Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

Ммм.. ако рекламата е онази с вуду куклата, песната се казва Put a spell on you, обаче не зная чие изпълнение е.. знам, че Соник има такава песен, само че е по-модерен вариант, естествено.. ;)

А аз си издирваммм Band Ohne Name - Sex Control.. anyone? :blink:

А, да, и ако някой се докопа до саундтрака на "Нощна стража" да свирне на ЛС. ;)

Същата е рекламата :D Мерси много. Песента е на Joe Cocker, Animals, Bonnie Tyler... и кой ли още не, ама на Creedence Clearwater Revival е в най-добро изпълнение. Soundtracka на Nochnoi dozor го има в DC++

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply
Същата е рекламата :D Мерси много. Песента е на Joe Cocker, Animals, Bonnie Tyler... и кой ли още не, ама на Creedence Clearwater Revival е в най-добро изпълнение. Soundtracka на Nochnoi dozor го има в DC++

Ама за нищо. :laughing: И аз мерси за саундтрака. :)

Остава Band Ohne Name - Sex control.. :rolleyes: :tongue

:woot Гутен Абенд!

Търся си две партизански песни - "Bella Ciao" и "Bandera Rossa". Доколкото знам, се пеят в един югославски филм - "Мостът на кота 612". Колкото по-автентични са изпълненията, толкова по-тлъсто мезе ще има в почерпката :D

Това и това стават ли? Или тях вече си ги прегледала? B)

Значи търся оригиналната песен на този ремикс

Lily_Was_Here_-_How_Shes_Gone_(Original_Mix) :)

Поствам в тази тема а не в другата понеже съм почти сигрурен, че песента се казва Lily_Was_Here_-_How_Shes_Gone :music

Търся тази песен:

Ozzy Osbourne feat. Lita Ford - Close My Eyes Forever

но по-точно искането ми е за версия на песента ако е има само в изпълнение на Ozzy.Някой има ли сведения за такава?

Здравейте,търся един албум и се надявам някой да ми помогне! Албумът е на Tracy Chapman, 2005 г. и се казва "Where you live". В mp3.co.hk го няма! Ако някой знае от къде да си го сваля,моля да каже! Благодаря предварително!

Търся тази песен:

Ozzy Osbourne feat. Lita Ford - Close My Eyes Forever

но по-точно искането ми е за версия на песента ако е има само в изпълнение на Ozzy.Някой има ли сведения за такава?

Тук я има , но и 2-мата пеят ...

Здравейте,търся един албум и се надявам някой да ми помогне! Албумът е на Tracy Chapman, 2005 г. и се казва "Where you live". В mp3.co.hk го няма! Ако някой знае от къде да си го сваля,моля да каже! Благодаря предварително!

Тук :punk

Значи търся оригиналната песен на този ремикс

Lily_Was_Here_-_How_Shes_Gone_(Original_Mix) :)

Поствам в тази тема а не в другата понеже съм почти сигрурен, че песента се казва Lily_Was_Here_-_How_Shes_Gone :music

Dave Stewart & Defler - Lili Was Here ....мисля че това търсиш ....в ДЦ++ го има ...

Значе наскоро я чух в Ликиора. Първоначално има само тупкане, а после един глас започва да говори; Sveta aley... come away coma away dance whit me. Let us to forget let us dance to remember.

10x

a namerih q

Някой да даде линк за песента на Преслава - Дяволско желание ,но ремикса който в момента въртят :D

Кой по-точно?

Preslava & Benassi Bros - Dqvolsko Jelanie Every Single Day [KaCaRoV-DJ Remix]

Preslava - Dqvolsko Jelanie [Remix by DJ Tzanny]

има и други..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...