Colin Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Всичко на 2 brothers on the 4th floor <{POST_SNAPBACK}> Цък Молба за Тhe zutons- pressure point.дайте ми линк или ако може да се ъпоудне в DC++.10x <{POST_SNAPBACK}> Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 значи ако може линк за Africanism all stars-summer moon.mp3 ,също и Musikk-summer lovin'.mp3 ,но линковете да не са към датата или датаком,нито към японските неща,понеже не мога да ги отварям и да свалям от тях.мерси много предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 значи ако може линк за Africanism all stars-summer moon.mp3 ,също и Musikk-summer lovin'.mp3 ,но линковете да не са към датата или датаком,нито към японските неща,понеже не мога да ги отварям и да свалям от тях.мерси много предварително <{POST_SNAPBACK}> Africanism All Stars - Summer moon (Original) Africanism All Stars - Summer Moon (Guetta, Garraud Deluxe Mix) - Ремикса, който въртят по катрата (много по-готин е ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Africanism All Stars - Summer moon (Original)Africanism All Stars - Summer Moon (Guetta, Garraud Deluxe Mix) - Ремикса, който въртят по катрата (много по-готин е ) <{POST_SNAPBACK}> и тези линкове не ми вършат работа за съжеление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Хмм. Побъркали са ме от 2 дена да намеря песни на един турски певец баси.Ако щете ми вервайте (както казва царя ) : дори и името му не ми казаха със сигурност.Тва нито ми е стила нито силата и незнам де да търся такава музика (в познатите ми free сървъри нищо не открих и дотам).Вече почвам да изпушвам от ежедневния тормоз за тоя тип.То и с данните дето ми дадоха ,какво ли мога да направя,но ето какво знам в общи линий : името му е Максун (или Матсун - по-малко вероятно) Кармазагюл .Как се пише на турски - и идея си нямам .Google-то не ми изкара нищо за тоя тип,както и amazon.com (поне инфо да му знам правописа егати).Дайте едно рамо моля щото вече почва да ми писва.Ако някой го е чувал изобщо тоя и знае как се пише,аз ще се помъча да открия нещо негово та да миряса тва малко чудовище Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Mahsun Kirmizigul - Aglama Sen Оригинал на Сашо Роман - Седем Дена Седем Нощи Дано съм бил полезен П.С: Доста е сложно името Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowX Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Mnogo se izvinqvam no ako nqkoi moje da mi nameri soundtrack-a na "Half Baked" shte sym mu mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Sikk - My Washing Machine (Bini And Martini Fuxxing Remix) Моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 tursq edna pesen na method man -know your role napravena e s ke4ista skalata Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Mahsun Kirmizigul - Aglama Sen Оригинал на Сашо Роман - Седем Дена Седем Нощи Дано съм бил полезен П.С: Доста е сложно името <{POST_SNAPBACK}> Offtopic Едно същество от женски пол (ако не ми беше сестра щех да ти кажа че е бая красиво) каза че та обича Link to comment Share on other sites More sharing options...
X - Use® Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Търся : Малина-Нека да не знам Магапаса-Грешница И песни на In Grid и Juanes и също новата песен на Мария. 10х Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Търся :Малина-Нека да не знам Магапаса-Грешница И песни на In Grid и Juanes и също новата песен на Мария. 10х Thx <{POST_SNAPBACK}> 08.Malina.-.Neka.da.ne.znam.mp3 А за Магапаса аз за такава негова песен не съм чувал. Да не би да е на Toni.Storaro-Greshnica.mp3 И новата на мария е Triabva da te namrazq. A eто и за In Grid За други техни не ме питай, защото не ги и познавам. Просто албума им го имаше в сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Търся саундтраците към XXX 2... Ще съм много благодарен на линкче Мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Търся саундтраците към XXX 2... Ще съм много благодарен на линкче <{POST_SNAPBACK}> Заповядай Link to comment Share on other sites More sharing options...
X - Use® Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Може ли линк към новата песен на Ивана - Време за мъже. Ако може и линк към клипа и ако евентулано и него го има. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Може ли линк към новата песен на Ивана - Време за мъже.Ако може и линк към клипа и ако евентулано и него го има. Поздрави <{POST_SNAPBACK}> Толкова ли те домързя, че не поиска да видиш линка от къде ги теглиш горните песни? 03.Ivana.-.Vreme.za.maje.mp3 А за клип незнам дали изобщо го има някъде. Но можеш да видиш в ДС++. Там ако го няма, значи го няма никъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X - Use® Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Мерси много П.П. Как търсиш Mp3ките ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Еми по-скоро по памет. Като няма търсачка още. Ако песните са сравнително нови (до 3-4 месеца) ги търся във ФТП-то, ако ли не, ги търся в мп3 сайта. Просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 HIM-Wings Of A Butterfly... nqkoi ako q dade e zlato... Edit:ops namerih q...eto tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 "Газолина" от къде да я изкопая ? ? ? EDIT Благодаря breakneck ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Например от тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeglos Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Издирват се песените от трейлъра на Островът.. *цък* James Blunt - You're Beautiful ?????? Някой? Моля? intense, ако не си издирил/а песента ме намери в кю да ти я пратя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 tursq edna pesen sokerde.mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Търся който и да е от тези албуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Търся който и да е от тези албуми. <{POST_SNAPBACK}> eto ti Bebel Gilberto - Tanto Tempo Remixes (2001)...obache e na torrent... eto tuk shte editna ako namerq drugite... Edit:eto link za Tanto Tempo... trqbva da se izchaka 5-15 min. dokato trugne download-a, no budi turpeliva... shte trugne... Edit2: eto oshte dva linka, koito izpadnaha dokato turseh drugite... tuk i tuk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.