Pharel Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Търся албума Best на "Сребърни Криле" ако може някой да даде линк или да каже от къде да го сваля Благодаря предварително Боже ванкаа...тая музика ще развали ве..недей така! PS.Търся 1 песен-Shake yaa body. В клипа имаше мнооооого яки пичи!!!Линк ПЛСС Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Боже ванкаа...тая музика ще развали ве..недей така!PS.Търся 1 песен-Shake yaa body. В клипа имаше мнооооого яки пичи!!!Линк ПЛСС Пъ ку мислиш че е за мен ....а някой няма ли да каже айде че трябва едно дискче да направя пък никъде не мога да намеря този албум Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 PS.Търся 1 песен-Shake yaa body. В клипа имаше мнооооого яки пичи!!!Линк ПЛСС Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Търся албума Best на "Сребърни Криле" ако може някой да даде линк или да каже от къде да го сваля Благодаря предварително За сръбско ли става въпрос. Защото гледам че са качени тук Srebrna Krila - Златни хитове (2005). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilith Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Някой може ли да даде линк за албума на Swallow The Sun: Ghosts Of Loss ?? и Starsailor - In The Crossfire Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Шангри Ла-както никога преди Помагайте моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Хора помогнете бе този Jesse Cook немога да го открия никъде какви ли не програми за p2p инсталирах, прерових и сума си тракери, но откривам само отделни песнички . А човека си има 3-4 ПЪЛНИ албума. Ако някои има нещо негово или знае къде да го търся да каже. Търся : автор-Jesse Cook ; албуми-Vertigo-1998, Freefall-2000, Nomad-2003, Montreal:Live-2004 абе общо взето цялата дискография на тоя китарист Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Хора помогнете бе този Jesse Cook немога да го открия никъде какви ли не програми за p2p инсталирах, прерових и сума си тракери, но откривам само отделни песнички . А човека си има 3-4 ПЪЛНИ албума. Ако някои има нещо негово или знае къде да го търся да каже. Търся : автор-Jesse Cook ; албуми-Vertigo-1998, Freefall-2000, Nomad-2003, Montreal:Live-2004 абе общо взето цялата дискография на тоя китарист Има в емуле. Всичките албуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Хора помогнете бе този Jesse Cook немога да го открия никъде какви ли не програми за p2p инсталирах, прерових и сума си тракери, но откривам само отделни песнички . А човека си има 3-4 ПЪЛНИ албума. Ако някои има нещо негово или знае къде да го търся да каже. Търся : автор-Jesse Cook ; албуми-Vertigo-1998, Freefall-2000, Nomad-2003, Montreal:Live-2004 абе общо взето цялата дискография на тоя китарист ако не ти се занимава с емуле виж тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joey_Wheeler Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Ако някой успее да ми намери песента The Game на Drowning pool , ще съм му страшно благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Ако някой успее да ми намери песента The Game на Drowning pool , ще съм му страшно благодарен! Прасни тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Where the Wild Roses Grow нещо не мога да я открия в http://mp3.com.hk/ ако я има някаде дайте линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Хора трябва ми Тони Стораро - За една жена.mid моля ви са ако някой я има или знай каде я има линкче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Хора трябва ми Тони Стораро - За една жена.mid моля ви са ако някой я има или знай каде я има линкче Прасни тука ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Новия албум на Мария някой да го има или да каже, къде го има? Zero Cool, мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zero Cool Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Новия албум на Мария някой да го има или да каже, къде го има? Ako stava vypros za albuma "Osydena dusha" mojesh da go namerish TUK i TUK, kakto i v DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 АЙДЕ ПЛС ДАЙТЕ ЛИНК КЪМ ПЕСЕНТА:rock yaa body! В КЛИПА ИМА МНОО ЯКИ ПИЧКИ И Е НОВА!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 А някой ша ме светне ли каде да диря некви шумове на FipSyde и на Mattafix,тоя пич ме маже просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Noviq Album na Preslava i na Gloriq ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 А някой ша ме светне ли каде да диря некви шумове на FipSyde и на Mattafix,тоя пич ме маже просто Имам Flypside(ако говорим за същото нещо ) в DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Търся някви live-ове на Static-X, Fear Factory, Soulfly и такива подобни групи.Става въпрос за концерти, а не за отделни парчета.Не че бих отказал де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Static-X ; Fear Factory ; Soulfly => Тези погледна ли ги ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zero Cool Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Noviq Album na Preslava i na Gloriq ? Preslava-"Dqvolsko jelanie" Gloria-"Vliubena v jivota" търся саундтракът на фифа 2006 Ako imash DC++ vlez v mbox ili evrocom i tarsi: Soundtracks_of_NBA06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Трябва ми сайт откадето може да се свалят soundtra-ци .... става въпрос да има богата колекция филмова музика за дърпане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Трябва ми сайт откадето може да се свалят soundtra-ци .... става въпрос да има богата колекция филмова музика за дърпане ами...тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.