Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

Това е песента ОК....ама сам написал че ако може и клипа някой да даде :).....за него става главно въпрос :)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply
Търся Panjabi MC vs. Mory Kante - Punjeke Yeke или Panjabi MC vs Mory Kante "Mundian To Yeke Ke", не знам кое от двете е правилното име.

Nadzhide : има си точно орпеделена тема ако не знаеш как точно се казва песента. Тук се търсят песни, на които им знаеш името :)

Знам, ама понеже и там никой не отговаря, реших и тук да постна ;) Съжалявам

Ето ти твоята "Yeke Yeke", ако е тя:

Mory Kante - Yeke yeke

Nadzhide : търся микса между двете песни : Panjabi MC vs. Mory Kante - Punjeke Yeke или Panjabi MC vs Mory Kante - Mundian To Yeke Ke. Тук ми е последната надежда щото мулето ми дава segmentation fault :(

Nadzhide : Мерси много :)

Nadzhide : търся микса между двете песни : Panjabi MC vs. Mory Kante - Punjeke Yeke или Panjabi MC vs Mory Kante - Mundian To Yeke Ke. Тук ми е последната надежда щото мулето ми дава segmentation fault :(

Значи трябва да е това:

Punjeke Yeke

hi :) ами аз търся една песен на някав българин дето се пее - седем дена кибича у нас, ходя на работа за един час, късам комати режа колбас, пускам касетофона да бичи бас. май така се пееше :)

хайде помагайте че е мноо яка тая песен :) мерси предварително :)

Търся албумите на Виевската фолк група от поредицата "Родопски Звън".Имам тези от 2004 и 2005 трябват ми от 2006 и по старите , които са от 2003 , 2002 , 2001 и не съм сигурен дали има и от 2000.Ако някой знае от каде мога да ги намеря ще съм много благодарен

Търся песента от рекламата на Карнобатска Мастика на Преслава е...

Имам нужда от KC & The Sunshine Band - That's The Way (i Like It), а по възможност и Give it up и Shake your booty на същите :)

Мерси

marto_palen_hal : благодаря :)

Някой може ли да даде линк към песента Chacha..мъж я пее но не мога да се сетя кой..по Сити ТВ я въртят.

значи търся едни сетове:

Paul Oakenfold - Live @ Insideout - The Arches, Glasgow 30.07.2005 (1:51:27 h,m,s)

Darude - Presents Finland (1:00:16 h,m,s)

Тоя втория и аз го искам :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...