Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply
Момци абе искам да набарам 1 песнички,ама нз нито как се казват,нито групата.Гледал съм клипа и в него 1 мноо яка мадаме пееше некви песни със средновеовни мотиви или нещо такова.Абе известна е и ако некой има поне малка представа за кво говорда да помогне с линк:)

Тука като ти трябва линк кьм песен и знаеш как се казва сьответно!!!

Тука като не знаеш как се казва песента,но ти харесва и даваш мотив за да може ние да се сетим и да ти помогмен,може и с линк!!!

:music търся албуми на KINOBE - Soundphiles или Wide Open, или и двата едновременно :love

сваляй от тук и тук...нищо, че пише, че няма сийд...доунлоуд-а си върви... :)

Някой ако ми намери тай песен ще съм му суперррррр ама суперрррр благодарен щото немога да я намеря никъде

Kim Richey -a place called home или в тоя албум също може да се намери

Angel:Live Fast Die never това е soundtrack към сериала "Angel"

Дайте ми ,ако обичате моля,линкчета със яки клубни парчета!От сорта на Самър Муун ... от сорта на парчетата , които пускар в Макалали!Мерси предварително!

Хора препоръчайте някъф хардкор (или crossover), че само на Suffer H не са живее :punk И някви песни на Death Squad, ако ви са намират :devil

Някой случайно да има това: ПЛЕЙЛИСТ ?

Имам някои парчета на компа.Пусни си DC++, а ника ми е в подписа.

Дайте ми ,ако обичате моля,линкчета със яки клубни парчета!От сорта на Самър Муун ... от сорта на парчетата , които пускар в Макалали!Мерси предварително!

В подписа ми е ника майна :) Имам разни компилации, които може да ти харесат.

Хора някой да знае откъде мога да си дръпна новия албум на Placebo - "Meds"?

Meрси Марто!!! :D

Да не си са научил и ти дас слушаш хубава музика ве?

Хмм...дали някой може да ми намери metal вариант на Турския Марш на Моцарт? Пък ако намерите и само ритъма (без главната мелодия) ще съм много..МНОГО благодарен :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...