Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply
Ако някой може да ми намери инструментала на Mark Antony&Tina Arena - I want to spend my lifetime loving you ;)

10x

тук...

Трябват ми африкански ритми... Със звъците отзад.. Тъй като нямам никаква информация за тази музика , а си и нямам и идея как се казва стила , не знам кои групи да търся... Ще бъда много благодарен ако ме понасочите и помогните.. :)

Трябват ми африкански ритми... Със звъците отзад.. Тъй като нямам никаква информация за тази музика , а си и нямам и идея как се казва стила , не знам кои групи да търся... Ще бъда много благодарен ако ме понасочите и помогните.. :)

слушах 1 диск-voices of africa тва ти тряа само незнам има ли го в нета...

Anything You Can Do (I Can Do Better) на Bernadette Peters...В една реклама на прах за пране я има...текстът е:

"Anything you could do, I could do better

I can do anything better than you!

No you can't!

Yes I can!

...

Anything you can be, I can be greater

Sooner or later I'm greater than you!

No you're not!

Yes I am!

..."

:P

Trance Energy 2003 - Full Movie...

Size:700MB

Значи тряят ми песните от тоя микс..За ся знам само 2 и те са на Тиесто и на Яхел...Ако някои чуе позната мелодия да каже от каде е :) ако може и линк кам песента направо ще сам му благодарен ;) Сваляите с 1 вразка да не изядете бан...;) 10х предварително :)!

Може ли някой да ми каже отде да сваля някоя друга песен на тия сладури? "THEATRES DES VAMPIRES"

виж това и това и се моли да има сийд... :inqn

Edit:намерих ти ги...пусни си ICQ-то де... :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...