Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Абе не знам дали е за тук request-ът, защото не знам на кой изпълнител е песента, а не как се казва... :) Ама викам да пробвам тук, защото песента е достатъчно известна...на повечето хора...

Търся си "Последен валс", много я въртяха на времето по радиото и телевизията...

Абе не знам дали е за тук request-ът, защото не знам на кой изпълнител е песента, а не как се казва... :) Ама викам да пробвам тук, защото песента е достатъчно известна...на повечето хора...

Търся си "Последен валс", много я въртяха на времето по радиото и телевизията...

Българска ли е ?

Българска ли е ?

Да, бълграска е. Част от текста е

"Последен валс, сбогом любима,

ще си спомням за теб дори и след много години"

И самата песен я пее мъж, с почти оперно пеене...

RQ: Исихия.:)

Благодаря предварително.:)

Gray Matter - Reconstructing a Dream (някъде го видях и като Grey Matter). Ударих навсякъде на камък за тази песен, ще съм много благодарен някой да ми я намери :)

Ishtar - Ragga Boom, обаче търся Английската версия от клипа, че попадам все на друга. :confused

едит: много благодаря на gerry^^ :)

издирвам мелодиата на BBC едно бибкане такова преди новините им го пускат,също и мелодията на PARSHEVICA оная реклама с кравата МНОГО МЕРСИ АКО МИ ГИ ИЗРОВИТЕ :)

цъцъ няма кои да помогне явно за тия хитове пробваите де :)

Давам линк към един Request, чието място е тук. Заинтригува ме, защото съм я пял тази песен, пък не се сещам за автора и изпълнителя. Припевът беше (по памет):

"Силвия, Силвия, пред мен са твоите очи,

Силвия, Силвия, гласът ти пак във мен звучи,

Силвия, Силвия, негаснещ спомен и зов,

Силвия, Силвия, една негаснеща любов.

О, моя Силвия!"

И НЕ Е на братя Аргирови, както се спомена в цитираната тема. Мисля, че я пееше Георги Станчев.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...