Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply
тва е оригинала а аз търся тая новата където е с някакъв псевдорапър

Кажи майл да ти я пратя или ICQ ... :)

Търся песента "Just a dream" на "On T.V.", по възможност версията с дължина около 6 минути (тази дето е 3:55 си я имам :music ) Песничката е от популярния в средата на 90-те стил EURODANCE. Много благодаря в аванс. :D

Точно за това mp3 съм писал ... поне при мен линка не работи (изписва -> директорията или файла не съществува)

Ако може линкчета кам новите албуми на Мария,Преслава,Гергана,Ивана,Мария,Емилия,Азис и Десислава...Че ми трябват,а аз не слушам чалга и нз как се казват албумите нито песните в тях..И не знам кво да тарся...10х предварително!!!

може ли някой да ми препоръча пасни на латински

мн съм се зарибил напоследък но не си намирам

може ли някой да ми препоръча пасни на латински

мн съм се зарибил напоследък но не си намирам

Латино ли имаш впредвид?

Ако може линкчета кам новите албуми на Мария,Преслава,Гергана,Ивана,Мария,Емилия,Азис и Десислава...Че ми трябват,а аз не слушам чалга и нз как се казват албумите нито песните в тях..И не знам кво да тарся...10х предварително!!!

Аиде ве народе...Трябват ми а незнам как се казват..Аиде ПЛС поне за имената и каде да ги намеря :)

Моля Ви, дайте ми сайтове за сваляне на класическа музика! Ако знаете и за друга(Българска, народна...) музика пратете ми! :)

Благодаря предварително.

Моля ви от все сърце много ми трябва и от много време търся soundtracka-а на филма Rush Hour , ако някой знае от къде мога да го сваля нека сподели pls. Благодаря предварително.

Някой случайно да знае къде мога да нямеря Brother Bear / O.S.T.

Повечето песнички са на Фил Колинс.Много са готини и за т'ва ги търся.

Мерси предварително :D

RQ:Bleeding Through-The Truth-Promo 2006

Ето и линк ако на някои му се занимава : ed2k://|file|Bleeding_Through-The_Truth-Promo-CD-2006-QTXMp3.rar|67362245|60163A02A6A395CA16628ED2EA11596E|/

Благодаря предварително

Edit : намерих го :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...