Jump to content
BulForum.com

Music Requests

Recommended Posts

Търся песента Dreamer на Toni Childs. Песента е от албума Universe и е в саундтрака на филма Moonlight and Valentino. Ако някой може да ми я намери, предварително много благодаря.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Jeffree Star - plastic surgery rmx ???

30 Seconds to Mars - The Kill (Bury Me) Имам само няквкви непълни версии затова помагайте :-)

Тук трябва да е цялата

Някой да ми даде новия дует на Пъф Деди :bgrin: .На голяма част от клипа той седи до една голяма снимка на някфо момиче,а в друг откъс караше един Мерцедес СЛР :love ?Та някой ако се сеща за песента моля да ми даде линк да си я дръпна :)

песничката от ей това клипче ми трябва... предупреждавам че клипът съдържа еротични танци

http://www.vbox7.com/play:692ea1b4

mersi predvaritelno

Правете разлика между двете теми !!! В началото клипчето почва със Chicago Bulls theme song след това е luniz - i got 5 on it

Някой да ми даде новия дует на Пъф Деди :bgrin: .На голяма част от клипа той седи до една голяма снимка на някфо момиче,а в друг откъс караше един Мерцедес СЛР :love ?Та някой ако се сеща за песента моля да ми даде линк да си я дръпна :)

P Diddy ft. Keyshia Cole - Last night

• 3 weeks later...

каквото и да е на Everybody gets hurt! Плс толкова търся навсякъде и нищо немога да намеря за теглене на тази хардкор банда. колкото повече песнички някой даде толкова по-добре , ще се съм му супер благодарен!!!!!!!

Търся песента от началото на "Дързост и Красота".Песента се казва High Upon This Love и е в изпълнение на Eric Marienthal.Доста потърсих и единственото,до което се добрах беше песента на Dionne Warwick-High Upon This Love,ама това е малко по-различно.Искам си оригиналния саксофон от началото на Дързост и Красота:)) Та помагайте,ако можете!

хора, дали някой може да ми даде линк за If you wanna get to heaven - оная дето звучи на филма The dukes of hazzard The beginning като вадят и оправят генерал Лий?( но не версията с акустичните китари, а с електрическите) МОЛЯЯЯЯЯ ЗА ПОМОЩ :cry

Търся си песни на следните изпълнители:

Vataff project

Група ОМ

Стоян Янкулов и Елица (нещо различно от "Вода")

Благодаря предварително!

Търся си песни на следните изпълнители:

Vataff project

Група ОМ

Стоян Янкулов и Елица (нещо различно от "Вода")

Благодаря предварително!

Тук

за първото желание. Търсачката не може да търси под 3 символа, така че за ОМ нищо не показва. А за Стоян и Елица няма да намериш друго. И аз съм си търсила

Дали има възможност някъде да се открие операта "Княз Игор" (Prince Igor) на Александър Бородин? Доста търсих... но не я намерих, няма и от къде да си я купя. Моля, ако някой я има или открие в какъвто и да е формат, да драсне два реда!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...