Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Много ти благодаря,че си се поразровил!Вярвам,че и ти не съжаляваш,че си загубил малко време,защото мисля че си намерил нещо,което е устояло на него(на времето)! :P Още веднъж 10x :rolleyes:

Айде накой да ми даде линк за Doors Down - Here without you

Издирвам на DJ Wonder @ At Plazma - High Contrast и 4-те части или 1 цяла ;) до колко знам 4-те части са с големина от 66МБ (някаде) и 30 мин продължителност ;) Абе ако някой има или намери 4-те части да ги даде ПЛС :)

Издирвам на DJ Wonder @ At Plazma - High Contrast и 4-те части или 1 цяла ;) до колко знам 4-те части са с големина от 66МБ (някаде) и 30 мин продължителност ;) Абе ако някой има или намери 4-те части да ги даде ПЛС :)

Tyk :)

Някой може да каже,че съм супер претенциозен,ама търся класическа музика,за предпочитане да е нещо с пиано и да е с мнго високо качество!Имам три парчета на Шопен,които са 320 kbps и направо се разцепвам!Много е хубаво и препоръчвам на всички Ви да си намерите нещо такова и за Ваше ползване! 10x предварително! :rolleyes:

Значи търся песента на Natalie Imgruglia - Smoke щото каде ли не е търсих и само някав ганджа ремикс ми излиза.А също и албума на Crazy Town -Toxic.

Някой може да каже,че съм супер претенциозен,ама търся класическа музика,за предпочитане да е нещо с пиано и да е с мнго високо качество!Имам три парчета на Шопен,които са 320 kbps и направо се разцепвам!Много е хубаво и препоръчвам на всички Ви да си намерите нещо такова и за Ваше ползване! 10x предварително! :rolleyes:

Какво ще кажеш за Richard Clayderman ... тук и тук .

Значи търся песента на Natalie Imgruglia - Smoke щото каде ли не е търсих и само някав ганджа ремикс ми излиза.

И това ли е ремикс ...

Какво ще кажеш за Richard Clayderman ... тук и тук .

Емм свири хубави неща,обаче са му по 128 кbps :P Поне да бяха VBR Иначе балгодаря,защото си попълних колекцията с наистина качествени произведения! ;) 10x

Търся си 12 Stones-The way I feel - имам я,обаче на 4-5 места прекъсва и се появява странен като разсичащ въздуха звук.

И някой ако знае защо в името пише "12 Stones - The Way I Feel (Creed Nickelback Incubus Papa Roach Staind POD Linkin Park Fuel Christian Rock}"????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...