star_net Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 ot upgrade na edin frend ostana edin DVD-ROM za prodavane T U K Panasonic SR-8584-B DVD-ROM-a e absolutno zapazen na okolo 1 godina i ne6to e tzena TVARDA 20 lv. eto i snimki T U K garanziq nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Някакви проблеми има ли...? ...и може ли да се пробва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Някакви проблеми има ли...?...и може ли да се пробва? <{POST_SNAPBACK}> dvd-to ve4e e svaleno ot PC-to i mi e v kolata.problemi nqma moje da se probva pri teb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 dvd-to ve4e e svaleno ot PC-to i mi e v kolata.problemi nqmamoje da se probva pri teb. <{POST_SNAPBACK}> Mи ако дойдеш с колата до Пазарджик ще си го пробвам и ако бачка го взимам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Mи ако дойдеш с колата до Пазарджик ще си го пробвам и ако бачка го взимам... <{POST_SNAPBACK}> ne e lo6a ideq:)))vdigam tzenata na 30 lv bazikam se ne moga da doida te patnite 6te mi sa tolkova:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Ами на снимката се вижда дата на пройзводство Юни 2000г....обиикновенно до появата си на пазара закъсняват около 6 месеца и още месец -два докато се продаде на нашия пазар ...по груби сметки трябва да е купено на4алото на 2001 ...най много средата на 2001 ,а сега сме 2005-та година , може ли да ми кажеш как така се полу4ава ,4е е на една година и нещо ? Аве я кажи направо даваш ли го за 10$ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 star_net дай някакъв gsm и icq за връзка с теб щото утре може да идвам до Пловдив... И все пак искам да го пробвам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Ами на снимката се вижда дата на пройзводство Юни 2000г....обиикновенно до появата си на пазара закъсняват около 6 месеца и още месец -два докато се продаде на нашия пазар ...по груби сметки трябва да е купено на4алото на 2001 ...най много средата на 2001 ,а сега сме 2005-та година , може ли да ми кажеш как така се полу4ава ,4е е на една година и нещо ? Аве я кажи направо даваш ли го за 10$ ? <{POST_SNAPBACK}> Foxy ,na teb moje i bez pari da go dam no 6te trqbva da mi napravi6 edna usluga bez ratce. ako si navit pi6i Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 star_net дай някакъв gsm и icq за връзка с теб щото утре може да идвам до Пловдив...И все пак искам да го пробвам!!! <{POST_SNAPBACK}> ima6 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Foxy ,na teb moje i bez pari da go dam no 6te trqbva da mi napravi6 edna usluga bez ratce. ako si navit pi6i <{POST_SNAPBACK}> Стаа ве , ако мязаш на тая от снимката(на аватара ти ) , ръце не ми тряаат за сега нямам проблеми с дигането .... Сега по темата : 10 $ си остава офертата ..мерси все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Стаа ве , ако мязаш на тая от снимката(на аватара ти ) , ръце не ми тряаат за сега нямам проблеми с дигането .... Сега по темата : 10 $ си остава офертата ..мерси все пак <{POST_SNAPBACK}> bravo na teb.sega imam i edna CD-RW i tova DVD-ROM spetzialno za teb imam promotzionalna tzena estestvenno bez pari no tuk ve4e 6te ti trqbvat i dvete ratce za da se darji6 za paltcite dano tozi forum ne zaprili4a na Datata -demek da spqt adminite Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 @star_net firmware за free region има/няма ако има флашнато ли е с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 @star_net firmware за free region има/няма ако има флашнато ли е с него <{POST_SNAPBACK}> sigurno e 4e ne e flashkan,kakto sam siguren 4e e i malko polzvan. poznavam sostvenika ,toi sam ne moje i CD da si pusne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.