Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

Търся песента на Dj Aligator - Protect your ears. емпетри - в датата я има видео - ок яко е гледам си го ама ми трябва емпетри - плс помагайте... :blink: :blink:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply
Yorikkk за пореден път чакам помощ от теб :wacko: ако можеш да ми пратиш линк към интрото на "Ясновидката Тру" и "Cold CASE" ( " Забравени досиета " ). Пък и който друг може ,да помага :bgrin:

Помощта иде...:)

Ясновидката Тру

Cold Cases-Theme

Търся песента на Dj Aligator - Protect your ears. емпетри - в датата я има видео - ок яко е гледам си го ама ми трябва емпетри - плс помагайте... :blink: :blink:

DJ Aligator-Protect Your Ears

Здравейте, търся The Flight of the Bumblebee (Полета на бръмбара) на Николай Римски-Корсаков.

Благодаря :)

ето го батко... :bgrin:

Здравейте, търся The Flight of the Bumblebee (Полета на бръмбара) на Николай Римски-Корсаков.

Благодаря :)

В какво изпълнение го искаш? Имам го с Евгени Кисин, пиано.

ето го батко... :bgrin:

В какво изпълнение го искаш? Имам го с Евгени Кисин, пиано.

хехе, супер сте, благодаря! Имам едно соло на John Petrucci, което e с темата от това произведение, та ми беше интересно да си го припомня в оригинал. Отдавна не го бях слушал. :)

Търся една песен май на Ъпсурт...текста е "Каф си ти за кфо се бориш" или нешо подобно....

Търся Gangstar Paradise na Coolio

10х батка, сега остава: Търся една песен май на Ъпсурт...текста е "Каф си ти за кфо се бориш" или нешо подобно....

Някой може ли да ми даде линк на песните от NBA 2006 тези които са от ПС версията

10х предварително

Tursq 1 pesen

"you don't have to be witch to rull my world

you don't have to be cool to be my girl !

Just be my baby !"

Tva BI trqbvalo da e pripeva na pesenta no ne sum siguren za6toto imam samo begli spomeni ot kakto e 4uh dneska po obqd :)

Mislq 4e e na James Brown

P.S. Bih bil mnogo dovolen ako nqkoi mi pomogne da si svalq i 10x predvaritelno :) !!!!!!

Търся всички албуми на групата Caught in the Act

1995 - Caught in the Act of Love

1996 - Forever Friends

1997 - Vibe

1998 - Act I: Relapse of Reason

1999 - Solo 4 C.I.T.A.

10х

Търся новата песен на DJ Дамян feat Динамит , казва се КАЧАК, мноо яка, някой ако има некфо линкче да не го крие :)

Прасни тук => DJ Дамян feat Динамит

На някаква група Five някакво албумче Invisible :confused ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...