Jump to content
BulForum.com

DVD-ROM Panasonic

Recommended Posts

Ами на снимката се вижда дата на пройзводство Юни 2000г....обиикновенно до появата си на пазара закъсняват около 6 месеца и още месец -два докато се продаде на нашия пазар ...по груби сметки трябва да е купено на4алото на 2001 ...най много средата на 2001 ,а сега сме 2005-та година , може ли да ми кажеш как така се полу4ава ,4е е на една година и нещо ?

Аве я кажи направо даваш ли го за 10$ ?

star_net дай някакъв gsm и icq за връзка с теб щото утре може да идвам до Пловдив...

И все пак искам да го пробвам!!!

Ами на снимката се вижда дата на пройзводство Юни 2000г....обиикновенно до появата си  на пазара  закъсняват около 6 месеца и още месец -два докато се продаде на нашия пазар ...по груби сметки трябва да е купено на4алото на 2001 ...най много средата на 2001 ,а сега сме 2005-та година , може ли да ми кажеш как така се полу4ава ,4е е на една година и нещо ?

Аве я кажи направо  даваш ли го за 10$ ?

Foxy ,na teb moje i bez pari da go dam :P no 6te trqbva da mi napravi6 edna usluga bez ratce. :D ako si navit pi6i

Foxy ,na teb moje i bez pari da go dam :P no 6te trqbva da mi napravi6 edna usluga bez ratce. :D ako si navit pi6i

Стаа ве , ако мязаш на тая от снимката(на аватара ти ) , ръце не ми тряаат :) за сега нямам проблеми с дигането ....:)

Сега по темата : 10 $ си остава офертата ..мерси все пак :)

Стаа ве , ако мязаш на тая от снимката(на аватара ти )  , ръце не ми тряаат :) за сега нямам проблеми с дигането ....:)

Сега по темата : 10 $ си остава офертата ..мерси все пак :)

bravo na teb.sega imam i edna CD-RW i tova DVD-ROM

spetzialno za teb imam promotzionalna tzena

estestvenno bez pari

no tuk ve4e 6te ti trqbvat i dvete ratce za da se darji6 za paltcite

:D

dano tozi forum ne zaprili4a na Datata -demek da spqt adminite :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...