Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

Някой може ли да качи дикография на Busta Rhymes

И по възможност клип към песента I love my chick. Има ги в други тракери но без сийд

:) Много ще съм благодарен

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Трябват ми песни на Proidoha и war against reason каквито имате или намерите азнищо не намерих. Ако имате правете на рар и пращайте на theeyeless@gmail.com или давайте линк. Мерси предварително.

trqbva mi balgarska folklorna narodna muzika makedonska sashto i pirinska ( hich ne gi razbiram ) ama dqdo mi mu trqbva takache ako nqkoi gi razbira da pishe. ili pone da kaje ot kade moga da si izteglq ili nqkvi imena da dade whatever :)

Хора на един приятел спешно му трябва песента Lustral - Every time .Моля ако някой я има да каже на лично или ако я намери да постне линк-много ще съм ви благодарен :)

Животозастрашително ми трябва песента от този клип ! клип

Колкото до миналия пост, песента я имам, но е някакъв ремикс, даже я имам в два варианта - timo maas rmx или (a man called adam baelleric rmx), като за втория вариант мога да ти сипя и линк:

линк Мен лично този на Тимо ме радва повече, защото поне има вокали. Ако го искаш, драсни един PM да се разберем.

интересува ме песента от Fantastic Four Rise of the Silver Surfer на4и дето я пускат там в дискотеката като влизат още и сащо оня оранжевия малко се кърши на нея

Здравейте! Може ли да се предостави за лийчване албумът на Pink Floyd - The wall (DTS). В www.zamunda.net го има, но няма сийдъри и не може да бъде споделен! Благодаря предварително!

Хора,много ми трябва инструментала на Цеца - Кукавца ама суууууперр многоо :( някой плс да помогне

Виж си кутията с личните...и другия път да почерпиш. :beer:

Здравейте! Може ли да се предостави за лийчване албумът на Pink Floyd - The wall (DTS). В www.zamunda.net го има, но няма сийдъри и не може да бъде споделен! Благодаря предварително!

Държиш в този формат ли да е? Имам го в - MP3

1696.jpg

Трябва ми този албум - Kategorie A,B & C - Die Fussball Rocker. Нека да е от някакъв торент или фрий сървър, защото отговори от сорта на "Има го в мулето" не ми вършат работа - днеска го има, утре го няма. Благодаря! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...