези невъзможни уравнения, които важат само в една посока?Такова животно няма!А ако всички наши политици станат цигани и кажат, че сме циганска държава ти ще си признаеш ли, че си циганин? Това, че македонците са Българи си е точно наизустено и никой не иска да мисли!Езикът им бил гаден, били селяни и не знам си какво.Еми ние да не сме по-добре пък?Защо не идете в Америка и да почнете да им обяснявате какви колонии е имало там и какви са всъщност? Специални поздрави на botevbeerboys, който каза: Тоест това не сте вие,вие сте българи!!Не знам просто с какъв акъл го казваш това.Като толкова ги псувате и казвате, че са Българи вие псувате себе си!Според мен България и Македония са отделни държави с един народ!Това важи и за още доста други.И какво толкова се чудите, че не се радват, когато ги наричат Българи?И на вас да ви повтарят цял живот и вие ще се обиждате!Ами ако в Македония има хляб, на който вместо България пише страната на лайната ние ще станем ли такива?Както можете да видите на всяка карта България и Македония са 2 отделни държави и това едва ли ще се промени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Признавам, че пропуснах 1 стр., но просто ми писна да чета едно и също.А DMX да те питам какви са тези невъзможни уравнения, които важат само в една посока?Такова животно няма!А ако всички наши политици станат цигани и кажат, че сме циганска държава ти ще си признаеш ли, че си циганин?Това, че македонците са Българи си е точно наизустено и никой не иска да мисли!Езикът им бил гаден, били селяни и не знам си какво.Еми ние да не сме по-добре пък?Защо не идете в Америка и да почнете да им обяснявате какви колонии е имало там и какви са всъщност? Специални поздрави на botevbeerboys, който каза: Тоест това не сте вие,вие сте българи!!Не знам просто с какъв акъл го казваш това.Като толкова ги псувате и казвате, че са Българи вие псувате себе си!Според мен България и Македония са отделни държави с един народ!Това важи и за още доста други.И какво толкова се чудите, че не се радват, когато ги наричат Българи?И на вас да ви повтарят цял живот и вие ще се обиждате!Ами ако в Македония има хляб, на който вместо България пише страната на лайната ние ще станем ли такива?Както можете да видите на всяка карта България и Македония са 2 отделни държави и това едва ли ще се промени! <{POST_SNAPBACK}> Не съм съгласен с теб,по много причини ,но наи-важната е тази:Кажи ми приятелю коя година се е създала Българската държава?!!И кои са били границите и до берлинския конгрес?!!А,сега ми кажи от коя година съществува държава под името Македония??!По същата логика скъпи мои приятелю може да се каже,че източна и западна Германия са отделни страни и народи!!!Защото като се замислиш историята на Германия и България по този критерии са сходни!Помисли и тогава пиши! Аиде със здраве! А да ми даваш за пример Щатите мисля,че е неуместно!Наи малкото защото тяхната нация в по голямата си част е съставена от емигранти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaster Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 zapadna Balgariq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 От този хляб вчера ядох и действитело ми направи впечатление опаковката. Наиситна интересно и вярно от историческа гледна точка Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 nai-veroqtno ne q znaete pogovorkata : kvo 4ovek go my4i za tova samo govori kogato si pro4etete istoriqta (oba4e ne bylgarskata, a svetskata) togava 6te razberete 4e: vsi4ki bylgari sa makedonci poneje kogato e bilo vremeto na aleksandar makedonski (The Great) nqmalo t.n Bylgari. a sa bili Tatari ps:iskam da zadam vapros - zato vsi4ki ulici v ki4uk parij sa s makedonski gradove za6to ne si slojite blgarski :} i drugoto za6to v centara do djumaqta stoi statua na filip(ba6tata na aleksandar)makedonski a ne na nqkoi blgarin? ili namate nikoi taka nare4en izvesten i na 4ujd grb se slavite?????? <{POST_SNAPBACK}> Извинявай, ти за светската или за македонската история ми говориш? Цял свят знае кой е Ал. Македонски!!! За Бога! Чуваш ли се какво говориш? Та Македония е държава на 10-ина години, а България на повече от 1300!!!!! Бълагария е държава, в която има население със славянски, тракийски и ПРАБЪЛГАРСКИ произход! Велика България е съществувала в Азия, откъдето прабългарите са дошли по нашите земи и в съюз със славяните са спечелили битка и са основали сегашната ни държава БЪЛГАРИЯ. Ти да си видял и един татарин в България? И защо тогава гр. Гоце Делчев е в Бг, а не в Македония? Защо Охрид е бил българска столица? Или искаш да ми кажеш, че Ал. Македонски, при който Римската империя достига своя връх, е македонец? А песните са си наши! Вие дори не си знаете химна! Свидетелка съм! Не се закачай на тема история, защото вие не знаете дори собствената си! И в никакъв случай България не произлиза от Македония, това е смешно! Не ти ли прави впечатление, че нашата държава е по-голяма от вашата по площ и население? Аз прекарах добре в Македония, но това не значи, че имам друго мнение за историята, съжалявам, ако си останал с друго впечатление. Признавам, че сега се изграждате като народ и че сте различни от нас като манталитет, но фактите са си факти и не нашата, а вашата история е изкривена. Нищо лично... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 botevbeerboys не приемам такива обръщения.Не се познаваме, а и по принцип не обичам хората да се обръщат така към мен.Нищо лично! Няма да ти отговарям на въпросите, защото мисля, че няма смисъл.Само ще питам какво като Македония преди е била част от България?Те границите се менят все пак.А и за последен път казвам и повече най-вероятно няма да пиша тук, защото е глупаво да го повтарям: Българи и македонци са един народ с различно гражданство!Кое е по-важно вие сами си преценете! А и още нещо botevbeerboys.Няма нищо чудно, в това, че не си съгласен с мен, все пак всеки си има право на мнение. Айде поздрави и със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mUvLa Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 корените на македонците са в древна Македония в Европа от 8 - ият век пр.н.е., докато корените на българите са в TURKO - MORGILIC BULGARS кой дойде при Европа от Азия в 7 - ият век от н.е.. Докато BULGARS са натрапници в балканите, македонците запазиха тяхното име през вековете и свидетелството показва, че те винаги се свързаха с древните македонци. Пиши на кирилицата, която сме Ви дали ТЪПАН <{POST_SNAPBACK}> za takiva tapanari kato teb triabva da 4etat pove4e za da nau4i6 ne6to pove4e http://www.historyofmacedonia.org/RomanMac...lMethodius.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 С подобни глупости, темата съвсем се изроди. Момчета и момичета. История не се пише с някакви смешни памфлети в интернет. Хахахаха, по тази логика сигурно и Омир ще излезе македонец ("Ей ти Луно, земьо македноска ). Историята, уважаеми, се намира върху камъните, обелиските и всички находки, които се изравят от земята. Understand? Никъде по света не е открит камък, плочка, папирус или каквото и да било, на което да е изписано на какъвто и да било език всичките тези "исторически" глупости, които изобилстват в т.нар. "македонски" форуми. Ако някой намери някъде камък, на който пише, че цар Самуил например е македонски цар - да бъде така добър да занесе камъка и да си получи 200 000 евро обявена награда. Всичко останало са пълни глупости и да се цитират "форуми" и разни странички в интернет е безкрайно смешно. Айде стига толкова простотии по темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.