RAP`BOY Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 po planeta tv pusnak edna pesen ! ! ! ilian - 4rd ! ! ! mnogo mi trqbva ako moje link ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
night_angel Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 tyrsq novata pesen na Ustata - novi talanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 ЦццЦц кои ми истри поста..Бях дал линк Саманта... тва е оригинала а аз търся тая новата където е с някакъв псевдорапър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 тва е оригинала а аз търся тая новата където е с някакъв псевдорапър Кажи майл да ти я пратя или ICQ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 gandalf359098271082@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
manaPh Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Търся песента "Just a dream" на "On T.V.", по възможност версията с дължина около 6 минути (тази дето е 3:55 си я имам ) Песничката е от популярния в средата на 90-те стил EURODANCE. Много благодаря в аванс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Ако някой може да даде линк за някой от песните на "рапъра" Джуката Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Търся "It Came Upon A Midnight Clear" на Sixpence None The Richer ... Hа датата имаше едно mp3 ,но линка не бачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Заповядай Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Точно за това mp3 съм писал ... поне при мен линка не работи (изписва -> директорията или файла не съществува) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Търся шотландска музика но само музика без пеене и по точно шотландски гайди..Да е бавна и нежна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Ако може линкчета кам новите албуми на Мария,Преслава,Гергана,Ивана,Мария,Емилия,Азис и Десислава...Че ми трябват,а аз не слушам чалга и нз как се казват албумите нито песните в тях..И не знам кво да тарся...10х предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 може ли някой да ми препоръча пасни на латински мн съм се зарибил напоследък но не си намирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 може ли някой да ми препоръча пасни на латински мн съм се зарибил напоследък но не си намирам Латино ли имаш впредвид? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Ако може линкчета кам новите албуми на Мария,Преслава,Гергана,Ивана,Мария,Емилия,Азис и Десислава...Че ми трябват,а аз не слушам чалга и нз как се казват албумите нито песните в тях..И не знам кво да тарся...10х предварително!!! Аиде ве народе...Трябват ми а незнам как се казват..Аиде ПЛС поне за имената и каде да ги намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curly.T Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Моля Ви, дайте ми сайтове за сваляне на класическа музика! Ако знаете и за друга(Българска, народна...) музика пратете ми! Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Моля ви от все сърце много ми трябва и от много време търся soundtracka-а на филма Rush Hour , ако някой знае от къде мога да го сваля нека сподели pls. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 има ли sobieski в локала че нещо не мога да го намеря? намерих ги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 има ли sobieski в локала че нещо не мога да го намеря?намерих ги Даи линкче че ми трябват и на мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Някой случайно да знае къде мога да нямеря Brother Bear / O.S.T. Повечето песнички са на Фил Колинс.Много са готини и за т'ва ги търся. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 RQ:Bleeding Through-The Truth-Promo 2006 Ето и линк ако на някои му се занимава : ed2k://|file|Bleeding_Through-The_Truth-Promo-CD-2006-QTXMp3.rar|67362245|60163A02A6A395CA16628ED2EA11596E|/ Благодаря предварително Edit : намерих го Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Даи линкче че ми трябват и на мене Tyk Тук също Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Някой ако може да намери линк за саундтрака на RRrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 ако може да ми кажете около 10 стари парчета балади и всякакви други които са били хитове преди Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Латино ли имаш впредвид? не ... просто песни където текста е на латински Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.