pipidylgoto Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Сега пък търся: 1. "Кой си ти" 2. Недялка Керанова 3. Ерос Рамацоти и Анастейша 4. Ъпсурд-"Втора цепка" 5. Pink-"Stupid Girl" 6. Pussycat Dolls-"Beep" 7. Chris Brown-"Run it" Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Ще се радвам някой да ми каже къде да търся Star Tattooed feat. Ava-Make Me High и Axwell feat. Steve Edward - Watch the sunrise Случайно открихAxwell - watch the sunrise (ако и някой друг се интересува) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Случайно открихAxwell - watch the sunrise (ако и някой друг се интересува) Има Троянски кон ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Има Троянски кон ! ! ! Всички песни от тоя сайт, или само конкретната песен?!? Аз вече я свалих, значи да я трия и да пусна антиврусната А по какво се разбира че има троянски кон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Всички песни от тоя сайт, или само конкретната песен?!? Аз вече я свалих, значи да я трия и да пусна антиврусната А по какво се разбира че има троянски кон? Нз дали само песента или сайта или нещо друго , но щом цъкнах в/у линка и антивирусната веднага се обади . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Моята антивирусна (Нортън) пък не се обади. Вярно че изкачат много реклами, но на пръв поглед изглеждат безобидни. Аз доста песни съм свалила от този сайт и досега никога не ми се е случвало да изгърмя (не че не е късно..). Но ще го имам предвид; мерси че се обади. Явно трябва да си сложа друга антивир. прогр. (и без това май само аз останах да я ползвам ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Сега пък търся: 1. "Кой си ти" 2. Недялка Керанова 3. Ерос Рамацоти и Анастейша 4. Ъпсурд-"Втора цепка" 5. Pink-"Stupid Girl" 6. Pussycat Dolls-"Beep" 7. Chris Brown-"Run it" Благодаря! Supid girl run it beep Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Supid girlrun it beep Mного ти благодаря за песничките! Остават другите: 1. "Кой си ти" 2. Недялка Керанова 3. Ерос Рамацоти и Анастейша 4. Ъпсурд-"Втора цепка" Благодаря Ви предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Mного ти благодаря за песничките! Остават другите: 1. "Кой си ти" 2. Недялка Керанова 3. Ерос Рамацоти и Анастейша 4. Ъпсурд-"Втора цепка" Благодаря Ви предварително! Anastasia feat Ramazzotti - I belong to you Nasty - Кой си ти Таня Боева - Кой си ти P.I.F. - Кой си ти Inferno - Кой си ти Ето ти песните, които намерих със заглавие "Кой си ти". Друг път ако знаеш кой е изпълнителя го пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Ако може песничката от Морска сол много ми хареса но не мога да я намеря беше на Графа нещо от сорта на Слънцето свети в очите ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 cool cut-please let me know мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Anastasia feat Ramazzotti - I belong to youNasty - Кой си ти Таня Боева - Кой си ти P.I.F. - Кой си ти Inferno - Кой си ти Ето ти песните, които намерих със заглавие "Кой си ти". Друг път ако знаеш кой е изпълнителя го пиши. Eeee супер си!Много ти благодаря,че си се постарал толкова!Btw аз много се чудех дали да не си ги пусна тия в "търся една песен...",ама реших да е тука! Иначе ставаше въпрос за ПИФ! Още веднъж много ти благодаря! Останаха само : Недялка Керанова Ъпсурт-Втора цедка(аз чух,че официално ще я пускат на 10-ти,ама няма как да я няма качена някъде) Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Star Tattooed feat. Ava - Make Me HighДесен бутон "Save Target As.." vinyl благодаря ти много YORIKKK -> ако дадеш мейл, мога да ти я пратя, понеже отдавна съм я сваляла и вече не помня откъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 cool cut-please let me know мерси предварително Tyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Някой знае ли от къде да си изтегля саундтрака на Most Wanted Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Някой знае ли от къде да си изтегля саундтрака на Most Wanted http://mp3.com.hk:8083/*Soundtracks/Need.F....Wanted.(2005)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 http://mp3.com.hk:8083/*Soundtracks/Need.F....Wanted.(2005)/ Много благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
night_angel Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Търся Fatty Koo - Bounce, мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Търся Fatty Koo - Bounce, мерси предварително Tyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
night_angel Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Tyk Мерси супер многоо Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Много ми трябва някакви песни на "Йоан Кукузел" - църковен състав. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Аз търся Radio Edit на тези 2 песнички: Joey Negro - Make A Move On Me, Аsle Bjorn pr. Leya ft. Anne_k - Lucky you Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeglos Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Full Blown Rose - In the air tonight? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Full Blown Rose - In the air tonight? тук Аз търся Radio Edit на тези 2 песнички:Joey Negro - Make A Move On Me, Аsle Bjorn pr. Leya ft. Anne_k - Lucky you Мерси предварително Joey Negro Asle Bjorn Не намерих radio edit, но ето ти песните, ако ти вършат работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Ми аз тези ги имам...там е проблема че ми трябват кратички версии!Мерси все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.