Jump to content
BulForum.com

македония или западна България

star_net

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

тея македонци никога няма да си признаят, че са Българи. и да спорим и да не се спорим все тая :( (то няма кво да се спори де :bgrin: )не мога да разбера и защо ни мразят толкова много :huh:

тея македонци никога няма да си признаят, че са Българи. и да спорим и да не се спорим все тая :(  (то няма кво да се спори де :bgrin: )не мога да разбера и защо ни мразят толкова много :huh:

тва е като- храни куче да те лае

taka si e da,ama ima hora (kato klasnata mi)deto ne vqrvat,ne mislqt 4e te sa bulgari,to4no za tva si govorihme neska v 4as-26 4oveka q ubejdavame i i davame kvi li ne dovodi i argumenti,no tq e kategori4na-'te sa si makedoni i tva e'

:confused :confused

Само искам да кажа нещо за "македонците". Един бивш колега от ТУ "македонец" веднъж ме попита, "защо къщите в стария град са построени по тия баири като имало толкова много хубав и равен терн и защо улиците били толкова тесни" незнам това умишлено налагано незнание ли е или лично невежество...

И твърдеше че не може да чете на български, та един колега му превеждаше лекциите на английски, за да може да учи.

И тоя хляб го показаха в сблъсък така че не си попаднал "случайно" на него :angry1 .

Popadnax slu4aino na edin kupon,kudeto ima6e 5-6 makedonski studentki i estestveno se zavixri bezkrainiq spor Bulgaria vs. Makedoniq.I tezi mi ti devoiki po4naxa da obqsnqvat kak Kiril i Medodii,Goce Del4ev,papata,Agent 007 i t.n.,sa makedonci.Gledam,4e kupona,ako vurvi taka 6a priklu4(puk devoikite ne bqha lo6i...) i davam ideq da izpeem edna pesen,koqto vsi4ki znaem-"More sokol pile".Pri koeto ednata popita otkude znaem tazi tokova xubava "makedonska" pesen,koeto me dokara v sustoqnie na isteri4en smqx i vikam "abe mome spored teb kogato e izmislena tazi pesen imalo li e durjava Macedoniq?!"V otgovor polu4avam pet glupovati jenski fizionomii gleda6ti kum men.Smqx!!!

тея македонци никога няма да си признаят, че са Българи. и да спорим и да не се спорим все тая :(  (то няма кво да се спори де :bgrin: )не мога да разбера и защо ни мразят толкова много :huh:

А ти какво очакваш? Откакто са се родили, знаят, че са различни...как да се променят така лесно? Ами ако сега на теб някой ти каже, че си турчин примерно и че цялата ти история е измислена...ти как ще реагираш?

@star_net, що не питаш, преди да постваш картинки от моята директория, а??? :D

Не обръщай внимание на тона ми, ей така си приказвам.

Тая картинка я сканирах и сложих маркера отдавна (има повече от месец оттогава), обаче исках добре да обмисля заглавието на темата, също и предварително да канализирам мислите си по въпроса и да дам наистина стойностна тема във форума.

Както и да е, темата е факт, остава да се стараем да не я пълним с плява.

@star_net, що не питаш, преди да постваш картинки от моята директория, а??? :D

Не обръщай внимание на тона ми, ей така си приказвам.

Тая картинка я сканирах и сложих маркера отдавна (има повече от месец оттогава), обаче исках добре да обмисля заглавието на темата, също и предварително да канализирам мислите си по въпроса и да дам наистина стойностна тема във форума.

Както и да е, темата е факт, остава да се стараем да не я пълним с плява.

sloji i parola:))) :punk

a drugite snimki ot kade sa,naistina me interesuva tezi ot Olimpusa

Както казва съквартиранта ми:"Бах мааму аз да не знам,че на 20км от родния ми град има друга държава освен Румъния и Сърбия!!!" :laughing:

Това ми е и на мене мнението.Няма Западна България като държава.Няма и Македония като държава.Няма и Тракия,Мизия и Добруджа.

Има Мизия,Тракия,Македония - България.

Тази!!!Трите сестри - Мизия(в центъра),Тракия(в ляво),Македония(в дясно).

52-1.jpg

Иначе поразгледайте и сайта.

Според мен е тъпо това, което казвате, че те са Българи.Ми не са Българи, македонци са!НО въпросът е, че сме един народ!Не е важна националността!Важно е, че сме един народ!И точно заради това, което вие казвате те ни мразят толкова много!А "присвояването" на личности го приемам като комплексарство.Не знам просто на мен на това ми прилича.Иначе един приятел беше за 2-3 месеца там и чух много смешни неща.Те го питали откъде знае македонски и такива работи. :lol:

Абе тия македонци са супер смешници. Имах "щастието" да живея в Скопие половин година. Това все пак им е столица, а въпреки повечето население, е супер селяния в сравнение с Пловдив, за са София да не говорим.. В тяхните учебници пише че техните прадеди са древните македонци, а ние българите сме потомци на татарите. Както някой написа, никой неможе да ги убеди че не са македонци, ами българи или каквото ще! Те все пак цял живот са със това самосъзнание. А да ви кажа не ни и трябват! Супер мизерия, супер селяния, албанците са им голям проблем (дано ние да не станем така с мангалите след 50г), икономиката им е пълен смях..просто не се сещам какво положително да кажа за тази страна както и за хората там. Та дори прехваленото им охридско езеро е нищо особено. Града Охрид е целия в алъш-вериш магазинчета, все едно съм на капитан райчо..пълни селяни. На брега има 5 лебеда и 500 гларуса и някви заблудени китайци им хвърлят хляб и ги снимат. Това е то..Македония :) Не мерси!

България е единствената държава в цял свят, която е заобиколена отвсякъде със земи, заселени с Българи :)

Македония според мен вече не е част от България, както за съжаление не е северна Добруджа и много други подобни примери. Да се връщаме назад в миналото и да се бием в гърдите - "ми това е било наше" е все едно гърците да се върнат назад и да кажат, ми тези земи едно време бяха на Византийската Империя...

Македонците насила са направени не-българи от собствените си политици. Македонския език, македонския народ, твърдението, че са наследници на Александър Македонски са една широка пропагандна кампания, лансирана от македонските политици, а може би е и подкрепена от западния свят, който действа по принципа "разделяй и владей"...

Моето лично мнение ще премълча, ще кажа само, че за мен македонците са братя и сестри, също така, както за мен са братя и сестри всички руснаци, поляци, сърби, чехи и въобще всички славяни...

Бе тука имам доста колеги македонци от общежитието... само едно ще ви кажа МНОГО ПИЯТ! Това е доказателство, че са си чисти БЪЛГАРИ!

Не знам дали сте наясно, но ние сме първата държава в света, която официално признава Македонската република или квото е там. И тва си е един голям абсурд просто.

А македонци има. Както има и шопи. Но те са част от Българската народност. А македонският "език" е един от многото диалекти на книжовния Български.

Ами да ви кажа тове ме кефи много,обаче малко не искам да коментирам вече такива теми,защото скъпите ни модератори ме наказват с WARN почти винаги! :confused

Македонците били такива,били онакива,ми тогава за кво толкова искате да ги искарате българи?Дори и да се признаят за българи ква полза от тва?По-добре да са си отделна държава и отделен народ.И без тва ние си имаме достатъчно проблеми.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...