redmadman Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Не знам дали някой все още чете тази тема но все пак да си кажа проблема търся саудтрака на филма "Stick It " благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Не знам дали някой все още чете тази тема но все пак да си кажа проблема търся саудтрака на филма "Stick It " благодаря предварително Да ти каже следи се темата. Аз лично я следя, но немога да смогна, все пак не мога да огрея на всякъде, а и то отбор музика само аз съм във форума. 3-ма човека сме в тийма и едвам успяваме да качваме всичко ново. Затова ето линк от замунда: http://zamunda.net/details.php?id=55717 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Радвам се че все пак някой поглежда тук от време на време и благодаря че си си направил труда да ми помогнеш но този линк го видях (все пак преди да дам рекуест търся) но там няма никакви сиидъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoras Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Радвам се че все пак някой поглежда тук от време на време и благодаря че си си направил труда да ми помогнеш но този линк го видях (все пак преди да дам рекуест търся) но там няма никакви сиидъри Ще ти го кача на тракера. Радвам се че все пак някой поглежда тук от време на време и благодаря че си си направил труда да ми помогнеш но този линк го видях (все пак преди да дам рекуест търся) но там няма никакви сиидъри Ето заповядай: http://bt.wrzru.com/details.php?id=12892 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Само да спомена, че намерих много Убаво руско сайтче. Ако на някой му трябва нещо ново, може да обажда. Има и доста OST. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Имах една колекцийка Best Ballads vol.1 до vol.17 Изгоря ми харда и вече я нямам Моля, някой да я качи по възможност Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 да питам за rock ballads ли става въпрос,вътре бяха Hotel californiq, и т.н или за други някви.Щот аз тез ги имам ама трябва да видя как да ти ги дам щот не съм правил торенти до ся!!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadzhide Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Търся си саундтрака на една италианска драма със София Лорен - "Животът на светците" - IMDb: "Lives of the saints" Ето го списъкът: 1. L'avventura di Vito (02:29) 2. La vita dei santi (01:49) 3. Aspettano a te (03:12) 4. Il portafortuna (01:44) 5. Oltre la realta (02:22) 6. Appunti di viaggio (07:40) 7. L'adozione (03:05) 8. Una bambina di nome Rita (02:52) 9. Il dramma di Mario (05:02) 10. La polenta (01:55) 11. L'uccisione del cane (01:33) 12. La corsa nel tempo (01:35) 13. Morte di Cristina (03:45) 14. Il segreto di Teresa (01:40) 15. Lo stupro e le conseguenze (01:44) 16. La valle del sole (01:30) 17. La terra del ritorno (03:15) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piezo Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Моля, ако някой знае откъде мога да си сфаля песента на Каролина Гочева - "За нас" или е има да ми пише ЛС или на piezo_m@abv.bg. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пешо Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Търся поне един диск на Sezen Aksu ако някой нещо..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoras Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Търся поне един диск на Sezen Aksu ако някой нещо..... Ще ти кача след малко, някоя и друга песен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carmagedon Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Някой може ли да ме уреди с инструментала на Timbaland ft. Fallout Boy - One and Only Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoras Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Търся поне един диск на Sezen Aksu ако някой нещо..... Ето заповядай: http://bt.wrzru.com/details.php?id=13384 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 някой може ли ми намерил този албум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Трябват ми само една песен на Лайбах, която липсваше, по някаква причина в един торент дето свалих: Reject or Breed Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnoliika Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Здравейте на всички. Надявам се че някой ще може да ми помогне да намеря OST na "The Brothers Grimm". Скъсах се да го търся но не успях. Дано някой да може да ми помогне ... Плс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Здравейте на всички. Надявам се че някой ще може да ми помогне да намеря OST na "The Brothers Grimm".Скъсах се да го търся но не успях. Дано някой да може да ми помогне ... Плс. в ed2k мрежата го има (eMule), но източниците са малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnoliika Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Намерих го ... Мерси за инфото все пак ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
posiri4 Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 здравейте, някой може ли да ми предложи редица добри, но наистина добри, кънтри балади. нещо от рода на LoneStar - Amazed благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 здравейте, някой може ли да ми предложи редица добри, но наистина добри, кънтри балади.нещо от рода на LoneStar - Amazed благодаря предварително Свали си албуми на Доли Партън. Повечето и песни са балади и са страхотни. В тракера съм качил 2 нейни албума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
posiri4 Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Свали си албуми на Доли Партън. Повечето и песни са балади и са страхотни. В тракера съм качил 2 нейни албума... да, благодаря имам смао 3 нейни песни и са доста добри е сега почвам да свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 nqkoi ako moje da mi nameri ei toq remix na pesenta 6te sum mu mn blagodaren http://vbox7.com/play:2c70512c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 I have a request for this song ----Safri Duo - ALL THE PEOPLE IN THE WORLD (F & W Remix)---- Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeH0 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Здравейте търся една песен но не зная нито автора нито заглавието.В припева на песента се пее :Give a little bit of love and you will get it back,Give a little bit of pain и тнт.От време на време я пускат по Радио 1,а също така ако някой е гледал имаше един сериал по кабела "Академия за шампиони" там тя беше за фон на някой от романтичните сцени.Зная че звучи безнадеждно но ако някой може да я намери или поне да ми каже как се казва или на кой е ще съм му благодарен до гроб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.