Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

The Notorious B.I.G. ft Twista and Bone Thugs n Harmony - Spit Your Game тази песен я имам от много време на клип но така и не успях да си я намеря в мп3 формат дано някой от вас да успее

The Notorious B.I.G. ft Twista and Bone Thugs n Harmony - Spit Your Game тази песен я имам от много време на клип но така и не успях да си я намеря в мп3 формат дано някой от вас да успее

tuk

може ли на Преслава- лъган щеси/лъган си и ти плсс и наВероника -не така :)

нз що ама не мога да си намера от каде да свалям чалга и бг песнички :(

може ли на Преслава- лъган щеси/лъган си и ти плсс и наВероника -не така :)

нз що ама не мога да си намера от каде да свалям чалга и бг песнички :(

Преслава ; Вероника

Тук и тук :)

ще ми дадете ли линк към песента на Райна - По всяко време

тук

не мога да си ги сжаля...нз за6то ама тая стр никога не ми я отваря :(

Това е или защото не си на евроком или гигабит или защото си на тях ,но ип-то ти е в листа с заразените pc-та...

Иначе нз кво се притесняваш за толкова лесно откриваеми неща като Вероника и Преслава.В dc++ чалгарите имат тонове тяхни песни , не ми казвай само ,че нз как да си настроиш дц++ :P

Някой може ли да намери Velvet - Mi Amor ? Много често я пускат по радио Сити! Съвсем нова е.

Едит : Благодаря много за бързата помощ :)

Това е или защото не си на евроком или гигабит или защото си на тях ,но ип-то ти е в листа с заразените pc-та...

Иначе нз кво се притесняваш за толкова лесно откриваеми неща като Вероника и Преслава.В dc++ чалгарите имат тонове тяхни песни , не ми казвай само ,че нз как да си настроиш дц++ :P

haha znam(predpolagam)a ma ne sam si go swalila..malko me e strah da ne hvana nqkoi i drug virus... vednaj mi se slu4i.. i na znae6 kak dannata ti platka stava edna kafqva kato izgori ;)

a ina4e kak moga da vlqza v toq spisak 6toto sam na gigabit?

Аз търся Wonderland Avenue-White Horse. Мерси предварително

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...