amon Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Hora pomognete. Molq nqkoi da me osvetli po vaprosa moga li nqkolko AVI golemi vseki ot kito po 700MB da zapi6a na edno DVD i da se 4ete posle ot DVD Player? Tarsih po foromite no ni6to ne otkrih. Blagodarq predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Hora pomognete. Molq nqkoi da me osvetli po vaprosa moga li nqkolko AVI golemi vseki ot kito po 700MB da zapi6a na edno DVD i da se 4ete posle ot DVD Player? Tarsih po foromite no ni6to ne otkrih. Blagodarq predvaritelno. <{POST_SNAPBACK}> може стига ДВД-то да ти чете .avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Е, то това ако не можеше, какво да може?! Трите CD-та вероятно са части на един филм, събираш ги в един голям файл, например с Virtual Dub, и после със софтуер за правене на MPEG-2 (DVD) формат, правиш и записваш DVD-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted March 16, 2005 Author Share Posted March 16, 2005 Е, то това ако не можеше, какво да може?!Трите CD-та вероятно са части на един филм, събираш ги в един голям файл, например с Virtual Dub, и после със софтуер за правене на MPEG-2 (DVD) формат, правиш и записваш DVD-то. <{POST_SNAPBACK}> Blagodarq ti 6te probvam. edit:vsa6tnost da vnesa poqsnenie. Stava vapros za Ruskia Film - Brigada. Ta toi e 15 serii. Kolko nai-mnogo faila po 700MB moga da obedinq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Въпросът не е толкова лесен, всъщност. Защото ако конвертираш AVI в DVD, имай предвид, че едно DVD /4,7Gb/ записва около 120 минути видео. Т.е не можеш да запишеш повече от 2 серии на "Бригада". Освен това, се прави по-скоро обратното , DVD в AVI /DVDRip/, така се получава доста качествено AVI. Но AVI в DVD дава голям файл, при качество не по-добро от изходното. Единствената причина да се прави DVD от AVI е да се чете от домашни DVD-та, които отварят само DVD, VCD , SVCD. Но има един подтекст при теб, че искаш всъщност да записваш няколко серии на един диск. Няма проблем, ако сложиш 6 серии "Бригада" на едно DVD и да ги отваряш и четеш като AVI. Аз имам доста такива филми, откакто цената на DVD-тата падна значително. Просто в Nero, ги запиши като DVD-ROM /ISO/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted March 16, 2005 Author Share Posted March 16, 2005 Въпросът не е толкова лесен, всъщност. Защото ако конвертираш AVI в DVD, имай предвид, че едно DVD /4,7Gb/ записва около 120 минути видео. Т.е не можеш да запишеш повече от 2 серии на "Бригада". Освен това, се прави по-скоро обратното , DVD в AVI /DVDRip/, така се получава доста качествено AVI. Но AVI в DVD дава голям файл, при качество не по-добро от изходното. Единствената причина да се прави DVD от AVI е да се чете от домашни DVD-та, които отварят само DVD, VCD , SVCD. Но има един подтекст при теб, че искаш всъщност да записваш няколко серии на един диск. Няма проблем, ако сложиш 6 серии "Бригада" на едно DVD и да ги отваряш и четеш като AVI. Аз имам доста такива филми, откакто цената на DVD-тата падна значително. Просто в Nero, ги запиши като DVD-ROM /ISO/ <{POST_SNAPBACK}> Da blagodarq ti mnogo mi be6e polezno 4e mi vnese malko poqsneniq po tazi tema. Naistina blagodarq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
balista Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 До колкото разбрах, това са части на един филм. Първо ги свързваш с Avi Joiner или друга подобна програма. После файла го конвертираш в формат за dvd с WinAvi Video Converter или с друго, и пържиш с неро или там сквото ти хареса. Но ако са различни филми, не става трите да ги направиш на формат за dvd и на едно 4,7gb dvd да ги събереш. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.