Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply
john revox christian sims vs john louly - HOT VOCATION

Ако някой успее да ми намери песента нямате си на идея какво ще го направя :D :rolleyes:

Има я в мулето,но само electro и club миксове ако те устройват:

ed2k://|file|John_Revox_&_Christian_Sims_vs_John_Louly_-_Hot_Vocation_(electro_mix).mp3|16974848|3DBD3B7CA02AD84E2270613C9678E5B6|/

ed2k://|file|John_Revox_&_Christian_Sims_vs_John_Louly_-_Hot_Vocation_(club_mix).mp3|18522624|B6E925EC149CB7217BB4709F694D577A|/

Търся ексклузивните песни на Fort Minor, които човек получава, ако влезе в официалния фен клуб - Militia. Свалих ги от мулето във вид на рарче... което има парола... която в момента се краква, ама с brute force може да продължи 3-4 седмици, особено като се има предвид, че нямам идея колко е дълга...

Tърся си соундтрака към Juiced(игра). Сийда в замундата го е фанала липсата, в датата няма нищо, също и в арената, а това което най ме учуди е ,че даже и в исохънт не намерих нищо О_о

Предварително благодаря !

Мерси много,но аз първата част я намерих..
Пропуснах да доуточня,че търся втората..Тя излезе преди седмица-две..

Все още го няма. Като илзезе то чуждите тракери ще го кача.

trqbva mi edna pesni4ka "Degauss - Walking in the Sun" pls az q namerih na nqkvo gadno ka4estvo ako moje nqkoi da mi q nameri na po 4ove6ko ka4estvo pls :)

ето... :)

Хора днес чух една песен по телевизията но забравих какво се пее в песента,спомням си само мелодията и тъи като неможах да намеря нищо в нета затова се записах на телефона.ще ви дам линк със записа на които си тънаникам мелодията :D,не ми се смеите много,ако някои се сеща за тази песен моля ви кажете ми на кои е и как се казва.Благодаря много

http://rapidshare.com/files/68344433/Clip111.mp3.html

Трябва ми дискографията на ренегат, айде някой да я качи в бт-то или да даде линк към някой торент където е цялата накуп, че не ми се занимава песен по песен да тегля от датата :unsure:

задача с повишена трудност... :excl:

някой може ли да ми намери този албум или поне някоя песничка от него (наблягам на Monkey :rolleyes: )...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...