Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

Ако някой ми даде линк с песента на Fergie-Fergilicious ще съм му много благодарен :) .Не съм сигурен че пиша заглавието правилно,но е нещо такова.

Fibaman жив и здрав-отново :) :D :P

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply
Ако някой ми даде линк с песента на Fergie-Fergilicious ще съм му много благодарен :) .Не съм сигурен че пиша заглавието правилно,но е нещо такова

Fergie - Fergalicious

Френски рап от преди 3-4 години песен . Много ме радваше ,даваха я по ТМФ и беше с много зарибен клип :)

Scottie - 62 kilo ( Суасанде килооо джюсто амиго и т.н. се пее - нямам си никаква идея от френски :D )

Френски рап от преди 3-4 години песен . Много ме радваше ,даваха я по ТМФ и беше с много зарибен клип :)

Scottie - 62 kilo ( Суасанде килооо джюсто амиго и т.н. се пее - нямам си никаква идея от френски :D )

цък

Edit: Нп. :)

Мими ,нямам думи!Направо ме просълзи :cry :) От 2 години я търся и навсякъде питах във всички възможни форуми и ето ,че най-накрая някой я откри тая песен :music :punk 10Х МНОГО :)

А някой случаааайно да е засичал из нет пространството Артисти "От любов към живота" - Утре? :blink: Много готино парче, а нещо хич не го откривам... :wacko: Ако някой я види, да дава линк, много ще го обичам. :rolleyes: :P

@bl8: Златен си! :D

А някой случаааайно да е засичал из нет пространството Артисти "От любов към живота" - Утре? :blink: Много готино парче, а нещо хич не го откривам... :wacko: Ако някой я види, да дава линк, много ще го обичам. :rolleyes: :P

Дърпай :)

RQ : Royksopp - What Else is There (Trentemoller remix)

благодаря предварително. :)

Sonata Arctica - The Collection 1999-2006

11. My Land (2006 re-make)

17. Replica (2006 re-make)

Някой... мооооооооля... :cry

Задравейте!

Търся нещо малко по-специфично, но не чак толкова.

Значи, имам си песента Richard Marx - Now And Forever, но ми трябва всичко, необходимо за да се изсвири и изпее. Упях да намеря само текста. Трябва ми инстументал, таблатури за китарата и още неща (за които не се сещам сега), но са нужни за това, което ви споменах!

Благодаря, предварително!!!

Задравейте!

Търся нещо малко по-специфично, но не чак толкова.

Значи, имам си песента Richard Marx - Now And Forever, но ми трябва всичко, необходимо за да се изсвири и изпее. Упях да намеря само текста. Трябва ми инстументал, таблатури за китарата и още неща (за които не се сещам сега), но са нужни за това, което ви споменах!

Благодаря, предварително!!!

Guitar tabs for "Now and forever" ... т'ва трябва да е

google-makes-wonders :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...