Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

Трябват ми някакви албуми или песни с Chill out музика, но да бъде със звуци от природата(вълни,бури,дъждове и тн).Наскоро бях намерил в Дс++ 2-3 компилации по 100мб ама нещо изчезна юзера и не мога ги намеря.Ако някой може да ми предложи някакви такива компилации мерси много.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply
Трябват ми някакви албуми или песни с Chill out музика, но да бъде със звуци от природата(вълни,бури,дъждове и тн).Наскоро бях намерил в Дс++ 2-3 компилации по 100мб ама нещо изчезна юзера и не мога ги намеря.Ако някой може да ми предложи някакви такива компилации мерси много.

e тая папка е само за теб...

Еdit:и тази...

Искам ако можете да ми намерите песента на YES - Owner of a lonely heart (също някъде пише ft. Max Graham )- ама искам, ако може, оригиналната версия :unsure: Доста сайтове прегледах за нея ама не намерих.

P.S. имам bitcomet ама даже не съм го ползвал и не знам как става, така че моля да е по традиционния метод!

Искам ако можете да ми намерите песента на YES - Owner of a lonely heart (също някъде пише ft. Max Graham )- ама искам, ако може, оригиналната версия :unsure: Доста сайтове прегледах за нея ама не намерих.

P.S. имам bitcomet ама даже не съм го ползвал и не знам как става, така че моля да е по традиционния метод!

Max Graham & Yes - Owner of a lonely

Някой да има случайно саундтрака на Джаки Браун. От доста време го търся. Или някакъв линк,ако знаете . Има го в датата , но от там свалям с 1,5К .Така че ,ако някой го има ,ако може да го шерне в ДЦ++.

ima edna pesen deto se kazva LOCO ! ako moje link po city tv q vartqt ...., ,,,,,,

Линк не мога да ти дам,потърси в data.bg.Иначе псента е мисля:

Pachanga_feat_J.Del_Alma_Rico_Caliente-Loco_Pachanga_Remix_

Днеска търсих песента на Ивана -Време за мъже,но не я намерих.Може ли някой да ми даде линкче откъде да я сваля.10х предварително.

ЕДИТ:Много е важно,ако може някой да каже откъде да я сваля.Моля

ЕДИТ 2:Много,ама много е важно.Никъде не мога да я намеря.Хелп!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...