Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Търся една много специална песен La chanson №7 - La Isla bonita, оригинала е на Мадона. Имам го и на клип ако някой може да го направи на мп3, ще съм много щастлив :D

Търся една много специална песен La chanson №7 - La Isla bonita, оригинала е на Мадона. Имам го и на клип ако някой може да го направи на мп3, ще съм много щастлив :D

Готова е цъкни само 1 пм да се разберем как да си е получиш. :)

Нещо на Камелия Тодорова ? Имам само 1-2 песни, а ми трябват. в мп3.ком.хк няма нищо. Ако имате - дайте някакви линкчета, моля ;)

Нещо на Камелия Тодорова ? Имам само 1-2 песни, а ми трябват. в мп3.ком.хк няма нищо. Ако имате - дайте някакви линкчета, моля ;)

Търся LUCKY FUNK - Electronik Ragga само че тая версия дето я въртят по Катра FM - KFM Edit.

Търся LUCKY FUNK - Electronik Ragga само че тая версия дето я въртят по Катра FM - KFM Edit.

Намерих нещо!Само да го до сваля и ще я уплоадна да видиш дали е тва дето търсиш!

Цък

Аз пък търся Петя и Вълкът на Прокофиев!Ако някой ми даде линк ще съм му наистина много благодарен!Пък ако ми каже и в кой филм го използваха... :rolleyes: Благодаря предварително!

korn - when will this end (album: Take A Look In The Mirror -2003)?

За съжаление го намирам само "в комплект" с лайф изпълнението на One, който е доста обемен.

edit: Именно, търся го в някакъв по-нормален размер 5-6 МВ и без "бонуса". ;)

korn - when will this end (album: Take A Look In The Mirror -2003)?

За съжаление го намирам само "в комплект" с лайф изпълнението на One, който е доста обемен.

Ами то самият трак е бонус в албума и е само лайф незнам какво си намерил аз имам тази версия и е около 20мб, ако ти върши работа и го нямаш цъкни ПМ.

търся hit em up на 2pac или по скоро търся текста на песента който знае сайтове с текстове на песни да дава линкове

Търся музиката от саундтрака към филма Мила от марс, ако някой знае откъде мога да го намеря, ще му бъда благодарен.

Благодаря предварително !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...