Jump to content
BulForum.com

FIFA STREET

DMP

Recommended Posts

:P Predi vreme vidqh edna reklama po televiziqta koqto reklamira FIFA STREET i stava vapros za nqkva super izrudiq.Ako nqkoi moje da nameri taq igra 6te e super.Ne sam siguren za tova dali e izlqzla na pazara zatova 6te me pro6tavate ako ne e taka.Aide sus zdrave!

Az neznam 6to takiva igri ne gi praviat i za PC?Moga da vi kaga,4e ako se napravi tazi FIFA 6te ima super goliam uspeh ili puk i NBA street tia su6to e mnogo hubava,TEKKEN,Mortal Kombat......

Мда ще има супер успехи.

Например ще е напърво място по даунлоад в фрее съврърите ... и май дотам :)

Мда ще има супер успехи.

Например ще е напърво място по даунлоад в фрее съврърите ... и май дотам :)

E da v Bulgaria 6te e taka,ama az vi govora naprimer v Amerika,Italia,Ispania i vsi4ki drugi po-razviti strani kudeto ne e problem da si kupi6 originalna igra.

E da v Bulgaria 6te e taka,ama az vi govora naprimer v Amerika,Italia,Ispania i vsi4ki drugi po-razviti strani kudeto ne e problem da si kupi6 originalna igra.

.. и където warez-ът е не по-малко развит :)

Проблемът е, че пиратството за компютърни игри е много, МНОГО по-развито от това за конзоли .. от което следва, че ако изкарат някоя игра за конзоли, ще спечелят бая повече пари

Naprimer govorim za Tekken 5.Namco 6te izgubiat ot strani kato Bulgaria,Rumania.......niakva 7 cifrena suma,no 6te spe4eliat o6te pove4e ot ostanaliia sviat.6toto edvali niakoi v amerika ti svalia igra ot internet ,tam vsi4ko e originalno.

Говориш глупости .. в Америка също се сваля незаконно, и то не по-малко от тук. Само че там някои хора имат честта да купят играта, която им е харесала за разлика от тук.

също така в Америка конзоли като x-box iPS се използват за игра а компютъра за работа това го знам със сигурност тъй като братовчетка ми е била там и ми е казвала че много малко хора играят pc игри компютъра е средство за работа а конзолите за игра също така мисля че за средния американец не е проблем да даде 25 долара за игра а вместо да се жалвате че не може да я играете ви препоръчвам това тази игра е също стрит футбол и има страхотни изпълнения даже мога смело да заявя че EA sports са взаимствали от нея тъй като тя излезна доста по рано само че от безизвестна фирма и EA sports са си казали ами ние имаме лицензи за играччи хайде да направим същото даже като гледах ревюта за тяхната фифа ми направи впечетление че дори като гемплеи щее са еднакви искам да кажа същото точкуване и супери както и това че трябва да играете със стил .Хаиде стига толкова съм писал просто си изтеглете играта и се забавлявайте

• 2 weeks later...
Az neznam 6to takiva igri ne gi praviat i za PC?Moga da vi kaga,4e ako se napravi tazi FIFA 6te ima super goliam uspeh ili puk i NBA street tia su6to e mnogo hubava,TEKKEN,Mortal Kombat......

Ако несъм прав ме поправи:Mortal Kombat 4 го има за PC от одавна;TEKKEN 3 е за Play Station но има емулатор,който нищо че не за XP пак бачка.Е пич кво искаш повече.Да не говорим за успехите на GTA:San Andreas през юни и октомври 2005г. :devil

Ако несъм прав ме поправи:Mortal Kombat 4 го има за PC от одавна;TEKKEN 3 е за Play Station но има емулатор,който нищо че не за XP пак бачка.Е пич кво искаш повече.Да не говорим за успехите на GTA:San Andreas през юни и октомври 2005г. :devil

Не че се заяждам с теб но за какви успехи говориш GTA:San Andreas още не е излезнала за PC така че не се знае какви успехи ще има на този пазар. А отностно това колко игри излизат само за плеистеишън МНОГО повече от кокото си мислиш има такива заглавия които се разработват само за тази конзола и никога не е било предвиждано да излизат за пц няма и да излезнат и те са все хитови но уви пиратството при пц игрите е прекалено голямо за да сепрестрашат фирмите производители да си разработват игрите и за компютърнитте гаимъри

също така в Америка конзоли като x-box iPS се използват за игра а компютъра за работа това го знам със сигурност тъй като братовчетка ми е била там и ми е казвала че много малко хора играят pc игри компютъра е средство за работа а конзолите за игра също така мисля че за средния американец не е проблем да даде 25 долара за игра  а вместо да се жалвате че не може да я играете ви препоръчвам това тази  игра е също стрит футбол и има страхотни изпълнения даже мога смело да заявя че EA sports са взаимствали от нея тъй като тя излезна доста по рано само че от безизвестна фирма и  EA sports  са си казали ами ние имаме лицензи за играччи хайде да направим същото даже като гледах ревюта за тяхната фифа ми направи впечетление че дори като гемплеи щее са еднакви искам да кажа същото точкуване и супери както и това че трябва да играете със стил .Хаиде стига толкова съм писал просто си изтеглете играта и се забавлявайте

да бе да, сигорно който си го кефи пц си играе и на пц , който не му се занимава и иска да вкара диска и само да си играе си зима конзола , тва си е до човека , вобще немош да кажеш примерно : в америка не играят пц игри щото ще прозвочи много смешно , верно че хората там си купуват повече конзоли в сравнение с българия но това е защото могат да си позволят да дадът толкова пари за конзола , иначе истинския геймър си праска основно на пц , щото играта за пц има повече възможности , като ъпдейт , мрежа и така на татък , иначе мерси за линка играта е зарибена :)

Aве хора естествено, че ще излезе тая фифа за компютър (та коя не е излизала за комп?) просто не може да се сравнява конзола с пц, защото се говори за коренно различни геймплей и тн (а и пц-то е хиляди пъти по добро за игра-факта че wow е за пц го показва:). А единствената причина поради която на запад биха играли по малко на пц е че дори и компютърни, игрите искат машина само за игране. не може да си купиш пц за работа и да джъткаш игрички щото рано или късно то се прецаква.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...